İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresif elanit su falına mı bakıyor?bi de senden telini rica edebilir miyim lütfen..kimse beni duymuyor:KK43: özelden mesaj atamıyorum kimseye..bii de adresi nerde?yardımların için çok teşekkür ederim şimdiden..yarın baktırmak istiyorum elanit e..çok ihtiyacım var bilgi verirseniz çok sevinicem:)

istediğin bilgileri mesaj attım sana
su falıymıs :)

kızlar siz elaniti aradığınızda ulaştınız mı?ben ilk kezarıyorum ama tel.umu açmıyor neden acaba?evi nerede,hangi semtte?yardımcı olur musunuz?

kızlar siz elaniti aradığınızda ulaştınız mı?ben ilk kezarıyorum ama tel.umu açmıyor neden acaba?evi nerede,hangi semtte?yardımcı olur musunuz?

ilk aramada ulaşılmıyor. hatayda kendisi.
bir kez aradınız açmadı mı tekrarlamanıza gerke yok görünce o geri dönüş yapıyor.

minikdepresif elanit su falına mı bakıyor?bi de senden telini rica edebilir miyim lütfen..kimse beni duymuyor:KK43: özelden mesaj atamıyorum kimseye..bii de adresi nerde?yardımların için çok teşekkür ederim şimdiden..yarın baktırmak istiyorum elanit e..çok ihtiyacım var bilgi verirseniz çok sevinicem:)

istediğin bilgileri mesaj attım sana
su falıymıs :)

özel mesajlarına bakmayı dene, bide forumda ki yorumlara bakmayı
cevapta verdim mesajda attım arkadaşım
hizmette sınır yok :KK37:

hatun baya yoğun canımm bende peşindeyim sapık gbi arıyorum inşşalllah başarıcaz bakalımmmmm

merhabalar,

Nikolay diye bir falcı varmış bilen var mı ? Mistik Cafe diye bir yerdeymiş taksimde ama şu anda yokmuş daha önce giden veya bilen var mı ? :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Nikolay değilde niko diye birine gitmiştim çok önceden bir kere baktırmıştım. fena değildi.. bilmediğim bir şeyi çok sonradan öğrenmiştim yani dediği çıkmıştı...
mutluluk tablosu çizdiği şey içinde evet başını biliyor ama sonucu göremedi...:KK53:

minik sevdiğine kavuşsun..amin:) bu arada selma toprak mı elanit mi hangisini tavsiye edersin?aralarında kaldım cnm?

selma topraka baktırmadım. baktırmayıda düşünmüyorum. hakkında olumsuzda konuşamam kadının.
elanit benim son falcımdı.
olaylar gerçekleşene kadar fal mevzunu kapadım :KK30:
baktırırsam elmira veya elanite baktırırım.
elmirayla cok güzel sohbetler ettiğimiz için elmira tercihim olur ama arada elanitide boşlamam.
tabi bu arada bana sayısal cıkması lazım
sayısalın cıkması için oynamam lazım :KK1:

Minikten etkilendim bugün bende öğlen elanit e baktırdım ve gerçekten ara veriyorum artık baktırdıkçada şunu farkettim olmasını istediğim kişiye hafiften soğuyup ümitlenmek yerine olmazsa üzülmemek için uğraş veriyorum neyse gelelim fala, Elanit gerçekten zaten fala başlamadan uyarıyor beni kesme gördümü sölicem olurda deyinmediğim bişey olursa sorarsın :) neyse detay veriyor geçmişide anlatıyor senle ilgili gördükleri sıkıntılar yaşadıkların vs Elmiraylada paralel fakat daha detaylı görüyor hatta gerçekten ailemi aklımda olan o kişinin tipinden yaşına kadar hattaaaaaaaaaaaaa mesleğini söyledi şok oldum benimde kısmen bildi ne iş yaptığımı biraz kendisine zor ulaşılıyor evet ama ben şanslıyım dün aradım bugün döndü randevuyu kopardım :) neysee inşallah dedikleri çıkar bende huzur bulurum eheuehu bu arada köpeğimide bildi :) sanırım o an suya bakıyosada eve mi geliyo nedir anlamadım :p baktırıcak arkadaşlar çok soru sormadan ben dinliyim sonrada bişi sorim derseniz tavsiye ediyorum :KK54:

larox bu yazdığın yorum kim için?bilemedi dediğin elmira mı yoksa elanit mi?acaba tarih mi tutmadı,beklesen olabilecek bişey mi?

elmira içindi. beklesede değişmez. bugün gerçekleşcek bi olay için. 23,30 da hersey belli olcak ama ancak yarın öğrenebilir larox :)
o cevaplayana kadar ben zıplıyım dedim:KK53:

Minikten etkilendim bugün bende öğlen elanit e baktırdım ve gerçekten ara veriyorum artık baktırdıkçada şunu farkettim olmasını istediğim kişiye hafiften soğuyup ümitlenmek yerine olmazsa üzülmemek için uğraş veriyorum neyse gelelim fala, Elanit gerçekten zaten fala başlamadan uyarıyor beni kesme gördümü sölicem olurda deyinmediğim bişey olursa sorarsın :) neyse detay veriyor geçmişide anlatıyor senle ilgili gördükleri sıkıntılar yaşadıkların vs Elmiraylada paralel fakat daha detaylı görüyor hatta gerçekten ailemi aklımda olan o kişinin tipinden yaşına kadar hattaaaaaaaaaaaaa mesleğini söyledi şok oldum benimde kısmen bildi ne iş yaptığımı biraz kendisine zor ulaşılıyor evet ama ben şanslıyım dün aradım bugün döndü randevuyu kopardım :) neysee inşallah dedikleri çıkar bende huzur bulurum eheuehu bu arada köpeğimide bildi :) sanırım o an suya bakıyosada eve mi geliyo nedir anlamadım :p baktırıcak arkadaşlar çok soru sormadan ben dinliyim sonrada bişi sorim derseniz tavsiye ediyorum :KK54:

çok çekici hatunumdur , çok pis etkilerim :KK69:
ben şanslıyım sanırım aradım hatunu dün , hesap numarasını aldım,bugüne randevu verir sanıyodum kızım 4 te müsaitim dedi ben şok :KK53:
deli deliyi görünce çomağını saklarmış. bana soru sorma demedi başladı direk ptır pıtır.
tam bişe soruyodum dur yavrucum dedi daha bitmedi bakıyorum. bitince sor dedi.
bide demez mi sen yay kadınısın sezgilerine güvensene :KK69:
ivit ivit ben yay'ım. ulen uzun bi süredir balık hissediyodum kendimi :KK52:
bugün cool kadın havama geri döndüm o gazla :KK53:

kızlar hani bana cuklad almıstı ya bugunde sakız aldı :KK60::KK60::KK60::KK60:
böle devam edersek 1-2 yıla tek taş alır bana :KK60::KK60:

minik depresif sağol canım,inşallah arar beni.sana çıktı mı söyledikleri?sen elmiraya baktırdın mı?

elmiraya baktırdım ve ondanda cok memnunum. gidişat söylediği şekilde ama sonuc ne olur bilmem.
benim kesin bir yorum yapmam için 1 aya ihtiyacım var.
o zaman evet budur derim.

X