peki melahat nasıl?
özel msj atamıyorummm cnmm verdiğim taqrife gidersen kime sorsan söylerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel msj atamıyorummm cnmm verdiğim taqrife gidersen kime sorsan söylerrr
nerde kaça bakıyor acaba?
sizce en iyi falcı kim isim tarih veren ve net çıkan .2. kez de gittiğimizde tutarlı olan..
selena senin bu falcın kim ve nerede?
slm kızlar ben hanife adında bi hanıla tanıştım suya bakıyo bildiğiniz 1 bardak suya benim eşim evden ilk gittiğinde baktırmıstım gidişini herşeyi ve elindeki boşanma dilekçesini dahi gördü ve dediği gibide oldu herşey boşandık ben sonra elimraya ve emine ablaya baktırdım onlarda geleceği söylediler şimdi bugün hanife hn bana uğrayacak dükkanıma çağırdım tekrar suya baktıracağım ...bakalım beni neler bekliyo
baktırdım ve şu durumdayım
80 lira helali hoş olsun.
nokta atışları diyorum başka bişe demiyorum. şoktayım şokta .
minik depresif özelden yazamıyorum,elanitin tel.unu yazdığın için çokkk teşekkürler,şu an ulaşamadım ama aramaya devam edicem. bir de arkadaşlar falcı rita çok önemli onu bulan yazsın lütfen...
anlatt baskaaa.....ne dedı,gelecek ıcın ne dedı,ısım bıldı mıı...
benle görüşüyodu senin aradıgın esnada
benimkinin ismi sık rastlanan bi isim değil. ilk harfini ve son iki harfini bildi. 5 harf oldugunu bildi. işimi,onun yaşını,dine bakış açısından ,kişisel özelliklerine,burda hiç bahsetmediğim özelliklerine,nasıl başladıgımıza,benim yaşadığım iç hesaplaşmalara,meslegimi,yapcaklarımı,ailevi bazı şeyleri kaç kardes oldugumu,evde kaç kardes oldugumu,onun bana söylediği cümleleri bile söyledi. ki onları burda yazmadım ben.
şoktayım işte
elmira ile paraleldi özellikle bir cümleleri aynıydı.
bekliyorum bende arkadaşlar tavsiyesi olan yokmu??????Biraz bahsedermisiniz arkadaşlar bende çok istiyorum fal baktırmak ama bakılsın diye baktırmak degil gerçekten anlayan birisi olmalı tavsiyesi olan mesaj yazabilirmi ama ben cvp veremeyecegim özel mesajım yok
benimkinin ismi sık rastlanan bi isim değil. ilk harfini ve son iki harfini bildi. 5 harf oldugunu bildi. işimi,onun yaşını,dine bakış açısından ,kişisel özelliklerine,burda hiç bahsetmediğim özelliklerine,nasıl başladıgımıza,benim yaşadığım iç hesaplaşmalara,meslegimi,yapcaklarımı,ailevi bazı şeyleri kaç kardes oldugumu,evde kaç kardes oldugumu,onun bana söylediği cümleleri bile söyledi. ki onları burda yazmadım ben.
şoktayım işte
şoktayım işte
şoktayım işte