tarota hiç rağbet etmezdim elmiraya kadar
suya ilk defa elanit baktı
kahveye paydos
şimdi kafam karıştı elanit daha mı iyi acaba elmiradan diye ona mı gitsem diye ikiside aynı fiyat birini seçicem daha iyi olan olsun gerçi herkese göre değişir ama kararsız kaldım üfff...
şimdi kafam karıştı elanit daha mı iyi acaba elmiradan diye ona mı gitsem diye ikiside aynı fiyat birini seçicem daha iyi olan olsun gerçi herkese göre değişir ama kararsız kaldım üfff...
cnm dedim ya ben olanı yazdım he ama söle söliyebilirim sonuc gidişat tarihler ikisindede aynı benim spesifik sorum benim ümidimi kırdı ben artık inanmadan yoluma bakcam kıs tutup yaz cıkarsa bahtıma dicem... elmiranın falı ckmazsa elanitinde cıkmamıs olcak... ki anladıgım kadarıyla herkeze paralel söylemişler.. geleceği beklemek lazım cok uzun vadem olmasa görürdük ama artık forumdan baskalarında deneme yanılma olcaz önemli olan gelecek mağlum=)
Kızlar merhaba :) biraz önce Elanit'e baktırdım ve benim hakkımda söyledikleri beni çooook şaşırttı! Bana direkt olarak hangi mesleği yaptığımı, ne kadar süredir erkek arkadaşımın olmadığını, eski erkek arkadaşımdan ayrılma sebebimi, ailede kaç kişi olduğumuzu söyledi. Beni çook şaşırttı.
Bu arada Elanit'e duymak istediklendiklerinizi duymak için gidiyorsanız, hiç gitmeyin, çünkü kesinlikle yönlendirmeye gelmiyor. Ben gördüğümü söylüyorum sana diyor. Ama böyle olamaz mı dediğimde de, ben bunları görüyorum, takdiri ilahi diyor :) Gelecekle ilgili de çok şey soyledi, ama kesinlikle gördüklerini söylüyor, sizin aklınızdan geçenleri hiçbir şekilde okumuyor, sizin isteklerinizle kendini sınırlandırmıyor....
Ben çok memnun kaldım!
Şunu da söylemem lazım ki, Elmira ile paralel şeyler söylediler :) İkisini de çooook tuttum!
aynen dediğin gibi anı çoğu takır takır sölüyor yaşanmış olanı ve şimdiki durumu ama gelecekte bilen yüzde 5 totalde işte bu ikisi kafama yatıyor bakalım birinden biri olur artık..
ELMİRA tarot bakıyo demi kızlar. ay ben ilk defa tarot baktırcam o zaman:))
bu arada 1 saat kalmadı bile çok merak ediyorum umarım verdiğim paraya da çektiğim heyecana da değerr
tarot canım.
bende bekliyom heycanla.
hemen yaz sonra yatcam uyucam
ELMİRA tarot bakıyo demi kızlar. ay ben ilk defa tarot baktırcam o zaman:))
bu arada 1 saat kalmadı bile çok merak ediyorum umarım verdiğim paraya da çektiğim heyecana da değerr
yazcam canım:)
peki elmira kendi mi anlatıyo?? yani soru sorabiliyo muyuz yada en sonda mı söylüo? ay soru da gelmez o anda aklıma, şimdiden yazayımmı napayımm
sorularını sona bırak. ve evet bi yere not al şaşkınlıkla unutabilirsin
birine baktır ikiside aynı ama sakın falı bölüp soru sorma bırak ne görüosa anlatsın elanit bana kendi saydı saydı sora sorun varmı dedi tam bişe sorcaktım valla bana gözükmedi simdi sorsan tam emin olmadan cvp vercem dedi e oldu o zaman dedim bendecok emin konustu yasayıp görücez bakalım bilirse 2 side bilmiş olcak...
iyi hadi bakalım canım iyi şeyler sölediyse sevindim çok senin adınagerçi benim birtakım şeylerden umudum kalmadı geçmişe ait ama içimden bir ses son kez iyi birine baktırıp beklememi sölüyor, kafam diğer gittiklerimden çok karıştı çünkü hep ümit verdiler gerçeği öğrenince çok fena şekilde dumura uğradım duyduklarımla eğer doğruysa. ....
benim hiç umudum yok ii mi söledikleri oda tartısılır o yüzden artık sadece yorum yapcam daha fal baktırmak yok bu aldıgım dersten sonra ben sayfayı kapadım yıl sonuna kdr herkez burda olursa gercekten dedikleri cıkarsa herkeze o zaman bi gece düzenleriz içmeye gideriz=)
larox sana söylediklerinin tarihi yaklaşmıştı sanırım dimi. çıkmadı mı yoksa daha zamanı var mı
cnm bi tarih vardı ilerisi gerisi yok olmadı yanıldı kul neticede buda kısmet...
cnm bi tarih vardı ilerisi gerisi yok olmadı yanıldı kul neticede buda kısmet...
beni kimse uyarmadı :) bön bön bakıyom zaten . ama ilkten elektriği alıyorlar sanırım. hayırda şerde allahtan diye baslıorlar
ve iki falcı cok net konustu bana elmira elanit. olumsuzlugumdanda kapalılıgımdanda etkilenmediler.