İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,
elmiraya ben de 20 gün önce baktırmıştım. bana da dediklerinin hepsi mantıklıydı. olumsuz şeyler de söyledi bana. erkek arkadaşınla ayrılmışsınız dedi hem de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten ve bu maksimum 10-15 içinde sana dönecek dedi.Ama bununla bir sonunuz olmayacak barışsanız bile yine ayırılacaksınız dedi.10-15 gün geçti ne dönen var ne birşey...Bu arada erkek arkadaşım başkası ile çıkmaya başlamış.şu an çok kötüyüm arkadaşlar....

banadasöyledikleri çıkmadı canım takma kafana sevgilimle süper her şey ayrılmazsınız falan demişti aynen benim kafamdaki senaryoyu anlatmıştı olumlu olumsuz tüm düşündülerimi söylemişti bana ama sevgilimden ayrıldım ve yeni biriyle çıkmaya başladım şimdi.. ama kendim ayrıldım yani sevgim azalmıştı artık istemiyordum.. falcıya falan hiç üzülme bence tatlım çünkü hayırlısı neyse öyle olsun hayatına biranda daha çok isteyeceğin biri girebilir.)

zamanında canım ama zaman konusunda esnek olmak lazım mayıs der haziran olur ben zamana takılmıyorum... entrasan olan bende bir konu yuzunden gittim ama her konuda yorum yaptı herşeyimi döktü yani bir konuya odaklanmışsın filan demedi...

Ya bende şöle bir durum var bütün baktırdığım falcılar en geç Haziran sonuna kadar diyorlar. Elmira Mayıs sonu demişti. Ama hepsinin ortak dediği sana gelecek bu adamla evlencen dediler. Yanlızca Mercan ve Selma Toprak bu yıl içinde nişan dediler. Elmira ve Elanit ise 2012 nişan ve evlilik dediler. Ama daha adam bana dönmedi tabi komik olanda bu :))) Ve zamana takılmıyım diyorum ama beklemek adamı çok yoruyor. Bir an önce o vakit gelsin istiyo insan :KK43:(((

banadasöyledikleri çıkmadı canım takma kafana sevgilimle süper her şey ayrılmazsınız falan demişti aynen benim kafamdaki senaryoyu anlatmıştı olumlu olumsuz tüm düşündülerimi söylemişti bana ama sevgilimden ayrıldım ve yeni biriyle çıkmaya başladım şimdi.. ama kendim ayrıldım yani sevgim azalmıştı artık istemiyordum.. falcıya falan hiç üzülme bence tatlım çünkü hayırlısı neyse öyle olsun hayatına biranda daha çok isteyeceğin biri girebilir.)

İnşallah...şu an beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Hemen benden ayrılınca başka biri ile çıkmaya başlamasını sindiremiyorum.Unutmak istiyorum şu an her şeyi ama yapamıyorum arkadaşlar.Elmira dönecek diye o kadar çok kesin konuşmuştu ki...Bir de elanite baktırmak istiyorum.Bakalım o ne diyecek?

selam:)

ben 1-2 aylık periodlar ile fal baktırıyorum artık ve çok keyif alıyorum:)..hafta içi kadiköy de işim vardı ve şu olgu'yu tekrar bir deneyim dedim.ilk falı bende orta şekerli idi.orta şekerli desem de ...bana ilk falda söylediği ufak tefek şeylerde çıkmıştı.

kızlar,bu sefer çok memnun ayrıldım.kişilik analizler,mevcut durum gayet başarılı ve gelecek için söylenenler mantıklı.tabii geleceğe bakacağız:)

belki artık çok fal baktırmadığım için veya olgu'nun keyfi daha iyidi...bilemem..ama bu sefer beğendim.

paylaşmak istedim:)

kızlar kelimenn tek anlamıyla şoktayımmmmm :) yani çok enteresan şeyleri bildi sonuç olarak da bana elmira selma toprak emime ablayla aynı şeyleri söyledi sadece bikaç konuda farklılıklar var ama tarihler uyuşuyo şoktayım ama cidden

kızlar kelimenn tek anlamıyla şoktayımmmmm :) yani çok enteresan şeyleri bildi sonuç olarak da bana elmira selma toprak emime ablayla aynı şeyleri söyledi sadece bikaç konuda farklılıklar var ama tarihler uyuşuyo şoktayım ama cidden

Çok özel değilse bilgi verebilir misin?

Çok özel değilse bilgi verebilir misin?

En Büyük TÜRKİYE

yani cnm özel olduğu çn çok net bşey yazamıyorum ama durumum karışık cidden insanlar bakarken zorlanıyolar lk başta ama telde bu kadar net bana durumumu anlatması çok gzl şeyleri bilmesi beni şok etti

Merhaba,
elmiraya ben de 20 gün önce baktırmıştım. bana da dediklerinin hepsi mantıklıydı. olumsuz şeyler de söyledi bana. erkek arkadaşınla ayrılmışsınız dedi hem de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten ve bu maksimum 10-15 içinde sana dönecek dedi.Ama bununla bir sonunuz olmayacak barışsanız bile yine ayırılacaksınız dedi.10-15 gün geçti ne dönen var ne birşey...Bu arada erkek arkadaşım başkası ile çıkmaya başlamış.şu an çok kötüyüm arkadaşlar....

Canım gerçekten çok zor bir durum, Allah sabır versin demekten başka bi şey diyemiyorum. Elmira bana da 2 ay gibi bi süre verdi, aslında bu benim aynı konuyla ilgili 3. fal baktırışım:KK59: daha önce Bakırköy Dejavu'da Neşe'ye baktırdım, ardından telefonla Eylem diye bi bayana baktırmıştım, son olarak ta Elmira:KK61: Aslında hepsi sonuç olarak aynı şeyi söyledi sadece verdikleri tarih farklı, diğerlerine 15- 20Tl gibi bi rakam vermiştim. Elmira'ya 75TL verdiğim için biraz daha beklentim çok sanırsam, bakalım dediği tarihe kadar bir gelişme olucakmı:nazar:

İşte benim de takıldığım konu bu maalesef:KK59: bana herşeyi duymak istediğim gibi anlattı, sanki düşüncelerimi okudu:44: bugüne kadar çok falcıya gittiğim için artık çözmeye başladım; Elmira'yı yanıltmaya çalıştım ama yemedi:KK1: yani falımda bahsettiği o kişiye karşı sadece içimde kalan ufak bi şeyler var dedim ama Elmira bana "bu ufak bi şey değil neredeyse 24 saat onu düşünüyosun" dedi (bu doğru maalesef:KK43:)

merhaba canım..

evet bana olumsuz konuştu.
elmira ise bende olumlu konuşmuştu.ikisinide beğenmiştim.geçmiş ve mevcut durumu gayet iyi bilmişlerdi...ama gelecek için ikisi farklı senaryo verdi:)

ikisi arasında karşılaştırırsan bir gelişme varmı ?
yoksa benim gibi beklemedesiniz mi?

İşte benim de takıldığım konu bu maalesef:KK59: bana herşeyi duymak istediğim gibi anlattı, sanki düşüncelerimi okudu:44: bugüne kadar çok falcıya gittiğim için artık çözmeye başladım; Elmira'yı yanıltmaya çalıştım ama yemedi:KK1: yani falımda bahsettiği o kişiye karşı sadece içimde kalan ufak bi şeyler var dedim ama Elmira bana "bu ufak bi şey değil neredeyse 24 saat onu düşünüyosun" dedi (bu doğru maalesef:KK43:)

elmira bilinçaltı okumuyor kızlar rahat olun ha çıkar çıkmaz bişi diyemem ama okumuyor

inşallah canım dediğin gibidir, çünkü umut edip dediklerinin çıkmasını beklicem.. İnşallah hepimizin beklentileri çıkarda mutlu oluruz:KK3:

dediğim gibi çıakr çıkmaz bilemem ama ben kendı falımdan ve birkaç kişinin falından biliyorum okumuyor.. en yakın arkadaşımı götürdüm çıktı mesela barışmak üzereler :87:

bir gelişme yok canım.bir konu ile ilgili söyledikleri sonuçlar farklı.beklemedeyim.

evet bende de sonuçlar farklı çıktı.
elmira arkadışıma mayıs sonuna kadar yeni biri çıkacak demişti. ve gerçekten gerçekleşti.burdaki kızların bazılarına dedikleri de çıktı.
ama mercan nın dediklerini yaşayanlarda var bire bir.
bende beklemedeyim hangisi çıkar bilmiyorum ...

X