İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar kelimenn tek anlamıyla şoktayımmmmm :) yani çok enteresan şeyleri bildi sonuç olarak da bana elmira selma toprak emime ablayla aynı şeyleri söyledi sadece bikaç konuda farklılıklar var ama tarihler uyuşuyo şoktayım ama cidden

kızlar elanitin bende de geçmişe dair bildikleri çok fazlaydı,şok olmuştum ama ne olacak,geleceğe ait benim sürem dolmadı ama süresi dolup da adam akıllı,elle tutulur bişey çıkan da duyamadım hiç bu forumdan.

kızlar elanitin bende de geçmişe dair bildikleri çok fazlaydı,şok olmuştum ama ne olacak,geleceğe ait benim sürem dolmadı ama süresi dolup da adam akıllı,elle tutulur bişey çıkan da duyamadım hiç bu forumdan.

zamanla anlıycaz ama ben 3harflileriyle bakanların geçmiş ve şuanda başarılı olduklarını ancak gelecekte toslayabılceklerını düşünüyorumm

evet canım maalesef yorumlardan dolalyı atladık hemen :)

evet canım maalesef yorumlardan dolalyı atladık hemen :)

kızlar lafım sadece elanit için değil ki ben bu forumdan elmira,melahat,angels cafe burcuyu da bilirim.onların da dediklerinin öyle amannnn bana dediği oldu,hiç olmayacak şey oldu şeklinde kimsede çıktığını duyamıyorum.ben şimdi mercana baktırayım diyorum ama boşuna para harcıyoruz biz,herkes hayatına devam ediyor,yani beklediklerimiz...

kızlar lafım sadece elanit için değil ki ben bu forumdan elmira,melahat,angels cafe burcuyu da bilirim.onların da dediklerinin öyle amannnn bana dediği oldu,hiç olmayacak şey oldu şeklinde kimsede çıktığını duyamıyorum.ben şimdi mercana baktırayım diyorum ama boşuna para harcıyoruz biz,herkes hayatına devam ediyor,yani beklediklerimiz...

Ben bir kaç defa daha söyledim, şimdi de söylüyorum, Elmira'nın dedikleri çıkıyor bana

hayır dedıklerını yaşayanlar var birsürü insan var hemde :21:

yok canım,çok geç randevu vermiyor 1-2 güne baktırırsın da önemli olan elanitin tel.u açması:)tel.a cvp vermesi zor oluyor.

aradım tatlım bana biraz sinirlendi :KK9: merak ettim nasıl bakıosun falan dedim kaç yaşındasın dedim bgtmimi çıkarıosun diye bağırdı :KK37:

yalnız şunu da belirteyim, dediklerini yaşamayan bir sürü de insan var, zamanında malum falcıları yere göğe sığdıramayıp sonradan eleştirmeye başlayan, dediği çıkmadı diyen bir sürü insan var.

yalnız şunu da belirteyim, dediklerini yaşamayan bir sürü de insan var, zamanında malum falcıları yere göğe sığdıramayıp sonradan eleştirmeye başlayan, dediği çıkmadı diyen bir sürü insan var.

şu bi gerçekki herkesin falı herkese tutmuyor. deneye deneye bulacağız galiba :)

sinsed birkaç isimden bahsediyor bende genel anlamda falcılardan bahsettım sen kımden bahsedıyosun

sinsed birkaç isimden bahsediyor bende genel anlamda falcılardan bahsettım sen kımden bahsedıyosun

ben de genel manada onun bahsettiği falcılardan bahsettim. elanit biraz yeni daha henüz zaman tanınabilir. ama elmira mercan konusunda olumlu tepki kadar olumsuz sonuçlar da var.

ben de genel manada onun bahsettiği falcılardan bahsettim. elanit biraz yeni daha henüz zaman tanınabilir. ama elmira mercan konusunda olumlu tepki kadar olumsuz sonuçlar da var.

evet elmira içinde mercan içinde olumsuz söyleyenler var ama olumlu söyleyenler birebir yaşayanlarda var.
o yüzden dedim deneye deneye bulacağız ....))

valla kizlar suana kadar emine abla ve elmira bir kisiyi evlendirdi burdan.. zaten hepimiz birden mutlu son'a ulassaydik ayni dakka bu iste bi gariplik var derdim.. yavas yavas..

belki de dediğiniz gibidir. herkese başka falcının dediği tutuyordur, gelecek konusunda..

belki de dediğiniz gibidir. herkese başka falcının dediği tutuyordur, gelecek konusunda..

kesinlikle katiliyorum.. hani sende cikmaya baslamissa bi falcinin dedikleri ona daha cok guvenir insan dogal olarak, digerinide diskalifiye eder.

canım valla onların bi yanında cafe laf var orda andaç diye bi çocuk var o daha iyi bence birde halil var orda ikiside fena deil. en azından arzu ve şenaydan daha iyiler uzun bakıyorlar ve tutarlı,elektrikleride çok güzel..

zuzux, ben andaç'a dün fal baktırdım ve gerçekten bildi.. Ama benim için önemli olan gelecekle ilgili tutturup tutturamadığı, sana dediklerinden gelecekle ilgili çıkan oldu mu ??? şimdiden tşk

valla kizlar suana kadar emine abla ve elmira bir kisiyi evlendirdi burdan.. zaten hepimiz birden mutlu son'a ulassaydik ayni dakka bu iste bi gariplik var derdim.. yavas yavas..

olabilir, ben söyledikleri çıkmıyor demedim zaten. söyledikleri çıkmayan bir sürü de insan var dedim. yani böyle körü körüne insanları bir malı pazarlayan pazarlamacılar gibi olmak istemedim. olumlular zaten söyleniyor. bunun yanında bir o kadar da olumsuz olan olduğunu hatırlatmak istedim sadece.

X