- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bende var kızlar isteyene acabilirim .. sonucları birebir aynı cıkıyor muhtesem bi deste
ben isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var kızlar isteyene acabilirim .. sonucları birebir aynı cıkıyor muhtesem bi deste
gönderdimm :)) öğleden sonra açık oluyo ama cnm
canım hasanın dediğinin etkısıyle kafan karıştığını sanıyo olmayasın
ben isterim
maille sorunu yolla cnm .. bende kendimi gelistirmeye calısıyorum katina'da:) bakalım basarılı olcakmı :)
o zaman ben bu aksam acayım hepinize... su an isteyim sabah yazarım teker teker :)
Bana da elanittin telini gönderir misiniz?
gönderdimm elanitin no.sunu..
teşekkürler...ben de yarın baktırıp sonuçları sizinle paylaşacam.
isim ve anne ismi yollarmısınız bi de daha saglıklı olr
Arkadaslar beni topa tutmazsaniz size cikan falimi anlaticam.. Hasan beyin bana dedigi birsey cikti. Sen iki kisi arasinda kalicaksin ve kafan karisicak ama eski sevgilini seciceksin demisti.. digerini severmiyim bilmiyorum ama suan o kafa karisikligini yasiyorum. Hani tek hareketime diger kisiyle birsey yasamaya baslayabilirim.. Allah yardimcim olsun
+
Emine abla, sakin hata yapma demisti, sonra baska birisini hayatina sokma filan dedi.. dirim dirim dirimmm korku muzigi effekti
Oyf.. ama bi omur bekleyemem kiiii (iki hafta bile olmadi!)
Benim cok umudum yok, ben aramazsam bu adam hayatta beni aramaz, e aramayacagima gore bu is zor, yani beklemeye deger mi emin degilim kizlar :/.. bide cikmayan fal haberleriyle doldu tasti burasi, bilemiyorum kafam oldukca karisik :/
Ama bi yandan Elmiranin dedigi ayriligi yasiyorum.. :95:
banada yollarmısınız
o zaman adımı anne adımı ve sorumu özelden yolluycam başka bişi yazammıo zaman ben bu aksam acayım hepinize... su an isteyim sabah yazarım teker teker :)
bende ara sıra Hasan bey e gidiyorum .bazen bazı dedikleri çıkıyor :)
bende ara sıra Hasan bey e gidiyorum .bazen bazı dedikleri çıkıyor :)
banada yollarmısınız