Umit kocun numarasini iletebilir misinizBu arada Falci Mars bana 3 ongorusu var demistim birincisi nokta atisliydi ve tuttu, gerceklesti ikinci ongorusu soyledigi sekilde olmadi ama tam bir netlik de olmadi daha zamani var ve zaten ben boyle hissediyorum sanki tarzinda bir yorumdu cok emin degildi. 3. Ongorusu de Haziran ayinda biriyle tanisip iliskiye baslayacagimi soylemisti ve maddi manevi destek olacak cok duzgun biri oldugunu soyledi. Benimle tanismak isteyen ve anlattigi ozellikte o kisiyle tanistim Haziran basinda gercekten ve bulustuk da ama bende bir cekim olmadi ve bende olursa ilk gorusmede olursa olur, sonradan olmaz yani bu durum degismez bunu biliyorum. Benden adim olsa hemen bir iliski baslar su durumda karsi taraftan bu sekilde bir istek var ve bunu belli edecek davranislarda bulundu kibarca ama tabi benden adim gormeden israr edecek biri degil ve ben arkadas kalmak istedigimi belli eden sekilde yazdim ve bunu da anladi.
Kisacasi,falcilar birseyler goruyorlar ama sonucta bireysel kararlar ve irade onemli, hayatiniza girecek ve iliski yasasaniz iyi bir iliski yasayacaginiz insanlari goruyorlar ama siz bunu baslatmazsaniz irade devreye girmis oluyor fallar da genelde bu yuzden cikmiyor bence. Keske hoslanti ve cekim olsaydi bende ama zorla olacak bir sey degil bu, bende de dedigim gibi zamanla veya aliskanlikla olmuyor ilk basta bir kivilcim olmasi gerekiyro ki genelde mantikli bakmayan herkes benim gibidir diye tahmin ediyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul'da Fal - Falcılar
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana da iletebilir misinizTeşekkür ederim yolladılar benim instam olmadığı için ordan ulaşamıyorum ama yardımınız için çok teşekkür ederim
Bana da gonderebilir misiniz umit koc nosunuMerhaba ümit koçun numarasını gönderir misiniz
- 12 Eylül 2021
- 345
- 464
- 53
Hep aynı kişi soruyorAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldıAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldıAy noluyo noluyoo ümit koc gördüm defalarca cokmu iyi bakiyor?
hayır hayır yok birşey belli ki ümit parasız kaldı
ümit kötü değil ki
- 12 Eylül 2024
- 375
- 1.211
- 28
- 25
bi anda bu kadar spamlanmasida garip amaümit kötü değil ki
- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
bana ve arkadasa hiç bilemedi durumu anı gelecegi. bence kötüümit kötü değil ki
bana ve arkadasa hiç bilemedi durumu anı gelecegi. bence kötü
bana çıkmışlığı var ama telefonda baktırmayı sevmiyorum. yol da uzak diye hiç tekrar baktıramadım
- 29 Temmuz 2024
- 6
- 10
- 3
- 35
- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
Kadınlar kahvesi zehra, asmin demet ve mert denenebilirKızlar taksim de kimi öneriyorsunuzzzz acillll
- 12 Eylül 2021
- 345
- 464
- 53
Sağol kuzum Azize ve Elif denk geldi bugünKadınlar kahvesi zehra, asmin demet ve mert denenebilir
Hangisinden memnun kaldın nokta atışı varmıydı?birde ücreti ne olmuş?Sağol kuzum Azize ve Elif denk geldi bugün
merhaba siz denediniz mi acaba? Ben de görmüştüm ama çok yorum falan olmayınca güvenememiştim fiyatıda bana pahalı gelmiştiinsatgramda lavinterapi diye bir kız var sakın baktırıp enerji çalışması yapmayın. paranız boşa gider. şuraya yazayım da gelen geçen okusun faydalansın.
- 4 Aralık 2018
- 923
- 982
- 103
denedim tabi. hiç ilgilenmiyor parayı alana kadar.merhaba siz denediniz mi acaba? Ben de görmüştüm ama çok yorum falan olmayınca güvenememiştim fiyatıda bana pahalı gelmişti
Cevabınız için teşekkürler... Allah bildiği gibi yapsın bunlarıdenedim tabi. hiç ilgilenmiyor parayı alana kadar.