İstanbul'da Fal - Falcılar

minik seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyleri yaşadım,çok yazık canım bunları yaşayan herkese...keşke elmira haklı çıksaama bana söyledikleri olacak gibi değil,yine de olursa yazıcam size,şu falcı ritayı arıyorum ben,sanırım en iyi o.

hayatım bana dedikleri çıkarsa herkese cıkar.
ben sevdiğim adamı biliyorum. bizim ki büyük bi aşk bunu gören görmeyen herkes söylüyor. çok büyük bi sevgi var arada.
dün elanit dedi ki sen karşısında ağladığında içi acıyor, çok kötü oluyor. evet öyle kıyamaz bana baba kız gibiyiz o yönden ben yaramaz kız cocugu o babam. elimi kestiğimde kıyameti koparmıştı. eli kesilen ben canı acıyan o.
ama bitecek bir aşk bu. belki yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tebessüm olarak kalacağız sadece.
bakmayın neşeli tavırlarıma, bıcır bıcır cümlelerime içimde kopan fırtınaları bir ben bilirim, bir de yaradan.
ve o benim son ümidim,son şansım. buna rağmen hayırda , şerde yaradandan diyorum.
niye falcılara gidiyorum dersen beşerim işte , acizlik,minick bi ümit.
o yüzden diyorum benim falımı bekle diye. ve diyorum ki bana bakılan fal cıkarsa herkese ümit doğar.
imkansızın ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim çünkü :KK14:

ben sevdiğim adamı biliyorum. bizim ki büyük bi aşk bunu gören görmeyen herkes söylüyor. çok büyük bi sevgi var arada.
dün elanit dedi ki sen karşısında ağladığında içi acıyor, çok kötü oluyor. evet öyle kıyamaz bana baba kız gibiyiz o yönden ben yaramaz kız cocugu o babam. elimi kestiğimde kıyameti koparmıştı. eli kesilen ben canı acıyan o.
ama bitecek bir aşk bu. belki yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tebessüm olarak kalacağız sadece.
bakmayın neşeli tavırlarıma, bıcır bıcır cümlelerime içimde kopan fırtınaları bir ben bilirim, bir de yaradan.
ve o benim son ümidim,son şansım. buna rağmen hayırda , şerde yaradandan diyorum.
o yüzden diyorum benim falımı bekle diye. ve diyorum ki bana bakılan fal cıkarsa herkese ümit doğar.

gönder bacım gönder, istemeyim istemeyim dedim ama dayanamıyorum gönder bana da elanit'in nosunu bi zahmet::2:

inşallah çıkar canım,sen benim durumumu bilsennn,oooo korkunç.
ama bekliyorum senin süren 4-5 hafta mı?bir de elmira ve elanit aynı şeyleri mi söylediler.
fakat şunu da demeliyim ki melahat geçmişi süper biliyor.hiç bu kadar tutturan görmedim.

inşallah çıkar canım,sen benim durumumu bilsennn,oooo korkunç.
ama bekliyorum senin süren 4-5 hafta mı?bir de elmira ve elanit aynı şeyleri mi söylediler.
fakat şunu da demeliyim ki melahat geçmişi süper biliyor.hiç bu kadar tutturan görmedim.

en geç 5 hafta canım .. belki daha önce haber veririm. bakalım. elmira ve elanit ufak tefek ayrıntılar hariç evet aynılardı.
valla o konuda elanit diyorum :KK53:
elmira anı ve geleceği harika söyledi (tabi gelecek , gelecekte belli olcak :KK60: geçmişe pek girmedik)
elanit 13 aylık ilişkimi döktü ya adamla kısa süre önce kurdugumuz hayali , 7 ay önce benim unuttuğum onun bana kurdugu bi cümleyi söledi.
en güzel tespiti şuydu :KK23: bu adam seni o kadar kıskanıyor ki elinde olsa nefes aldırmıcak sana :KK60:
doğru mu doğru. benim kadar özgürlüğüne düşkün kadına bu kısıtlama :KK53:

modern köle benzine gelen son zamlardan dolayı süpürgesine atlar ve gider :KK55:
yarın iş var :KK14:

hayalleriniz gerçek olur umarım :KK69:

en geç 5 hafta canım .. belki daha önce haber veririm. bakalım. elmira ve elanit ufak tefek ayrıntılar hariç evet aynılardı.
valla o konuda elanit diyorum :KK53:
elmira anı ve geleceği harika söyledi (tabi gelecek , gelecekte belli olcak :KK60: geçmişe pek girmedik)
elanit 13 aylık ilişkimi döktü ya adamla kısa süre önce kurdugumuz hayali , 7 ay önce benim unuttuğum onun bana kurdugu bi cümleyi söledi.
en güzel tespiti şuydu :KK23: bu adam seni o kadar kıskanıyor ki elinde olsa nefes aldırmıcak sana :KK60:
doğru mu doğru. benim kadar özgürlüğüne düşkün kadına bu kısıtlama :KK53:
elmira ve elanitin aynı söylemesi gerçekten ilginç.haberlerini bekliyorum,dilerim olur ve çok mutlu olursun,seni ve acını anlıyorum...benim sürem senden uzun,bakalım 5 hafta içinde seninkiolursa umutlanıcam...bu arada elanite bi ulaşabilsem bana da elmira ile yakın bişeyler mi diyecek merak ediyorum,yazarım sana.seni çok iyi anıyorum,çok dua et.Allah istediğimizi hakkımızda hayırlı şekli ile versin,beklerken bizi isyandan korusun ve sabır versin...

Arkadaslar beni topa tutmazsaniz size cikan falimi anlaticam.. Hasan beyin bana dedigi birsey cikti. Sen iki kisi arasinda kalicaksin ve kafan karisicak ama eski sevgilini seciceksin demisti.. digerini severmiyim bilmiyorum ama suan o kafa karisikligini yasiyorum. Hani tek hareketime diger kisiyle birsey yasamaya baslayabilirim.. Allah yardimcim olsun:KK59:

+

Emine abla, sakin hata yapma demisti, sonra baska birisini hayatina sokma filan dedi.. dirim dirim dirimmm korku muzigi effekti :p
Oyf.. ama bi omur bekleyemem kiiii (iki hafta bile olmadi!)

Benim cok umudum yok, ben aramazsam bu adam hayatta beni aramaz, e aramayacagima gore bu is zor, yani beklemeye deger mi emin degilim kizlar :/.. bide cikmayan fal haberleriyle doldu tasti burasi, bilemiyorum kafam oldukca karisik :/

Ama bi yandan Elmiranin dedigi ayriligi yasiyorum.. :95:

Son düzenleme:
sabah sabah elanitle açıyorum günü :KK1: dün baktırdım tel kapattığımda ahanda böyle kapattım tel.i :KK52::KK52::KK52: tek kelimeyle süper!! nokta atışı yapıyor, olumsuz da söylüyo ölüme kadar,olumlu da, hiç yönlendirmeye gerek kalmıyo sohbet havası hiiiiç yok gayet net 17 dk konuştuk ama 1 saat süren faldan daha çok şey duydum,

miniiiiiik yoldan çıkarttınız beni söz vermiştim baktırmicam diye ama iyi ki çıkarttın :KK33:

sabah sabah elanitle açıyorum günü :KK1: dün baktırdım tel kapattığımda ahanda böyle kapattım tel.i :KK52::KK52::KK52: tek kelimeyle süper!! nokta atışı yapıyor, olumsuz da söylüyo ölüme kadar,olumlu da, hiç yönlendirmeye gerek kalmıyo sohbet havası hiiiiç yok gayet net 17 dk konuştuk ama 1 saat süren faldan daha çok şey duydum,

miniiiiiik yoldan çıkarttınız beni söz vermiştim baktırmicam diye ama iyi ki çıkarttın :KK33:

seni dadlu niyetine yirim yir :KK16:

Arkadaslar beni topa tutmazsaniz size cikan falimi anlaticam.. Hasan beyin bana dedigi birsey cikti. Sen iki kisi arasinda kalicaksin ve kafan karisicak ama eski sevgilini seciceksin demisti.. digerini severmiyim bilmiyorum ama suan o kafa karisikligini yasiyorum. Hani tek hareketime diger kisiyle birsey yasamaya baslayabilirim.. Allah yardimcim olsun:KK59:

canım hasanın dediğinin etkısıyle kafan karıştığını sanıyo olmayasın :KK53:

Elanit'e fal baktıran herkes şoka girmiş durumda... İyice merak ettim benim de baktırasım var. :) Zahmet olmazsa biriniz bana özelden Elanit'in telefon numarasını yazabilir mi acaba?
Bir de Selma Toprak iyi galiba... Onun hakkında da iyi şeyler yazıyor bu sayfalarda... Ona da mı baktırsam? :)
Şu ana dek 4 falcıya fal baktırdım daha önce de anlattığım gibi. İlki Talin, çok sevdiğim bir ablam gibi oldu, nadiren de olsa arada sohbet etmeye gittiğim biri benim için, öyle diyebilirim. Biri Melekler Kahvesi-Şengül'dü, bir diğeri de Elmira ve en son Gül. Elmira gerçekten çok güven veren bir falcı ve dürüst olduğu çok belli, ama bana öyle bir şey söyledi ki olması im-kan-sız... "Zaten imkansız dediğin halde olacak bu senin kaderin" dediği bir durum. Verdiği süre en fazla 8-9 ay. Sonra Gül'e gittim Gül ise tamamen tersini söyledi ve bana bambaşka bir kader yolu çizdi o da kendinden çok emindi. Tabii kafam karıştı benim. Bu arada Gül hariç diğer 3 falcı da birbiri ile haberleşmiş gibi kelimesi kelimesine aynı şeyi söyleyip aynı "imkansız" için kesin olacak, senin kaderin dediler. Hatta Şengül masaları yumruklayıp "olmazsa gel beni bul o derece eminim" filan dedi. :)) Talin zaten en başından beri ısrarla aynı şey içinolacak diyordu. Yani Gül haricindeki üç falcı da tamamen aynı şeyleri söyledi hep. Ama Gül'ün olacağını söylediği şeyler daha olası, daha mantık dahilinde, Elmira'nın söylediği hayal gibi bir şey benim için... Hatta Gül'e diğer falcıların bambaşka bir şey dediğini söylediğimde kızdı onlara, "neden seni yanlış yönlendiriyorlar ayıp değil mi, asla o dedikleri olmayacak olamaz mümkün değil" filan dedi... Çünkü dediğim gibi diğer üçünün dediği ile Gül'ün dediği taban tabana zıt.
Elanit bana neler söyler meraktayım, henüz tam emin olamasam da ona da baktıracağım galiba. :))

X