İstanbul'da Fal - Falcılar

çok teşekkür ederim minikdepresifciğim.herşey gönlünce olsun :KK71:
bu arada arkadaşlar elanit hatayda demiştiniz değil mi?istanbulda değil.

Ama siz görüşüyorsunuz değil mi? Benim anladığım kadarı ile senin erkek arkadaşının senden vazgeçmemiş en azından senin ile iletişim halinde. Benimkisin de ise hiç iletişim yok sanırsam adam öldü :) Ben artık rahmetli diyorum kendisine :)
aynı işyerinde olunca kopamıyor o diyalog.
hoş niyetlendim koparmaya onu görmemezden gelmeyede bu sefer ciddi olduğumu anladı o geri adım attı eşek :KK60:
ivet iletişim içersindeyiz. az önce mesja attım Allah kabul etsin diye.
klasik cuma diyalogumuz oldu :KK53:
bende rahmetli diyom ki :KK60: tabe duysa, burda yazdıklarımı okusa muhtemelen ben rahmetli olurum :KK37:
çok teşekkür ederim minikdepresifciğim.herşey gönlünce olsun :KK71:
bu arada arkadaşlar elanit hatayda demiştiniz değil mi?istanbulda değil.

evet canım hatayda

aynı işyerinde olunca kopamıyor o diyalog.
hoş niyetlendim koparmaya onu görmemezden gelmeyede bu sefer ciddi olduğumu anladı o geri adım attı eşek :KK60:
ivet iletişim içersindeyiz. az önce mesja attım Allah kabul etsin diye.
klasik cuma diyalogumuz oldu :KK53:
bende rahmetli diyom ki :KK60: tabe duysa, burda yazdıklarımı okusa muhtemelen ben rahmetli olurum :KK37:

evet canım hatayda

Selma Toprak a baktıran var mı? aranızda acep o nasıl bakıyor dedikleri çıkıyor mu?

en iyi fal kendıme baktığım faldır :103:
Şimdi kırıcam o pembi gözlükleri görücen. cinnet gecirmeme az kaldı bugün hayrolsun baakalım.

senin durum açık konuşulmadıgı için bıraz karmasık ama yuzyuze konusulsa cozulur gıbı

yüzyüzede çözemiyoruz. beyfendiye göre biz anlaşamıyoruz.
aslında ben anlaşma ve sorunları çözme yolunu biliyorum ne demiş büyüklerimiz.
nus ile uslanmayanın hakı kötektir.

Şimdi kırıcam o pembi gözlükleri görücen. cinnet gecirmeme az kaldı bugün hayrolsun baakalım.

yüzyüzede çözemiyoruz. beyfendiye göre biz anlaşamıyoruz.
aslında ben anlaşma ve sorunları çözme yolunu biliyorum ne demiş büyüklerimiz.
nus ile uslanmayanın hakı kötektir.

Bazen olmayınca olmuyor demekkı acaba bız mı zorluyoruz sansımızı bende 2 adır belkı 4 5 falcıya gıttım:KK52::KK52:

fal baktırmak istıorummmmmmmm ama elanit mi selam toprak mı kararsıımm..
yardımlarınızı beklıyorummm bu konudaaaa

yardımcı olamam :KK14: selma topraka baktırmadım , baktırmayıda düşünmüyorum.
eğer dedikleri çıkarsa ki (ikiside aynı söledi) benim favorilerim belli.
elmira :KK76: elanit :KK62:

canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru

canım ben elanıtede elmırayada baktırdım ikiside farklı şeyler söledi elanıt senın kaderındekı farklı dedı elmira kadeındekı şu ankı kişi dedi bilmiyorum hanıgısı dogru

o kötü işte insan ikilemde kalıyor
7 falcıya gittim 5 evlencen 2 si yok öle bişe dedi

X