Hmm... Bu söylediklerin çok önemli. Ben bu akşam aradım ulaşamadım iyi ki ulaşamamışım o zaman. Elanit hep aklımdaydı bir de ona baktırayım diye ama bu durumda vazgeçiyorum, 80 lira az para değil, tamam Gül de 8-10 dk için 30 tl aldı ama ben hayatımda ilk defa bir falcının söylediği şeyleri yaşadım yakın geleceği aynen dediği gibi yaşadım bu nedenle tabii ki helal ediyorum, falcıya gitme sebebimiz şu anı ya da geçmişi öğrenmek değildir az da olsa gelecekle ilgili haber alabilmektir zira geçmişimi ben de biliyorum kimsenin bana anlatmasına ihtiyacım yok. Gül gelecekle ilgili önemli şeyler bildi ve söyledi, yakın gelecekle ilgili dediklerini harfiyen yaşadım, bu yüzden Gül'ü rahatlıkla tavsiye ediyorum, tabii herkesle elektriği tutar tutmaz onu bilemem, herkes kendi yaşadığını biliyor, çıkan çıkmayan falına göre değerlendiriyor. Ben de falcılara gidip bir şey anlatmayanlardan biri olmamak için yaşadıklarımı anlatıyorum. Bir başka falcı başkasında harikalar yaratmış olabilir ama çok methedilen bir falcının benimle ilgili söyledikleri çok imkansızdı mesela, ama eğer ki 8-9 ay sonra dedikleri olur, gelip burda kocaman harflerle ben yanılmışım, aynen bilmiş olacakları da derim. Tabii o zaman da Gül geleceğimle ilgili yanılmış olur, diğer falcılar ağız birliği etmişcesine bana aynı kaderi biçerken bir Gül bambaşka şeyler söyleyen falcı oldu.