- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
minik seni o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyleri yaşadım,çok yazık canım bunları yaşayan herkese...keşke elmira haklı çıksaama bana söyledikleri olacak gibi değil,yine de olursa yazıcam size,şu falcı ritayı arıyorum ben,sanırım en iyi o.
hayatım bana dedikleri çıkarsa herkese cıkar.
ben sevdiğim adamı biliyorum. bizim ki büyük bi aşk bunu gören görmeyen herkes söylüyor. çok büyük bi sevgi var arada.
dün elanit dedi ki sen karşısında ağladığında içi acıyor, çok kötü oluyor. evet öyle kıyamaz bana baba kız gibiyiz o yönden ben yaramaz kız cocugu o babam. elimi kestiğimde kıyameti koparmıştı. eli kesilen ben canı acıyan o.
ama bitecek bir aşk bu. belki yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tebessüm olarak kalacağız sadece.
bakmayın neşeli tavırlarıma, bıcır bıcır cümlelerime içimde kopan fırtınaları bir ben bilirim, bir de yaradan.
ve o benim son ümidim,son şansım. buna rağmen hayırda , şerde yaradandan diyorum.
niye falcılara gidiyorum dersen beşerim işte , acizlik,minick bi ümit.
o yüzden diyorum benim falımı bekle diye. ve diyorum ki bana bakılan fal cıkarsa herkese ümit doğar.
imkansızın ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim çünkü
gönder bacım gönder, istemeyim istemeyim dedim ama dayanamıyorum gönder bana da elanit'in nosunu bi zahmet::2:
inşallah çıkar canım,sen benim durumumu bilsennn,oooo korkunç.hayatım bana dedikleri çıkarsa herkese cıkar.
ben sevdiğim adamı biliyorum. bizim ki büyük bi aşk bunu gören görmeyen herkes söylüyor. çok büyük bi sevgi var arada.
dün elanit dedi ki sen karşısında ağladığında içi acıyor, çok kötü oluyor. evet öyle kıyamaz bana baba kız gibiyiz o yönden ben yaramaz kız cocugu o babam. elimi kestiğimde kıyameti koparmıştı. eli kesilen ben canı acıyan o.
ama bitecek bir aşk bu. belki yıllar sonra geriye dönüp baktığımda tebessüm olarak kalacağız sadece.
bakmayın neşeli tavırlarıma, bıcır bıcır cümlelerime içimde kopan fırtınaları bir ben bilirim, bir de yaradan.
ve o benim son ümidim,son şansım. buna rağmen hayırda , şerde yaradandan diyorum.
niye falcılara gidiyorum dersen beşerim işte , acizlik,minick bi ümit.
o yüzden diyorum benim falımı bekle diye. ve diyorum ki bana bakılan fal cıkarsa herkese ümit doğar.
imkansızın ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim çünkü
inşallah çıkar canım,sen benim durumumu bilsennn,oooo korkunç.
ama bekliyorum senin süren 4-5 hafta mı?bir de elmira ve elanit aynı şeyleri mi söylediler.
fakat şunu da demeliyim ki melahat geçmişi süper biliyor.hiç bu kadar tutturan görmedim.
elmira ve elanitin aynı söylemesi gerçekten ilginç.haberlerini bekliyorum,dilerim olur ve çok mutlu olursun,seni ve acını anlıyorum...benim sürem senden uzun,bakalım 5 hafta içinde seninkiolursa umutlanıcam...bu arada elanite bi ulaşabilsem bana da elmira ile yakın bişeyler mi diyecek merak ediyorum,yazarım sana.seni çok iyi anıyorum,çok dua et.Allah istediğimizi hakkımızda hayırlı şekli ile versin,beklerken bizi isyandan korusun ve sabır versin...en geç 5 hafta canım .. belki daha önce haber veririm. bakalım. elmira ve elanit ufak tefek ayrıntılar hariç evet aynılardı.
valla o konuda elanit diyorum
elmira anı ve geleceği harika söyledi (tabi gelecek , gelecekte belli olcakgeçmişe pek girmedik)
elanit 13 aylık ilişkimi döktü ya adamla kısa süre önce kurdugumuz hayali , 7 ay önce benim unuttuğum onun bana kurdugu bi cümleyi söledi.
en güzel tespiti şuydubu adam seni o kadar kıskanıyor ki elinde olsa nefes aldırmıcak sana
doğru mu doğru. benim kadar özgürlüğüne düşkün kadına bu kısıtlama
xena001 bana da elanitin telini atarmıısn
bir türlü ulaşamadım teline
teşekkürler
yolladım canım telefonu sana su falı bakıyor
çok teşekkürlerrrr
aşk falı diye birşey var. katinanın aşk falı diye geçiyor. iyi bakan olursa çok güçlü bir faldır.
sabah sabah elanitle açıyorum günüdün baktırdım tel kapattığımda ahanda böyle kapattım tel.i tek kelimeyle süper!! nokta atışı yapıyor, olumsuz da söylüyo ölüme kadar,olumlu da, hiç yönlendirmeye gerek kalmıyo sohbet havası hiiiiç yok gayet net 17 dk konuştuk ama 1 saat süren faldan daha çok şey duydum,
miniiiiiik yoldan çıkarttınız beni söz vermiştim baktırmicam diye ama iyi ki çıkarttın
Arkadaslar beni topa tutmazsaniz size cikan falimi anlaticam.. Hasan beyin bana dedigi birsey cikti. Sen iki kisi arasinda kalicaksin ve kafan karisicak ama eski sevgilini seciceksin demisti.. digerini severmiyim bilmiyorum ama suan o kafa karisikligini yasiyorum. Hani tek hareketime diger kisiyle birsey yasamaya baslayabilirim.. Allah yardimcim olsun
canım hasanın dediğinin etkısıyle kafan karıştığını sanıyo olmayasın
yolladım canım telefonu sana su falı bakıyor
çok teşekkürlerrrr
Gunaydin..
Bana da gonderebilir misiniz?
Simdiden tesekkurler
evet varmışşgoogleda aradım kağıtlar da çok sevimli, tarot kartları korkutuor beni birazz, kitabı da varmışş hmm