İstanbul'da Fal - Falcılar

sevince olmuyor doğru ama ben bu son şansımız diyorum ama elanit didi ki ayrılıklar yaşıcaksınız ama ufak tefek of of

tabi yollarım

Banada dediler. 2 kere daha ayrılık var ama bir 10 gün biri de 4-5 günlük dediler. Olmasaydı şaşardım dedim :):))))) Dediğin gibi galiba yaşayıp görmek gerek.

Umarım ikimizde aynı zamanlarda burada mutlu haberleri veririz :)))))

arkadaşlar kimdese yokmu emine hanımın telefonu ya,bugün gitmem gerek kafaya taktım sizlere umut bağladım birisi cevap versin lütfen.özelden mesaj atamıorum zaten.mail adresimi vereyim oaraya atın telefonu varsa eğer,lütfen yardımlarınızı bekliorum.

kızlar bugün 19 mayıs tatil biliyorsunuz.Gençlik bayramınız kutlu olsun arkadaşlar daha nice gençlik bayramları diliyorum.

elanit için garanti den ıban numarasını yapamadım tatil olduğu için sizdede aynı sorun oldumu ?

hesap numarasından hiç yapamadım :KK50:

Son düzenleme:
slm kızlar. dün akşam elmira bana sevgilinle dargınsınız ama ayrılık görmüyorum demişti. ondan bikaç saat sonra gece, sevgilim mesaj attı ara verelim die :KK5: bugün de hiç aramadı. nolacak bakalım..

selam kızlar...

forumu ve yazdıklarınızı aylardır takip ediyorum...Her ne kadar üyeliğim bugün başlasada buradaki isimlerin biçoğuna çok aşinayım...
özellikle minik depresife: )....
yaşadıklarımızçok bezner....aslında hepimizinkiçok benzer...

minikdepresif yada herhangi bi arkadaşım bana elanitin numarasını gönderebilir mi?

slm kızlar. dün akşam elmira bana sevgilinle dargınsınız ama ayrılık görmüyorum demişti. ondan bikaç saat sonra gece, sevgilim mesaj attı ara verelim die :KK5: bugün de hiç aramadı. nolacak bakalım..

canım elmiranın bahsettiği gibi olup bu dargınlığın sonu ayrılık olmayabilir,elmira bana da çok olumlu konuştu,söylediklerinin olacağını sanmam,inşallah olursa tüm foruma duyurucam,sen de bize haber ver.

kızlar bugün 19 mayıs tatil biliyorsunuz.Gençlik bayramınız kutlu olsun arkadaşlar daha nice gençlik bayramları diliyorum.

elanit için garanti den ıban numarasını yapamadım tatil olduğu için sizdede aynı sorun oldumu ?

hesap numarasından hiç yapamadım :KK50:

oldu bende de dekont alamadım ama printscreen yapıp gönderdim eft ye ilişkin bilgileri.

yarım saat önce kapadım teli, elanit'e baktırdım. sadece şunu söyleyim. yuhhhhhhhhhh diyorum. ben bu kadarını görmedim, helali hoş olsun verdiğim para. içim acımadı.

şimdi dışarı çıkıyorum akşam anlatıcam neler oldu.

canım elmiranın bahsettiği gibi olup bu dargınlığın sonu ayrılık olmayabilir,elmira bana da çok olumlu konuştu,söylediklerinin olacağını sanmam,inşallah olursa tüm foruma duyurucam,sen de bize haber ver.

haber veririm canım. bilmiyorum ki işte adam dengesiz gerçi bunu elmira da söylemişti:) senin işin zor bunla dedi doğru yani. şimdilik adam istemiyo die görüşmüyoruz. ama büyük konuşmayım da ayrılık kararı alırsak ben daha da dönmem. zaten uzaktayız, bi şekilde unutulur gider.. yazarım buraya da..

katre gitmeden anlatıver....iice heyecan yaptım, bi hafta doluymus elanit...waaww...

numarasını veriverin de sıraya girelim rica edicem : )

oldu bende de dekont alamadım ama printscreen yapıp gönderdim eft ye ilişkin bilgileri.

yarım saat önce kapadım teli, elanit'e baktırdım. sadece şunu söyleyim. yuhhhhhhhhhh diyorum. ben bu kadarını görmedim, helali hoş olsun verdiğim para. içim acımadı.

şimdi dışarı çıkıyorum akşam anlatıcam neler oldu.

merak ettimm :97:

teşekkürler...ben de yarın baktırıp sonuçları sizinle paylaşacam.

kızlar dediğim gibi ben elmiraya baktırdım,çok tatlı bir insan,geçmişe ait çok bildiği oldu,hatta benim bilmediğim bişeyler söyledi ki olabilir.yani geçmişe ait bildikleri iyiydi ama çok geçmişe ait konuşmadık fakat geleceğe ait söyledikleri neredeyse imkansız kızlar:KK43:işin ilginç tarafı emine de bana elmira ile aynı sonucu söylemişti yaklaşık 1 yıl önce,onun verdiği bazı tarihler tutmadı ama sonuçta olacak dediği şeyin zamanı gelmedi.elanite henüz baktıramadım,bakalım o ne diyecek.
kurtuluştaki melahatda geçmişe ait çok iyi bildi.ama geleceğe yönelik bana başka birinin karşıma çıkacağını söyledi,onunla gelinlik giyeceksin demişti ama ben istemediğimi söyleyince bunu beklersen bunla sonun var,bu senin kaderinde bir ihtimal beklersen olur dedi bu sefer,burcu da melahat gibi bu senin için iki ihtimalden biri ama ben yeni çıkacak kişiyi seçeceğini düşünüyorum dedi:KK43:oysa ben ondan başkasını düşünmek bile istemedim hiçbir zaman,istemem de...
şimdi falcı ritayı bulursam çok mutlu olcam...

X