Lazer Epilasyon İstanbul'da En İyi Epilasyon Merkezi Nerede?

evet benim arkadaşımda bakırköydeki epiderm lazere başladı çok ilgililer fiyatları da cazip, önce uygun olup olmadığına bakıyolar daha sonra tedaviye başlıyolar ben de koltuk altı için gitmeyi düşünüyorum..

Ben de tavsiyeler üzerine yarın yüzüm için Bağdat'taki Epiderm'e gideceğim. Yüz 90 liraymış. ınşallah kurtulurum. ıpl yaptırmayın. Bir merkeze girer girmez IPL mi diye sorun. bu çok önemli. Ne derlerse sakın ama sakın inanmayın. Ben bu hatayı yaptım. Hiçbir etkisi yok tüylere. Kanser riski var ve yanık izi bırakıyor. Bunu bilmeden yaptırdım. Sonra da paramı geri istedim. Kötü bir uygulama olduğunu kendileri de çok iyi bildikleri için hemen paramı geri verdiler bir de utanmadan ücretsiz cilt bakımı yapalım size dediler. IPL'le ilgili yorum yapmalarına izin vermeyin. Ağızları kalabalıktır bunların. Sorduğunuza pişman olursunuz. Sanki kara cahilmişsiniz gibi 2 saat konferans verebilirler. Ipl mi diye sorun ve evet derlerse he diyip geçin. SAKIN yaptırmayın.

bende Avrupa Yakasında özel hastanede yaptırıyorum.çok memnunum .

Jasmine ben de gecen yıl Bagdattaki epiderme gittim, memnun kaldım ama bir kerede kaldım bir daha gidemedim. bir kere gitmeme rağmen tüylerde cok azalma oldu, tavsiye ederim...yalniz fiyatları biraz yuksek diger yerlere gore, ama alex oldugu icin ve guvenilir bir yer oldugu icin tercih edilebilir bence.

Harika bende oarada karar kılıcam sanırım. Bugün gidecektiniz. Nasıl memnun kaldınız mı? Merak ediyorum. Tüm vücut tek seferde 500 tl dediler. Kartla 750 TL oluyormuş. Koltuk Altıda 40 TL imiş. 2 ayda bir gidiliyormuş. Tek tek yapıldığında daha pahalıyamı geliyor acaba? Bağdat caddesindeki bayan çok kısa yanıtlar verdi. Sizin bilginiz varmı?

Tekrar Selam birde birşey daha merak ediyorum. Ben Bağdat Cad. Dalphne ile görüşüm tüm vücut 500 dediler koltuk altı 40 acaba tamamenmi gitsem yoksa parça parçamı ne dersiniz? Az rakamda değil hani ama kurtulmak istiyorum. Birde aksilik olduda her seferinde tüm vücüt gidemedim parça parçaya devam ettim. O zaman aldınmayan yerler ne olacak. Bacağı aldıracağım ama mesela koltuk altı alınmayacak e tam bitmemiştide ağda yapıcam. Yapılan epilasyonuda alır götürür mü? Nasıl yapmalı?
Birde ibdirim yapıyorlar mı ?
Şimdiden teşekkürler

bağdat caddesindeki epiderm'e gidenler fikirlrerni paylaşabilirler mi acaba:?memnun musunuz

kızlar ben de bakırköydeki epidermi araştırdım internet sitelerine baktım burda yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyoruz sizin yorumlarınıza göre hareket edeceğim. bakırköy epidermlazer. yarın arayacağım. yotumlarınızı bekliyorum.

hangi hastene acaba fiyat ve kalite yönünden bilgi verir misin canım.

beylikdüzünde,kolan hastanesi.en son çıkan ciha kullanılıyor çünkü yeni sayılır bu faliyette. 8mm ye kdr görüyormuş. cihaz fotona Nd-yag die aldım ismini netten araştırabilirsin. bnm tenim çok hassas değildir gerçi ama yinede hiç bir leke ,kızarıklık vs .gibi şikayetim olmadı.daha dvm ediyorum.

Bakırköy'dekine arkadasımın yengesi gitmişti çok memnun kalmıs bende gidicem

ben doktora yaptirmistim adini bilmiyorum cihazin amakoltuk alti ve biyik yaptirmistim cok memnun kaldmistim hemde cok surmedi 3kere 4kere bitti baya sene oluyor zaten cild doktoru kendisi pahaliydi ama degdi sonra ben cok taninmis bir yerde kollarima su sarartandan yaptirdim hic faydasi olmadi sadece inceltti kesinlikle cild doktoru yapmali bence leke vs olursa en azinda ikinci doktora gitmeme gerek kalmaz diye dusundum estetisyen falan hemsireymis bunlar tam bilmiyor bence

ben şu bağdat caddesindeki epiderme giden arkadaşlardan bi bilgi alamadım maalesef lmaz:
ama ben cuma gününe randevu aldım görüşmeye gidicem paylaşırım izlenimlerimi.yardımım dokunur en azından ihtiyacı olan arkadaşlara opuyorumnanaktan

ben sitede bilgiler veren doktor hanıma gitmeye karar verdim. Randevum yarına. işallah çok pahalı değildir:kedi:

arkadaşım bana da gittiğin yerin adres ve telefonunu yazarsan çok sevinirim.

yeri nerede? nasıl geçti? fiyatlar uygun mu? :kedi::kedi:

Gitim vallahi. Bana sadece alt bacak olur dedi, üste sonuç vermez dedi ,yapmadı. Onun dışında koltuk altıma ve bikinime de yaptırdım. Biraz acıdı ama sonuna kadar dayandım:teytey: Zaten doktor hanımla sohbet ederken zaman çabuk geçiyor. Fiyat çok da ucuz değildi valla. Fakat o kadar güven duydum ki pazarlık yapmaya çalışamadım bile.
(Ay doktorum bunları okursa komik olur ya. ...Belki biraz indirim de yapar.ohaoldumsmile)

evet arkadaslar sipru arkadasıma katılıyorum bende onun gittiği yere gidiyorum ve para için iş yapmıyolar ben ceneme yaptırcaktım ama yapmadılar tek tek oldugu için bende şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…