- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
minikdepresif elanit su falına mı bakıyor?bi de senden telini rica edebilir miyim lütfen..kimse beni duymuyorözelden mesaj atamıyorum kimseye..bii de adresi nerde?yardımların için çok teşekkür ederim şimdiden..yarın baktırmak istiyorum elanit e..çok ihtiyacım var bilgi verirseniz çok sevinicem:)
kızlar siz elaniti aradığınızda ulaştınız mı?ben ilk kezarıyorum ama tel.umu açmıyor neden acaba?evi nerede,hangi semtte?yardımcı olur musunuz?
minikdepresif elanit su falına mı bakıyor?bi de senden telini rica edebilir miyim lütfen..kimse beni duymuyorözelden mesaj atamıyorum kimseye..bii de adresi nerde?yardımların için çok teşekkür ederim şimdiden..yarın baktırmak istiyorum elanit e..çok ihtiyacım var bilgi verirseniz çok sevinicem:)
istediğin bilgileri mesaj attım sana
su falıymıs :)
istediğin bilgileri mesaj attım sana
su falıymıs :)
caaaanım çok çoook tşk ederim sana:)) iyki varsın..herşey gönlünce olsun..
kızlar siz elaniti aradığınızda ulaştınız mı?ben ilk kezarıyorum ama tel.umu açmıyor neden acaba?evi nerede,hangi semtte?yardımcı olur musunuz?
merhabalar,
Nikolay diye bir falcı varmış bilen var mı ? Mistik Cafe diye bir yerdeymiş taksimde ama şu anda yokmuş daha önce giden veya bilen var mı ?
amin amin amin
dualarınızda minik sevdiğine kavuşsun deyin yeter :78:
çok rüşvetçi gördüm kendimi
larox bu yazdığın yorum kim için?bilemedi dediğin elmira mı yoksa elanit mi?acaba tarih mi tutmadı,beklesen olabilecek bişey mi?cnm bi tarih vardı ilerisi gerisi yok olmadı yanıldı kul neticede buda kısmet...
minik sevdiğine kavuşsun..amin:) bu arada selma toprak mı elanit mi hangisini tavsiye edersin?aralarında kaldım cnm?
larox bu yazdığın yorum kim için?bilemedi dediğin elmira mı yoksa elanit mi?acaba tarih mi tutmadı,beklesen olabilecek bişey mi?
minik depresif sağol canım,inşallah arar beni.sana çıktı mı söyledikleri?sen elmiraya baktırdın mı?ilk aramada ulaşılmıyor. hatayda kendisi.
bir kez aradınız açmadı mı tekrarlamanıza gerke yok görünce o geri dönüş yapıyor.
Minikten etkilendim bugün bende öğlen elanit e baktırdım ve gerçekten ara veriyorum artık baktırdıkçada şunu farkettim olmasını istediğim kişiye hafiften soğuyup ümitlenmek yerine olmazsa üzülmemek için uğraş veriyorum neyse gelelim fala, Elanit gerçekten zaten fala başlamadan uyarıyor beni kesme gördümü sölicem olurda deyinmediğim bişey olursa sorarsın :) neyse detay veriyor geçmişide anlatıyor senle ilgili gördükleri sıkıntılar yaşadıkların vs Elmiraylada paralel fakat daha detaylı görüyor hatta gerçekten ailemi aklımda olan o kişinin tipinden yaşına kadar hattaaaaaaaaaaaaa mesleğini söyledi şok oldum benimde kısmen bildi ne iş yaptığımı biraz kendisine zor ulaşılıyor evet ama ben şanslıyım dün aradım bugün döndü randevuyu kopardım :) neysee inşallah dedikleri çıkar bende huzur bulurum eheuehu bu arada köpeğimide bildi :) sanırım o an suya bakıyosada eve mi geliyo nedir anlamadımbaktırıcak arkadaşlar çok soru sormadan ben dinliyim sonrada bişi sorim derseniz tavsiye ediyorum
minik depresif sağol canım,inşallah arar beni.sana çıktı mı söyledikleri?sen elmiraya baktırdın mı?
amin amin amin
dualarınızda minik sevdiğine kavuşsun deyin yeter :78:
çok rüşvetçi gördüm kendimi