İstanbul'da Fal - Falcılar

brcum ne cikti ne cikmadi paylasmadi bizimle.. bi tek Mercan'in dediklerini yasadigini soyledi, ama onda'da detay vermedi.

Ben galiba dayanamayıp Gül'e baktırcam :) Sana bütün bu yaşadıklarını bildi değil mi?

Merhaba, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum; fakat ben elanit'ten gelecekle ilgili çok emin değilim : geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi, çoğu diyorum, yanıldıkları oldu. Şu an ve gelecekle ilgili kafamda ne endişe ve soru işareti varsa onları benim kelimelerimle söyledi : yani anlatmak istediğim, aklımdakileri olmuş, olacak ne düşünüyorsam okuyup onları söylüyor. Herkesin istedikleri çıkar umarım, ister söylemiş, ister söylememiş olsun.

merhaba nergıs, bana da elanıt ın numarasını gonderebılır mısın?
Bu arada elanıt hangı sehırde? ıstanbul da ıse gıdebılırız. Yoksa tel de bakıyor herhalde.
Mesajını beklıyorum. Cooook mercı

cnm ama benim olumsuz hemde tamamennn olumsuz düşündüğüm bi konuda yorum yaptı bu arada kardeşime baktı onda bakarken babamla ilgili bişey söylediki imkansız hani... bilmiorum belki dediğin dorudur olabilir bilemiorm dedim ya gelecek konusunda test etme fırsatımız olmadı yasayıp görücez...

Ben galiba dayanamayıp Gül'e baktırcam :) Sana bütün bu yaşadıklarını bildi değil mi?

Hiç ihtimal vermiyordum ilk gidişimde, daha doğrusu o da Elmira ve diğerleri gibi eski aşkımın kaderim olduğunu söyleyecek ve aylar sonrası için gün verecek sanıyordum. Ama Gül benim bambaşka bir kader yolum olduğunu söyledi, hatta diğer falcılara da beni yanlış bir yola yönlendirdikleri için kızdı. Çok kısa baktı ama dediklerinin yakın zaman için olanlarının hepsini 2 hafta içinde yaşadım ve bir daha gittim 4-5 gün önce, o zaman dediklerinin de ilki dün çıktı (tarihi bile dediği gibi tuttu, verdiği tarihten 2 saat önce yaşadım dediğini), diğer dedikleri 3-4 ay içerisinde belli olacak, eğer ki onlar da dediği gibi olsun, Gül sahiden de Stones Cafe'deki afişinde yazdığı gibi benim yaşam koçum olur ve düzenli olarak her ay ona gidip herşeyimi danışırım. Ben ilk defa bir falcıda böyle bir olay yaşadım, evet daha önce herkes bana aynı şeyleri söyledi ve bu da benim gözümde dediklerinin olma olasılığını arttırdı ama 3 senedir söylenen şey hep aynı olsa da zaman hep ileri attı kime gitsem hep 4-5 ay sonrası, 8-9 ay sonrası diye diye 3 seneyi tamamladılar. :)) Ve bir falcı isterse benle yaşamış gibi geçmişi ve şu anı bilsin benim için bir şey ifade etmiyor, benim için geleceği bilmesi önemli. Velhasıl ben artık hiçbirine inanmıyorum, Gül'ü diğerlerinden ayırıyorum çünkü dediklerini fal baktırdığım andan itibaren yaşamaya başladım abartısız aynen dediği şekilde...
Ben bir gidip baktır derim, herkese aynı olur mu bilmiyorum ve sahiden çok hızlı ve kısa bakıyor ama öyle nokta atışları yapıyor ki şaşırıp kalıyorsun. Ben 1 saat masal anlatan yerine 8-10 dk gerçekleri söyleyeni tercih ediyorum artık.

Son düzenleme:
ben benim angusl 1-2 güne konuşayım , hadi benim beynimi okudu diyelim onun okuyamaz,onun düşündüklerini söledi .. size geçerim özet olrak doğrumu diye

b.minecim falcıları boşver klbimizden geçen güzel şeyler olur umarım

ben fala göre yaşama,bekleme dönemini geride bıraktım,fal harici atıyorum adımlarımı.
Ne olur görücez .. MEvlam neylerse güzel eyler ..
Kalbimdeki adama herkes kaderin dedi ..
ben ise artık başlamasakta olur hayatıma devam ederim diyorum ..fallar resmen terapi oldu,egomu okşadı..
seviyo,ölüyo sana didiler

istanbul'da bildiğim çok çok iyi bir falcı var ancak reklama girmesin 1 şey hariç herşeyi bildi..

Bana elanit 'in telini gonderebilir misin arkadaşım . Cok sagoool

Sevgili flamenca,

yine ben:) Peki nerde bu Selma toprak. Demin web sitesine girdim. Msn veya telefon diyor. Oraya gidince baktırmak daha iyi değil mi? Hangi semt te??Ne kadara bakıyor=?

çok sevdiğim bir ablam bana kadıköyde la porte kafeden ayhan isimli tarotçuyu önermişti hatta numarasını bile vermişti ama maalesef ters tarafta kaldığı için gidemedim..
onun dışında taksimde biryer daha vardı ama nasıl tarif edebileceğimi bilmiyorum.taksim meydandan çıkınca cihangire doğru olan arasokağa girdiğiniz yol boyunca sol tarafta bir yerde. kızılderili tipli bir adamdı adresini daha iyi hatırladığımda yazarım :)

Sevgili flamenca,

yine ben:) Peki nerde bu Selma toprak. Demin web sitesine girdim. Msn veya telefon diyor. Oraya gidince baktırmak daha iyi değil mi? Hangi semt te??Ne kadara bakıyor=?

Valla bilmiyorum ki canım... Göztepe'deymiş galiba, emin değilim. Telefonu ise yok bende. Ben tam Selma'ya baktırayım diye karar vermiştim birileri girip bilemediğini yazdı ben de vazgeçtim. Elanit mi Selma mı karar veremiyordum, o arada Gül'e gittim, dediklerini yakın zamanda yaşayınca yine Gül'e gittim ve 2. gidişimde dediklerinden ilki dün aynen verdiği tarihte çıkınca ciddi şok yaşadım, eğer böyle devam ederse benim Gül'den başka falcıyı gözüm görmez çünkü daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi, hiçbir falcıda böyle bir şey yaşamadım ben. Diğer dedikleri çıksa da çıkmasa da buraya gelip yazacağım mutlaka.

çok şaşırtıcı vallahi gülün zaman bilmesi genelde aylar sonra çıkıyor 6-7 ay sonra gibi

senin her mesajlarını okuduğumda kendi geçmişim gözümün önüne geliyor, aynı hikaye, aynı fallar, dilerim senin sonun benimkine benzemez

senin her mesajlarını okuduğumda kendi geçmişim gözümün önüne geliyor, aynı hikaye, aynı fallar, dilerim senin sonun benimkine benzemez

sanırım senin son hüzünlü olmuş ..
ben kötüye alıştırdım kendimi. fal netiecede diyorum. olmazsa zorlamayı düşünmüyorum.
zaman akıp gidiyor,hayatı ıskalama lüksüm yok.
çok aşığım ama bi o kadarda gerçekçiyim.
yani fallar çıksın,çıkmasın ben paşa paşa devam edicem hyatıma
ister onunla,ister onsuz ..
17-18 yasında da değilim bir adamı yıllarca bekleyeyim ..
falların bana en büyük faydası ayrılık sürecinde güçlü durmamı sğladılar.
bişilerin olmasına az kaldı,dana kuyruğundan olcak :)
am bunu fallar söylediği için yazmıyorum,adımlarımı atıyorum.
ben mesleğim gereği biraz sağlamcıyım :) belirsizlikleri sevmem. herşey acıga kavuşacak.
olmadı mı ?
el sıkışır , arkama bakmadan giderim.
çünkü annem beni başka bi beşer için ölüp ölüp,dirileyim diye dogurmadı.
bu ayrılık bana çok sey kattı. kendi değerimi anladım.
herşeyin hayırlısı hakkımızda.

Bence burdakilere bakip gaza gelme.. konusursun, istediklerini duyarsin duymazsin iyice sinirlerin bozulur.. ne gerek var. Birak hazir oldugunda o adimini atsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…