İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence burdakilere bakip gaza gelme.. konusursun, istediklerini duyarsin duymazsin iyice sinirlerin bozulur.. ne gerek var. Birak hazir oldugunda o adimini atsin.

o adımı atalı çok oldu kuzum :)
büyük güne şurda az kaldı :)
o gün sorarım olmadı, o kadar bekliyim :KK69:

çok şaşırtıcı vallahi gülün zaman bilmesi genelde aylar sonra çıkıyor 6-7 ay sonra gibi :KK53:

Bana 29 mayıs'ta haber gelecek, 9 haziran'a dek de görüşmeler var 9 haziran'da bir şey olacak dedi. Ve dün gece, yanımda duran telefonumdan saate baktım bir ara, bende kalan arkadaşıma (o da bana bakılan falı biliyordu) gülerek dedim ki: "2 saat sonra 29'una gireceğiz tlf beklemeye başlarım artık", cümlem bitti telefon çaldı baktım onun adı yazıyor, arkadaşım da ben de şok olduk. :) Yaklaşık bir haftadır görüşmüyorduk aramız bozulmuştu, 1 saat konuştuk ve birbirimizden uzaklaşmamıza neden olan meseleyi hallettik. Yani Gül'ün verdiği tarih 2 saat farkla tuttu ben tarihi tamamen tutturdu gözü ile bakıyorum bu yüzden. 29 mayıs dedi 28 mayıs geceyarısına yakın oldu yani...

çok şaşırtıcı vallahi gülün zaman bilmesi genelde aylar sonra çıkıyor 6-7 ay sonra gibi :KK53:

Valla tatlim Mona Lizada Guler ablam var, sinirlerim bozulunca arada ugrarim :p.. bu kadinin dedikleride bazen gununde tutuyor. Bi gun bugun seni 3 4 saat sonra arayacak dedi ve gercektende aramisti. Artik tesadufmuydu, bekledigim icinmiydi bilemiyorum ama bazen sansa guzel tutturuyolar :KK66: Arkadasimada bu gece boyle boyle birisi ariyacak, bi hafta sonrada esas oglan arayacak dedi.. O gece tarif ettigi kisi gercektende aramis, ama bi hafta sonra dedigi kisiden bekledigi telefon gelmemis maalesef. Kismet :)

Valla tatlim Mona Lizada Guler ablam var, sinirlerim bozulunca arada ugrarim :p.. bu kadinin dedikleride bazen gununde tutuyor. Bi gun bugun seni 3 4 saat sonra arayacak dedi ve gercektende aramisti. Artik tesadufmuydu, bekledigim icinmiydi bilemiyorum ama bazen sansa guzel tutturuyolar :KK66: Arkadasimada bu gece boyle boyle birisi ariyacak, bi hafta sonrada esas oglan arayacak dedi.. O gece tarif ettigi kisi gercektende aramis, ama bi hafta sonra dedigi kisiden bekledigi telefon gelmemis maalesef. Kismet :)

Gül'e ilk gittiğimde hayatıma yeni birinin girdiğini bildi, arkadaşlık olarak başladığını ve o şekilde birbirimizi tanımak istediğimizi bildi (onun ve eskisinin ismini arka arkaya söyledi) ama yakında anlaşmazlık ve kopukluk olacak, merak etme düzelecek dedi. Birkaç gün sonra o kopukluğu yaşadım... Sonra 2. defa gittim Gül'e, "şu an ayrı görünüyorsunuz ama 29 mayıs'ta arayacak" diye yakın gelecek öngörülerini anlatmaya başladı, 28 mayıs geceyarısına yakın arandım o kişi tarafından (yaklaşık bir haftadır sesini bile duymamıştım tamamen kopmuş gibiydik)ve meseleyi hallettik, artık bilemeyeceğim bu kadar tesadüf olur mu olmaz mı. :) Ama diğer verdiği tarihler ve asıl dediği büyük olay olursa kimse bana Gül'den başka falcı önermesin. :))

Son düzenleme:
Merhaba, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum; fakat ben elanit'ten gelecekle ilgili çok emin değilim : geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi, çoğu diyorum, yanıldıkları oldu. Şu an ve gelecekle ilgili kafamda ne endişe ve soru işareti varsa onları benim kelimelerimle söyledi : yani anlatmak istediğim, aklımdakileri olmuş, olacak ne düşünüyorsam okuyup onları söylüyor. Herkesin istedikleri çıkar umarım, ister söylemiş, ister söylememiş olsun.

bu konuda benım de soyle suphelerım var?!?
cok aramıstım gecen hafta ıcınde elanıtı ve bı gun o cagrı bıraktı . bende gerı dondum. aksam ıcın uygun vaktı oldugunu ve bakabılecegını soyledı, ogunde konusmamızdan once, sakın onu dusunme, beynını okuyamasın dıye kendı kendıme telkınde bulundum.ıstedım kı benım bıldıklerımı bana soylemesın ama belkıde sen dogrusundur sadece bızım aklımızı okuyup ıstedıgımızı soylıyordur, uzuldum sımdı

Merhaba, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum; fakat ben elanit'ten gelecekle ilgili çok emin değilim : geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi, çoğu diyorum, yanıldıkları oldu. Şu an ve gelecekle ilgili kafamda ne endişe ve soru işareti varsa onları benim kelimelerimle söyledi : yani anlatmak istediğim, aklımdakileri olmuş, olacak ne düşünüyorsam okuyup onları söylüyor. Herkesin istedikleri çıkar umarım, ister söylemiş, ister söylememiş olsun.

evet bende hiç beğenmedim çoğu söylediği şeyi ben biliyorum ki zaten. topu topu 15-20 dakika için 80 milyon çok fazla geldi. gelecek için ise bayağı bi salladı :) 13 ay sonra şirketimize yeni birisi gelecekmiş birde isim verdi yani hiç inanmadım desem doğrudur. çok biliyorsa ailem hakkında işim hakkında ve yakın gelecek hakkında yorum yapabilirdi. hiç bir arkadaşıma tavsiye etmiyorum.Sizler hariç bu siteyi takip ediyorsunuz çünkü :KK74:

elanit le ilgili bi yorumda ben atim ....gecmis ve suanki durumla ilgili herseyi bildi ...ben haricinde baska kimsenin bilmedigi seyleri bile sallamadigindan eminim ....ayrica aklilndakileri okuyor olabilir deniliyor burda ...onunla konusurken bi arkadasin yurtdisina gitme davasi vardi o konuda ben gidemez diye düsünüyordum veya gitsede bi sene sonra ancak ...ama elanit 3 ay icinde gidicek dedi yani benim düsündügümün tersini söyledi ....tabi gelecekle ilgili dediklerine daha cok var o yüzden yorum yapamam ....

ayrica arkadaslar ben dayanamadim mercana da baktirdim ve elanitle tamamen ayni süreleri verdiler biri bi bucuk sene dediyse öteki 19 ay dedi.....

Bana 29 mayıs'ta haber gelecek, 9 haziran'a dek de görüşmeler var 9 haziran'da bir şey olacak dedi. Ve dün gece, yanımda duran telefonumdan saate baktım bir ara, bende kalan arkadaşıma (o da bana bakılan falı biliyordu) gülerek dedim ki: "2 saat sonra 29'una gireceğiz tlf beklemeye başlarım artık", cümlem bitti telefon çaldı baktım onun adı yazıyor, arkadaşım da ben de şok olduk. :) Yaklaşık bir haftadır görüşmüyorduk aramız bozulmuştu, 1 saat konuştuk ve birbirimizden uzaklaşmamıza neden olan meseleyi hallettik. Yani Gül'ün verdiği tarih 2 saat farkla tuttu ben tarihi tamamen tutturdu gözü ile bakıyorum bu yüzden. 29 mayıs dedi 28 mayıs geceyarısına yakın oldu yani...

Peki birşey sorcam Gül'ün hiç eski sevgilin dönecek barışcaksınız dediği oldu mu?? Yoksa hep yeni birimi dedi?

evet bende hiç beğenmedim çoğu söylediği şeyi ben biliyorum ki zaten. topu topu 15-20 dakika için 80 milyon çok fazla geldi. gelecek için ise bayağı bi salladı :) 13 ay sonra şirketimize yeni birisi gelecekmiş birde isim verdi yani hiç inanmadım desem doğrudur. çok biliyorsa ailem hakkında işim hakkında ve yakın gelecek hakkında yorum yapabilirdi. hiç bir arkadaşıma tavsiye etmiyorum.Sizler hariç bu siteyi takip ediyorsunuz çünkü :KK74:

Hmm... Bu söylediklerin çok önemli. Ben bu akşam aradım ulaşamadım iyi ki ulaşamamışım o zaman. Elanit hep aklımdaydı bir de ona baktırayım diye ama bu durumda vazgeçiyorum, 80 lira az para değil, tamam Gül de 8-10 dk için 30 tl aldı ama ben hayatımda ilk defa bir falcının söylediği şeyleri yaşadım yakın geleceği aynen dediği gibi yaşadım bu nedenle tabii ki helal ediyorum, falcıya gitme sebebimiz şu anı ya da geçmişi öğrenmek değildir az da olsa gelecekle ilgili haber alabilmektir zira geçmişimi ben de biliyorum kimsenin bana anlatmasına ihtiyacım yok. Gül gelecekle ilgili önemli şeyler bildi ve söyledi, yakın gelecekle ilgili dediklerini harfiyen yaşadım, bu yüzden Gül'ü rahatlıkla tavsiye ediyorum, tabii herkesle elektriği tutar tutmaz onu bilemem, herkes kendi yaşadığını biliyor, çıkan çıkmayan falına göre değerlendiriyor. Ben de falcılara gidip bir şey anlatmayanlardan biri olmamak için yaşadıklarımı anlatıyorum. Bir başka falcı başkasında harikalar yaratmış olabilir ama çok methedilen bir falcının benimle ilgili söyledikleri çok imkansızdı mesela, ama eğer ki 8-9 ay sonra dedikleri olur, gelip burda kocaman harflerle ben yanılmışım, aynen bilmiş olacakları da derim. Tabii o zaman da Gül geleceğimle ilgili yanılmış olur, diğer falcılar ağız birliği etmişcesine bana aynı kaderi biçerken bir Gül bambaşka şeyler söyleyen falcı oldu.

yanı banada soyledıklerının bır kısmını bıle aklımı okusa genede ummadıgım eklemeler yaptı, cok ozel ve kımsenın asla yuzume soyleyemıcegı bısey soyledı mesela, onu gordu demekkı dıyorum? ama azda olsa akıl okuma var bence
bı de aynayla bakıyomus ya , mesela bana ben sızın bı yerde oturup konustugunuzu goruyorum dedı aynadan da onu tarıf ettı, boyunu tipini falan
sıze de boyle yapmısmıydı

elanit benim aklımı okusaydı baktığı fal sölediklerinin tam tersi olurdu :KK60:
bide adamın bana sölediği cümleleri söledi,nerdeyse benim unuttuğum.
:KK53: aylar önce ..
akıl okumak kolay bişi deel, yapabiliyosa önünde saygıyla eğilirim :KK42:

Mercan hanım hakkında da fikrimi söyleyeyim kızlar çok isabetli baktı evet çok şey bildi
ama maalesef gelecek ile ilgili yanıldı.
düşündüğüm şahıs için 2,5 ay sonra bir kere göreceksin dedi ve kafandan silenecek demişti. yanıldı :))
falın baktığı hafta iki kere gördüm kızlar :)

burdan 1-2 kıza çıkmış olabilir ama bana yakın geleceği tutturamadı...
hemen kesip atmak ta istemiyorum ilerisi için ne olur ne biter yaşayıp göreceğim
olursa da olmazsa da yazarım ...

Sıra geldi Elmira 'ya :=)

5-6 hafta vermişti düşündüğüm şahıs için evet kızlar 5.hafta da kıpırdamalar olmaya başladı :)
yani bu geçtiğimiz hafta . bu şekilde ve Elmira nın dediği şekilde değişiklikler oldukça yazmaya devam edeceğim...

5-6 hafta vermişti düşündüğüm şahıs için evet kızlar 5.hafta da kıpırdamalar olmaya başladı :)
yani bu geçtiğimiz hafta . bu şekilde ve Elmira nın dediği şekilde değişiklikler oldukça yazmaya devam edeceğim...

bence sonuclanmadan yazma kuzum ..
nazar değer :nazar: kesinleşince yaz olur mu ?

cok sevındım :nazar:

evet şekerci'ğim söyledin şeyi bende düşünmüştüm :) .
ya aslında ELMİRA nın hakkını yemeyelim diye yazdım.

inşallah diyorum devamı gelir :nazar:

inşallah devamı gelir ve mutlu son olur : )
elmira ile ilgili ben yakında yorum yapcam.
sanırsam son net yorumum olcak :)
olumlu mu olumsuz mu olur görcez :KK53:
az kaldı dırınım dırınım dırınım :KK24:

Peki Elmira dediğinde sen olabilir dedin mi yoksa bizim gibi imkansız böle bişey olmasımı dedin :? :)))

X