İstanbul'da Fal - Falcılar

miniğim dün gece rüyama girdin :) Sen ve Handekuka aynı iş yerinde çalışıyordunuz, ben de sizi ziyarete gelmiştim :) hahahah :)

artık kabus bilem oluyorum he

bu arada arkadastan rahatsızsak veya süphelerimiz varsa lütfen kötü içeriki kullanın.
hiççbirinizin iki tartışma yüzünden siteden uzaklaştırılmasını istemiyorum

burdaki muhabbet sıkıyosa nıye uye oldun üff...

görmüyomusun neler sölüyolar bana ne yaa ben bidaha bişey sölemem naparsanız yapın ben sadece memnun kalırsınız diye size tavisye ettim daha bişey sölemicem

elanit in tel ini alabilir miyim çok acil

ya bak düzgün konuş terbiyeni bozma!!! sana ben bişey diyormuyum keyfin bilir hey allahım yaa başından beri bana bi sataşma durumundasın derdin ne kızım senin uzak dur benden banada daha bişey yazma birisini nasıl görmek istersen öyle görürsün sen beni başından beri sorguluyosun laf olsun diyede bişeyler yazıyosun nerden söledim bende yaaa bundan sonra sölemem ne halin varsa gör benide rahatsız etme

Terbiyemi bozmuyorum, gercekleri yaziyorum sende sinirleniyosun. Ne halin varsa gor ne demek? terbiyeden bahsediyodun az once? Senin falcinada giden olmaz artik onu diyim de cok umitlenme emi.

öncelikle geçmiş olsun cnm, sonuç için olumlu konuşan var mıydı peki ya da kimlerdi bunlar? elanit ne demişti mesela?

üffff işte en hazin durum bu, baktırınca olumlu şeyler duyunca ümitleniyor insan ama işte hayatın gerçekleri bir yerden çarpıyor insana...senin ilk erkek arkadaşındı üzülüyorsundur eminim ama şunu bil senin de mutlu olacağın günler gelecek...vardır her şeyde bir hayır...

Maltepede medjezir cafede Neslihan hanima baktirin....agziniz acik kalacak okadar soyleyebilirim...cok kisiye baktirdim ama bukadar detayli olaylari bilen ilk kisi...

görmüyomusun neler sölüyolar bana ne yaa ben bidaha bişey sölemem naparsanız yapın ben sadece memnun kalırsınız diye size tavisye ettim daha bişey sölemicem

iletişim kurmak gerçekten bir sanat dır.kendimizi sakladığımızı düşünürüz...ama satır aralarında gizlediğimiz niyetimizi ve hedefimizi genede açık ederiz.satır aralarını okuyabilen üyelerle dolu bir forum burası:)

ben söleyeceğimi söyledim dahada bişey sölemem artık beni ilgilendirmiyor ben kendi niyetimi bildikten sonra gerisinin ne düşündüğü önemli değil hoşçakalın

sen hiç aklından bi sayı tut veya bir dilek tut deyip tuutugun sayı bu diyen hatta bunu iskambil kagıtlarını önceden hazırlayarak al işte bu sayılar diyen dileğini yüzüne soleyen falcı görmedin galiba
3 harflileri olanlar da isterlerse o kuruluşların bünyesinde bulunurlardı bu mantıkla.
aslında hiç olmayan birseyi aklımdan gecirip mesela bir ismi hatta bir senaryo kurdugumda kafamdan o senaryoyu falcının bana aktardığını çok gördüm
bu zor bişe değil ki çevrenizde bile sizin aklınızdan ne gectiğini düşünüp cevabı veren pek çok insanla karşılaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

waaauuw günün özlü sözü etolie'den:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…