İstanbul'da Fal - Falcılar

Gül'ün dediklerini harfiyen yaşamaya devam ediyorum... "Şu ara kopmuş durumdasınız ama 29 mayıs'ta arayacak görünüyor ve 9 haziran'da önemli şeyler olacak" demişti... Gül'e gittiğimde 2 gündür görüşmüyorduk bugün 5 gün olmuştu ve 29 mayıs'a 2 saat kala (yani 1-2 saat önce) aradı ve aramız düzeldi. :) Telefonda ismini görünce şok oldum diyebilirim, kendimi hazırlamış olsam da... Bu Gül'ün gelecekle ilgili söylediği üçüncü bildiği şey oldu, bakalım diğerleri de olacak mı? Çıkarsa mutlaka onları da yazacağım.

Aramaz diyemi düşünüyordun ?

Aramaz diyemi düşünüyordun ?

Hayır, Gül'ün dediği çıkacak diye hissediyordum hatta bu gece bir arkadaşım bende kalıyor, onunla sohbet ederken "29 mayıs'a girmemize az kaldı, birkaç saat sonra telefon beklemeye başlarım" diyordum, cümlem bitti yanımda duran cep telefonum çalmaya başladı, ismini telefonumun üzerinde görünce şaşırdım bekliyor olmama rağmen. :)

Hayır, Gül'ün dediği çıkacak diye hissediyordum hatta bu gece bir arkadaşım bende kalıyor, onunla sohbet ederken "29 mayıs'a girmemize az kaldı, birkaç saat sonra telefon beklemeye başlarım" diyordum, cümlem bitti yanımda duran cep telefonum çalmaya başladı, ismini telefonumun üzerinde görünce şaşırdım bekliyor olmama rağmen. :)

Darısı başımıza umarım :)

Darısı başımıza umarım :)

İnşallah herşey hepinizin gönlünce olur... Benim oldu denemez, evet aradı ve buzlar eridi ama herşey olması gerektiği gibi değil, bunun için zamana ihtiyacımız var. Bu süreçte herşeyin Gül'ün dediği gibi olmasını çok istiyorum, daha önceki mesajlarımda nedenini anlatmıştım...
Her zaman dediğim gibi, hayırlısı ne ise o olsun...

İnşallah herşey hepinizin gönlünce olur... Benim oldu denemez, evet aradı ve buzlar eridi ama herşey olması gerektiği gibi değil, bunun için zamana ihtiyacımız var. Bu süreçte herşeyin Gül'ün dediği gibi olmasını çok istiyorum, daha önceki mesajlarımda nedenini anlatmıştım...
Her zaman dediğim gibi, hayırlısı ne ise o olsun...

Peki sen Elmira ve Elanite baktırmışmıydın

ya elanite baktıriyim mi baktırmiyim mi bir türlü karar veremiroumm, yorumlarda hep elmira ile aynı şeyleri söyledi yazıo, farklı dedi diyen var mıı? özellikle karşıdaki ne düşünü napıo anlamındaa?

bu arada 1 haziranda güneş tutulması olcakmış, ve bu tutulmayla birlikte ikizler burçları geçen aralıktan beri ektiklerini biççekler diye okudum, başka ikizler varsa aramızda duyrulur :) benim bu durumda cennet bahçesi falan biçmem gerekio tabii bakalım :)

yahu kac gündür ne bu sessizlik kızlar cıkan cıkmaya yüz tutan sacmalayan fallar yokmu yahu :KK6:

yahu kac gündür ne bu sessizlik kızlar cıkan cıkmaya yüz tutan sacmalayan fallar yokmu yahu :KK6:

Al bendende o kadar.. peh! katre ile etoile Elanit'e eskilerden bakitmis kisler diye hatirliyorum.. ee simdiye kadar soyledigi kac sey cikmis merak ettim. Kendileri foruma girip bizimle paylasirlarsa sevinirim.

Al bendende o kadar.. peh! katre ile etoile Elanit'e eskilerden bakitmis kisler diye hatirliyorum.. ee simdiye kadar soyledigi kac sey cikmis merak ettim. Kendileri foruma girip bizimle paylasirlarsa sevinirim.

katre yeni baktırdıda diğerlerininde zamanı var sanırım brcum eskiden baktırmıs o beğenmiş bize taze fal hbri lazım kuzum=)) söle hani cıkmasada cıkamaya yüz tutmus hepimize heycan katcak falan ah ah herkezinmi daha zamanı var yahu ben en sona kalanlardanım o zamana kdr ümit olun kızlar bana=))

katre yeni baktırdıda diğerlerininde zamanı var sanırım brcum eskiden baktırmıs o beğenmiş bize taze fal hbri lazım kuzum=)) söle hani cıkmasada cıkamaya yüz tutmus hepimize heycan katcak falan ah ah herkezinmi daha zamanı var yahu ben en sona kalanlardanım o zamana kdr ümit olun kızlar bana=))

aa evet brcum'da baktirmisti.. ama baska biri daha baktirmisti, zamandinda gitmis korkmus hani kadinin tipinden. Eee bu durumda bi kac seyin cikmis olmasi gerekiyor.. Valla sanada bir ay deselerdi zaten hepten inanmiyacaktim, herkesin bekleme suresi nerdeyse ayni :p

QUOTE=larox86;19429927]katre yeni baktırdıda diğerlerininde zamanı var sanırım brcum eskiden baktırmıs o beğenmiş bize taze fal hbri lazım kuzum=)) söle hani cıkmasada cıkamaya yüz tutmus hepimize heycan katcak falan ah ah herkezinmi daha zamanı var yahu ben en sona kalanlardanım o zamana kdr ümit olun kızlar bana=))[/QUOTE]

sık dişini çok yakında bende haberler :87::123:

aa evet brcum'da baktirmisti.. ama baska biri daha baktirmisti, zamandinda gitmis korkmus hani kadinin tipinden. Eee bu durumda bi kac seyin cikmis olmasi gerekiyor.. Valla sanada bir ay deselerdi zaten hepten inanmiyacaktim, herkesin bekleme suresi nerdeyse ayni :p

eboss muydu biseydi ama hatırlayamıorum penacın arkadaslarımı gitmişti yoksa off o kdrda cok sayfa varki arastırmacı gücüm bile pes etti =P forumun cok sessizliğide hayra alamet diil elanitten sora kimse fal baktırmaz oldu beklioz yani:KK70:

Arkadaşlar, benden de çıkan bir fal haberi Elmira'dan :) Önemli bir şey değil, ama olacağını söylemişti, oldu da... Ama asıl önemlisi için daha biraz zaman var sanırım :)
Bu arada bana Elmira da, Elanit de o büyük şeyle ilgili olarak aynı şeyi söylediler :) Gelsin artık zamanıııııı :KK52:

brcum foruma girse keskede söle bizi su elanit hakkında biraz detaylı bilgilendirse hani kime cıkmıs ne kdr cıkmıs cıkmayan olmusmu ben malcık gibi bosuna ümitmi ediorum hepsi birer muamma tabi:KK70:

X