İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar bu sayfayı ılk kez goruyorum, neredeyse 2000 kusur sayfa olmus topığın arasındanda secmıyorum..Fal baktrmak ıstıyorum gercekten ıyı dedğnız bırı warmı bana onerebıleceğınız?

arkadaslar bu sayfayı ılk kez goruyorum, neredeyse 2000 kusur sayfa olmus topığın arasındanda secmıyorum..Fal baktrmak ıstıyorum gercekten ıyı dedğnız bırı warmı bana onerebıleceğınız?

elanite baktır cnm memnun kalcaksın ilkse hele sok olcaksın... he gecmiş şimdiki zaman süper gelecek konusunda beklemedeyiz...

tamam nerede nasıl baktırabılır we ona ulasabılırm yardmcı olurmsnz? Hakkaten bezıyorum oldğm yerde daha fazla katlanamıcam

tamam nerede nasıl baktırabılır we ona ulasabılırm yardmcı olurmsnz? Hakkaten bezıyorum oldğm yerde daha fazla katlanamıcam

sana tel numarasını atıcam ara konus bankaya para yatırıosun ekran görüntüsünü dekontu mail atıosun o kontrol edio telefonda bakıo biraz pahalı ama bu kdr ayrıntılısını daha önce baktırdıgını sanmıorum genelde herkez memnun gelecek için bişey diyemioruz daha hepimiz beklioruz.. sakin ol bu forumda hepimiz aynı durumdayız msj atıorum simdi nosunu sana..

benim falcım direk evde bakıyo yada sen nerde istersen orada bakıyo kahve, tarot, su, kum, çakıl herşeyden bakabiliyo fiyatı biraz pahalı ama bi baktıran fiyatınında üstünde para veriyo tarihler, isimler, geçmiş gelecek herşeyi söylüyo ki kendimi nezaman kötü hissetsem sanki hissediyo bi bakıyorum yanımda bütün sıkıntımı alır gider.....

tesekkur ederım canm..aldım numarayı telefon edıcem yarın..3 hafta onceye kadar hc bırseyım yoktu smdı hersey tepe taklak gıdıyor we ne yapmam gerektnden emn deılım en azndan bır fıkrım olur..Bu arada kaca bakıyor?

kimmiş o biz nie duymadık pat diyip yanında bitiosa arkadastır o falcı olduguna eminmisin zira simdiye kdr hiç bi falcı benle telepatik duygusal bi bağ kurmadı bunun eksikliğini yasıyorum=)))

valla o kısmı sıkıntı işte 80 liraya bakıo biraz forumu oku bi fikir edin baktıranlar simdilik yorumlarını yazdılar aklına yatarsa baktır az para diil sonucta.. ama simdiki zaman ve gecmiş cok ayrıntılı bakıo tek noktada yanılmadı bende gayb ztn muamma yasayıp görcez...daha önce bi arkadas kesfetmişti saolsun bize o söledi ona cıkmıs dedikleri... hayırlısı olsun senin içinde...

Al bendende o kadar.. peh! katre ile etoile Elanit'e eskilerden bakitmis kisler diye hatirliyorum.. ee simdiye kadar soyledigi kac sey cikmis merak ettim. Kendileri foruma girip bizimle paylasirlarsa sevinirim.

sadece brcum baktırdı. elanitin ismini zikredende o , korkanda o ve arkadasları ..

sadece brcum baktırdı. elanitin ismini zikredende o , korkanda o ve arkadasları ..

mahallenin muhtarı minikkkkk=))) brcum ve arkadaslarına cıkmısmı aceba onu arastırıorum yeni hedefim budur=))) yoksa kac ay beklicem ümitsiz gitmez bu gemi=)) yeniden sardım foruma hayrolaaaaaa=))

mahallenin muhtarı minikkkkk=))) brcum ve arkadaslarına cıkmısmı aceba onu arastırıorum yeni hedefim budur=))) yoksa kac ay beklicem ümitsiz gitmez bu gemi=)) yeniden sardım foruma hayrolaaaaaa=))

sen kanımca dayak istiyosun ama dövmicem seni.

ben de alabilir miyim numarayı?tşk..

arkadaşlar ben elanit e yeni sayılır baktırdım..geçmiş ve şimdiki zaman harika...gelecek ile ilgili söylediği zaman benim en erken 7 ay sonra ( bakalım göreceğiz..ben baktırdık dan sonra şunu hissettim,bazı şeyleri görüyor fakat karıştırıyor ya da yorgun sıkılıp yüzaysel söylüyor..siz dikkat kesilip not alıp yorum yapmalısınız.o zaman taşlar yerine oturuyor.
yeni birini öğrendim göztepe de Funda diye biri ..3 saat falan bakıyor muş.arkadaşımın dediği benim vücudumda sağlığımla ilgili benim bilmediğim şeyleri söylemiş,doktora gitmiş ve dedikleri çıkmış.arkadaşım 3 ay da bir gidiyorum ,terapi gibi ii geliyor bana diyor,denenebilir...

bilginize

nası yani kişileri flnmı karıstırdı anlamadım:S

sanki funda ismi yabancı gelmiyo bana tam nerdeymişş????

Peki sen Elmira ve Elanite baktırmışmıydın

Elmira'ya baktırdım ve onu çok da sevdim ama yaşadıklarımın hiçbirini bilemedi, 8-9 ay sonrası için bana bambaşka bir gelecek söyledi, "çıkmadı" demem için o sürenin geçmesi gerekir ama şu anki gidişatı, hayatıma yeni birinin gireceğini filan söylemedi yani şu 1-2 ay içinde yaşadıklarıma dair hiçbir öngörüsü olmadı ki hayatımın akışını değiştiren şeylerdi, detaylar değil. Elanit'e henüz baktırmadım ama baktıracağım bir ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…