- 3 Nisan 2011
- 320
- 6
hatun baya yoğun canımm bende peşindeyim sapık gbi arıyorum inşşalllah başarıcaz bakalımmmmm
hiç merak etme, ben de senin gibi günde 10 defa aradım ulaşana kadar! Asla vaz geçme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatun baya yoğun canımm bende peşindeyim sapık gbi arıyorum inşşalllah başarıcaz bakalımmmmm
rüşvetçi olabilirsin, ama o kadar sevimli ve şirinsin ki, herkes seve seve dua ediyo senin için :)
bende şöyle bir durum oluyor anlam veremiyorum artık nedendir acep diye sizin de fikrinizi alayım. fiyatı çok yüksek olan ve kafe falcısı olmayanlara baktırdığımda aşk meşk ile ilgili şu anı ve geçmişi iyi biliyorlar, ama onun dışında aile, iş, kişisel zevkler ne bileyim aşk dışında her şeyde saçmalıyorlar yani hep alakasız olmayan şeyleri söylüyorlar. bir de gelecek çıkmıyor. o kadar para alan kişiler neden diğerlerini bilemiyorlar?
bu istisnayı tek bozan adapazarlı mazlum olmuştu. 50 tl su falı baktırmıştım. 20 küsür yıl öncesinin olayının sebebini de bilmişti şu anı da bilmişti her konuda, hatta gelecek de çıkmıştı, maalesef ölümlere kadar. tek bir söylediği kaldı çıkmayan. (mazluma ulaşılamıyor bu arada soran olursa diye yazayım). adamın 3 harflileri vardı onu biliyorum sadece.
tarihler epey oynayabiliyor onu bliyorum sadece, yani birine baktırdın çok iyi baktı başka hiç kimseye baktırmayıp o falı da unutursan, bakan da gerçekten iyi bakıyorsa o falın zamanından 5 ay sonra çıkıtığını net hatırlıyorum bende.
100 tl az para değil gerçekten türkiye ortalamasında çoğumuzun bir günlüğü bile o kadar para etmezken max 1 saat içinde kazanıyor o parayı. ve neden tek bir şey bilebiliyorlar, benim bir iş hayatım var, aile durumum var bunlarla ilgili belirli olaylar var, yok yani gerisini soruyorlar hep. illa aşk söyleyin demiyorum hepsini istiyorum, aklımda olanı döküyorlar gerisi muamma. en son yine yüksek fiyatlı brine baktırdığımda ailemden biriyle ilgili şu anda olmakta olan bir durumu söyledi. bilemedi o durumu sonra ben ıkhh mıkkh diyince çevirdi. ertesi gün arayıp soruyorum olay bambaşka bir yerdeymiş meğer. bu gibi yani...
minikcim cevabın için çok sağolll:)bu sorunun cevabı önemliydi benim için...o zaman elmirayı eleyelim mi,çıkmadı mı diyelim?bence şu adapazarlı mazlumu ve falcı ritayı bulalım.bu arada kurtuluştaki melahatı deneyen var mı?ben hep burdayım arkadaşlar tarihlerime göre sonucu yazıcam tek derdim yalancı falcılar elensin,iyi bakan kazansın,o kadar para veriliyor yazık ya.elmira içindi. beklesede değişmez. bugün gerçekleşcek bi olay için. 23,30 da hersey belli olcak ama ancak yarın öğrenebilir larox :)
o cevaplayana kadar ben zıplıyım dedim
minikcim cevabın için çok sağolll:)bu sorunun cevabı önemliydi benim için...o zaman elmirayı eleyelim mi,çıkmadı mı diyelim?bence şu adapazarlı mazlumu ve falcı ritayı bulalım.bu arada kurtuluştaki melahatı deneyen var mı?ben hep burdayım arkadaşlar tarihlerime göre sonucu yazıcam tek derdim yalancı falcılar elensin,iyi bakan kazansın,o kadar para veriliyor yazık ya.
Minikten etkilendim bugün bende öğlen elanit e baktırdım ve gerçekten ara veriyorum artık baktırdıkçada şunu farkettim olmasını istediğim kişiye hafiften soğuyup ümitlenmek yerine olmazsa üzülmemek için uğraş veriyorum neyse gelelim fala, Elanit gerçekten zaten fala başlamadan uyarıyor beni kesme gördümü sölicem olurda deyinmediğim bişey olursa sorarsın :) neyse detay veriyor geçmişide anlatıyor senle ilgili gördükleri sıkıntılar yaşadıkların vs Elmiraylada paralel fakat daha detaylı görüyor hatta gerçekten ailemi aklımda olan o kişinin tipinden yaşına kadar hattaaaaaaaaaaaaa mesleğini söyledi şok oldum benimde kısmen bildi ne iş yaptığımı biraz kendisine zor ulaşılıyor evet ama ben şanslıyım dün aradım bugün döndü randevuyu kopardım :) neysee inşallah dedikleri çıkar bende huzur bulurum eheuehu bu arada köpeğimide bildi :) sanırım o an suya bakıyosada eve mi geliyo nedir anlamadım baktırıcak arkadaşlar çok soru sormadan ben dinliyim sonrada bişi sorim derseniz tavsiye ediyorum
ben de tek aşk söylesinler, dierlerine boş versinler istiorum, hatta aşk falı die bişe olsa keşke
bu bahsettiğiniz dediği çıkmayan falcı kim bu arada?
yolladım canım telefonu sana su falı bakıyoralabilirmiyim ben de elanitin numarasınıı lütfenn
hiç tarot açmıyor di mi, tarot baktırmamaya karar verdim artık, ikinci bi karara kadar..
aşk falı diye birşey var. katinanın aşk falı diye geçiyor. iyi bakan olursa çok güçlü bir faldır.
yolladım canım telefonu sana su falı bakıyor
yahu girmeyin kanıma
elimde tuz hıyar peşindeyim zaten
yolladım canım telefonu sana su falı bakıyor
yahu girmeyin kanıma
elimde tuz hıyar peşindeyim zaten
korkma pek bakabilen duymadım ben. eski izmirli kadınlar bakarmış. sen kobay maskotumussun zaten p
hayır hayırr minik yeter bekliyoruz artık :) elanitin no sunu yollasana bana :)
ivet bekliyoruz napıyormuşuz bi daha fal baktırmıyormuşuz
yolladım tatlım
minik,sağol canım cevapsız bırakmamışsın beni:)istersen benim falımı bekle elmira için. melahatin artık iyi olmadığı , çok yaşlandığı cok yazıldı burda. mazlum konusunda nası bulucaz yahu.
bana mazlumu getirin diyemeyiz ki
siyasi partilerden istiyelim zira seçim sürecinde oy içün yapabilirler.
evet kofti falcılar elensin. iyiler kalsın. dün elanitten sonraada söledim. 30-30 verceğime 80 veririm-75 veririm uzun aralıklarda doyurucu fal baktırırım.elmira cok sinmişti içime elanitte sindi. tatmin oldum artık bekleme dönemim.
çıkarsa dedikleri evet gidin derim açık yüreklilikle şimdide öneriyorum zira süreç tamamlanmasada elmiranın dediği şekilde yaşıyorum.
cok uzattım sanırım. 1 ay bekle derim. en fazla 5 hafta. o zamana benim fal belli olcak
elanit ve elmira o zaman tam yorumumu hak edicek.
minik,sağol canım cevapsız bırakmamışsın beni:)
melahat inşallah artık iyi değildir çünkü bana çok can sıkıcı şeyler söyledi ama benim sıkıştırmamla verdiği tarih elmiranınkini tutuyor ve hatta angels burcu da aynı tarih aralığını verdi ama bunlar uzun vadeli bir olay için,elmira yakın tarihle ilgili bişeyler de verdi,eğer yaşarsam burdan herkese duyurucam,elmira tatlı,cana yakın biri ama şu da var ki forum da çok kişi falının çıkmadığını yazmış ne yazık kive bana söyledikleri de çıkacak gibi değil!birbirimizi haberdar edelim canım.
minik seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyleri yaşadım,çok yazık canım bunları yaşayan herkese...keşke elmira haklı çıksaama bana söyledikleri olacak gibi değil,yine de olursa yazıcam size,şu falcı ritayı arıyorum ben,sanırım en iyi o.haberdar etmem mi seve seve ..
fal çıkar çıkmaz bilemem tabide benim iş arama sürecim var bu arada iş bulursam ve kapağı atarsam başka yere , onu her gün görmekten kurtulacağım ve herşey daha kolay olacağı için çokta kızmayacağım falcılara. çünkü onu hergün görürken ki süreci kolay atlatmamı ayakta durmamı sağladılar.
önceki ayrılıklarımızda ki onlar 2-3 günlük olurdu ayakta duramaz,ağlamaktan şişmiş gözlerle işe gider,sürekli ağlar,izin alır eve gelirdim. hatta yalvarırdım barışmak için. rest çekerdim 1 saat sonra geri dönerdim.
şu psikoloji bile benim için altın değerinde.
belki polyannacılık ama ben bu yönden bakıyorum. çıkmazsa üzülürüm tabi ama dünyanın sonu değil. sahne her gün tekrar acılıyor ve biz rollerimize devam ediyoruz.
Elmiranın çıkan fallarıda yazıldı, birebir yaşayanda var tutturamadığıda. frekans meselei 4/4 diyemem.
katre sence bu mazlumu bulabilir miyiz?