İstanbul'da Fal - Falcılar

inşallah devamı gelir ve mutlu son olur : )
elmira ile ilgili ben yakında yorum yapcam.
sanırsam son net yorumum olcak :)
olumlu mu olumsuz mu olur görcez :KK53:
az kaldı dırınım dırınım dırınım :KK24:

evet en iyisi Elmira nın dediği şekilde sonuçlanırsa ben yazayım :nazar:

inşallah sende bende ve diğer arkadaşlar da mutlu sona ereriz :)

Peki Elmira dediğinde sen olabilir dedin mi yoksa bizim gibi imkansız böle bişey olmasımı dedin :? :)))
kızlarr neler olmuş burda,sanırım en çok gülün falları çıkmış...bu arada benim falcım evd bakar,yok benim istanbulda çok iyi bir falcım var cümleleri de ilginç,nedense merak uyandırılmış,isim verilmemiş!kim ki biz bu kadar uğraşıyoruz,çok iyi olsa biz de duymaz mıydık,neler oluyo kızlar bu forumda...

Peki Elmira dediğinde sen olabilir dedin mi yoksa bizim gibi imkansız böle bişey olmasımı dedin :? :)))

olabilir tabi dedim ...
hayatta herşey olabilir çünkü ....

ama ben yolun başındayım , gerçekten devamı gelir mi ? olur mu olmazmı bilmiyorum canım..
sadece Elmira yı bekleyenler içinde yazmak istedim.

kızlarr neler olmuş burda,sanırım en çok gülün falları çıkmış...bu arada benim falcım evd bakar,yok benim istanbulda çok iyi bir falcım var cümleleri de ilginç,nedense merak uyandırılmış,isim verilmemiş!kim ki biz bu kadar uğraşıyoruz,çok iyi olsa biz de duymaz mıydık,neler oluyo kızlar bu forumda...

canım gül bu forumda meşhurdur zaten ..
eski sayfalar gidersen görürsün ..
bazısına cıktı bazısına cıkmadı ..
son zamanlarda sadece flemanaya cıktı.
arada girip öyle şeyler yazanlar olcak umursamayın :)
bişi olduğu yok forumda
sakin sakin :KK16:

canım gül bu forumda meşhurdur zaten ..
eski sayfalar gidersen görürsün ..
bazısına cıktı bazısına cıkmadı ..
son zamanlarda sadece flemanaya cıktı.
arada girip öyle şeyler yazanlar olcak umursamayın :)
bişi olduğu yok forumda
sakin sakin :KK16:

aklımı okudun yine minikkkimm:)))

Hmm... Bu söylediklerin çok önemli. Ben bu akşam aradım ulaşamadım iyi ki ulaşamamışım o zaman. Elanit hep aklımdaydı bir de ona baktırayım diye ama bu durumda vazgeçiyorum, 80 lira az para değil, tamam Gül de 8-10 dk için 30 tl aldı ama ben hayatımda ilk defa bir falcının söylediği şeyleri yaşadım yakın geleceği aynen dediği gibi yaşadım bu nedenle tabii ki helal ediyorum, falcıya gitme sebebimiz şu anı ya da geçmişi öğrenmek değildir az da olsa gelecekle ilgili haber alabilmektir zira geçmişimi ben de biliyorum kimsenin bana anlatmasına ihtiyacım yok. Gül gelecekle ilgili önemli şeyler bildi ve söyledi, yakın gelecekle ilgili dediklerini harfiyen yaşadım, bu yüzden Gül'ü rahatlıkla tavsiye ediyorum, tabii herkesle elektriği tutar tutmaz onu bilemem, herkes kendi yaşadığını biliyor, çıkan çıkmayan falına göre değerlendiriyor. Ben de falcılara gidip bir şey anlatmayanlardan biri olmamak için yaşadıklarımı anlatıyorum. Bir başka falcı başkasında harikalar yaratmış olabilir ama çok methedilen bir falcının benimle ilgili söyledikleri çok imkansızdı mesela, ama eğer ki 8-9 ay sonra dedikleri olur, gelip burda kocaman harflerle ben yanılmışım, aynen bilmiş olacakları da derim. Tabii o zaman da Gül geleceğimle ilgili yanılmış olur, diğer falcılar ağız birliği etmişcesine bana aynı kaderi biçerken bir Gül bambaşka şeyler söyleyen falcı oldu.

elektrik meselesi tamamen bende güle gitmiştim tutmadı bende ama size tutmuş :)

aklımı okudun yine minikkkimm:)))
dırınım dırını
falcı minik :82:

evet bu frekans meselesine katılıyorum.
ben kimseyle frekansım tutsun istemiyorum.
sadece aşkımla tutsun :KK69: o baksın falıma.
falımda beyaz gelinlik ve 2 bebe cıksın :KK60:

Tuttu hem de ne tutmak. :))) Asıl bir eylül-ekim meselesi var ki, o da olursa artık ne yaparım bilmem... Şimdi ben böyle dedikçe diğer falcılar istemediğim şeyler söylediler de ondan onların falı çıkmadı diyorum sanılmasın. Talin ablaya bayılırım muhteşem bir insandır sohbetini çok severim çok özel biri benim için... Ama 3 sene öncesinden beri tarihleri hep ileri atarak, "olacak, bu adam senin kaderin" dedi durdu. Melekler Kahvesi Şengül'e gittim aynı kelimelerle aynı şeyi söyledi isim de söyledi, verdiği tarih başkaydı daha ileri bir tarihti, olmazsa gel beni bul dedi masaları yumruklayarak öyle kendine güvenerek dedi yani. :) Sonra Elmira'ya baktırdım sanki Şengül ve Talin ile sözleşmiş gibi aynı cümlelerle aynı şeyleri söyledi, 8-9 ay sonra olacak dedi. 3 yıldır o 8-9 ay bir türlü geçemediği için ben bu 3 falcının söylediği şeyin olması için ömrümün kalanını verecek kadar dediklerinin olmasını istesem de olmayacağı çok belli işte. Ve ben artık beklemekten tükenmişim, hayatımda yeni bir sayfa açmaya karar vermişim, yeni biri ile tanışmışım, bunu ve onla olanları sadece Gül biliyorsa ben böyle ondan bahseder dururum ister istemez. :KK66:

Tuttu hem de ne tutmak. :))) Asıl bir eylül-ekim meselesi var ki, o da olursa artık ne yaparım bilmem... Şimdi ben böyle dedikçe diğer falcılar istemediğim şeyler söylediler de ondan onların falı çıkmadı diyorum sanılmasın. Talin ablaya bayılırım muhteşem bir insandır sohbetini çok severim çok özel biri benim için... Ama 3 sene öncesinden beri tarihleri hep ileri atarak, "olacak, bu adam senin kaderin" dedi durdu. Melekler Kahvesi Şengül'e gittim aynı kelimelerle aynı şeyi söyledi isim de söyledi, verdiği tarih başkaydı daha ileri bir tarihti, olmazsa gel beni bul dedi masaları yumruklayarak öyle kendine güvenerek dedi yani. :) Sonra Elmira'ya baktırdım sanki Şengül ve Talin ile sözleşmiş gibi aynı cümlelerle aynı şeyleri söyledi, 8-9 ay sonra olacak dedi. 3 yıldır o 8-9 ay bir türlü geçemediği için ben bu 3 falcının söylediği şeyin olması için ömrümün kalanını verecek kadar dediklerinin olmasını istesem de olmayacağı çok belli işte. Ve ben artık beklemekten tükenmişim, hayatımda yeni bir sayfa açmaya karar vermişim, yeni biri ile tanışmışım, bunu ve onla olanları sadece Gül biliyorsa ben böyle ondan bahseder dururum ister istemez. :KK66:

çok sevindim sizin adınıza :nazar:.
Yani yazıcağız tabiki ..hangi medyum yada falcı bizimle frekansı tutuyorsa ya da tutmuyorsa ve dediklerini yaşıyorsak anlatmamız çok normal.

arkadaşlar, falcılarla kontak kurarsanız olayı büyüye çevirmelerine sakın izin vernmeyin..falda birkaçşeyi tutturup şunu büyü ile halledelim e çekiyorlar olayı sakın bu tuzağa düşüp para kaptırmayın..

su akıl okuma konusunda arastırıp yazalım arkadaslar sölediklerinize istinaden bi kac saattir okuorum ve mümkün diil heleki telefonda akıl okumak mümkün diil... bu bir bilim ve beynini bizden bi kac kat fazla kullanan dahiler dahil eğitimsiz yapılabilecek bişey diil... cok ama cok derin bi konu anlıcanız o yönden süpheniz olmasın bu forum sayesinde alim olcam ya hahaha

arkadaşlar, falcılarla kontak kurarsanız olayı büyüye çevirmelerine sakın izin vernmeyin..falda birkaçşeyi tutturup şunu büyü ile halledelim e çekiyorlar olayı sakın bu tuzağa düşüp para kaptırmayın..

ozele mesaj attım bakarmısın

su akıl okuma konusunda arastırıp yazalım arkadaslar sölediklerinize istinaden bi kac saattir okuorum ve mümkün diil heleki telefonda akıl okumak mümkün diil... bu bir bilim ve beynini bizden bi kac kat fazla kullanan dahiler dahil eğitimsiz yapılabilecek bişey diil... cok ama cok derin bi konu anlıcanız o yönden süpheniz olmasın bu forum sayesinde alim olcam ya hahaha

düşünceleri bir şekilde okumasalar baktıkları kişinin yaşadıklarını yada hayal ettiklerini nasıl bilecekler.başka bir açıklaması yokki.

düşünceleri bir şekilde okumasalar baktıkları kişinin yaşadıklarını yada hayal ettiklerini nasıl bilecekler.başka bir açıklaması yokki.

düşünceyle alakası yok bunun ben gelecek konusunda bilir bilemez iddalasmam bunun bide dini boyutu var tamamen neye inandıgınla alakalı ama gecmiş ve suanla alakalı tamamen miniğe katılıyorum hissiyatla falan olabilecek bişey diil o kdr nokta atısı...

ya ben yırtıyorum burda kendimi 3 harfliler diye.
onlar geçmişi şakır :KK53:

minik işin aslı bende çok bilgi sahibi değilim.tesadüfen tanışıp sonradan arkadaş olduğum bir tarot çu var.onun deyişi bu aslında herkeste olan bir yetenek ama herkes ilerletmesini bilmiyor diyor.üç harflilere değilde tamamen kişisel yeteneğe bağlıyor.örneğin fizyonomi yeteneği var kişinin yüzüne bakıp tüm karakterini söyleyebiliyor.

minik işin aslı bende çok bilgi sahibi değilim.tesadüfen tanışıp sonradan arkadaş olduğum bir tarot çu var.onun deyişi bu aslında herkeste olan bir yetenek ama herkes ilerletmesini bilmiyor diyor.üç harflilere değilde tamamen kişisel yeteneğe bağlıyor.örneğin fizyonomi yeteneği var kişinin yüzüne bakıp tüm karakterini söyleyebiliyor.

bu insanlar coluklu cocuklu ev kadını telefnda bakan insanlar cnm yani parapsikoloji olayına cok girdiklerini sanmıorum dediklerini anlıorum ama öle bişey diil neyse zamanla yasıyıp görücez umarım hepimizin istediği olur...

bu insanlar coluklu cocuklu ev kadını telefnda bakan insanlar cnm yani parapsikoloji olayına cok girdiklerini sanmıorum dediklerini anlıorum ama öle bişey diil neyse zamanla yasıyıp görücez umarım hepimizin istediği olur...

amin.önemli olan istediklerimizin olması.bana arkadaşımın anlattıkları mantıklı geldiği için paylaşma ihtiyacı duydum.uzun zamandır uğraşıyormuş ve çok sorgulamış ne?neden? nasıl diye.mantığına uymayan bişeyi kabul etmeyen biri zaten.:KK19:

arkadaşlar bu falcıların hepsi hikaye içinde bulunduğunuz durumla ilgili pek çoğu bir şeyler tutturuyorlar ama gerisi fos bana istediğimden farklı bir tablo çizen symboldeki tarık oldu ve onun dediği oldu gel gelelim başka bir konu için tekrar baktırdım ilkinde çok güzel şeyler söyledi fakat 1-1.5 ay sonra zıt şeyler söyledi o yüzden hiçbirine inanmıyorum ben artık falı çıksın diye beklediğinizde hiç çıkmıyor

X