Lazer Epilasyon İstanbul'da En İyi Epilasyon Merkezi Nerede?

Canım ben gittiğim yerden çok memnunum para için yapmıyolar eminim bilinçli yapan kişiler sonuçtada çok güzel aalmalar war bitti sayılır bakırköyde yaptırıyorum istersen yardımcı olurumopuyorumnanaktan

fiyat ne kadar ve tam olarak nerde, bilgi veriseniz sevinirim =)

cilt doktoru gidip lazer yaptiran bilincli arkadaslarimizi tebrik ediyorum kesinlikle bu lazeri cilt doktoru yapmali bende ayni fikirdeyim sizlerle bende yillar once baska cild doktoruna yaptirmistim

merhaba canim benimde cok hassasti birkac yerde denedim sonuc alamadim son gittigim yer cok iyi daha 5. seansimda tuylerim kalmadi gibi, bunlarin lazer cihazlari cok degisik acisida az ve bronz tenede yapiliyor. ince tuylerdede basarili sana yerin adini soylemek isterdim ama sanirim reklama gtiriyor yazsamiyoruz ama ben herkesin ordan yararlanmasini isterim. burdan yazisalim bir sekilde bildireyim ama nasil?

Arkadaslar size biyer soyliycem oraya gidin her turlu kili taniyan bir cihaz gelmis beyaz tene koyu tene uygulanan ve digerlerine gore acisiz ve kesin sonuclu super bir uygulama bende burdan bir kac kisiden aldim adreslerini bu aralarda yuzde elli indirim varmis normalde pahali bir yer ama deger isteyen yazssin yerini soyliyeyim cok memnun kaldigim icin herkes yararlansin istiyorum. kilsiz gunler:)

bahsettiğin yerde super nd yag mı kullanılıyor lazer olarak?

Arkadaslar size biyer soyliycem oraya gidin her turlu kili taniyan bir cihaz gelmis beyaz tene koyu tene uygulanan ve digerlerine gore acisiz ve kesin sonuclu super bir uygulama bende burdan bir kac kisiden aldim adreslerini bu aralarda yuzde elli indirim varmis normalde pahali bir yer ama deger isteyen yazssin yerini soyliyeyim cok memnun kaldigim icin herkes yararlansin istiyorum. kilsiz gunler:)

merhaba arkadaşlar bir süredir bende bu lazer olayını araştırıyorum tüm forumu okudum faydalıda oldu
yaprar333 arkadaşım reklam olmasın diye isim verilemiyor sanırım ama bana özelden mesaj atıp adres tel. site adı verirsen çok sevinirim :)
ben özelden yazamıyorum 50 mesaja ulaşmadığım için:)))
teşekkürler şimdiden bu arada yaprak333 ten adresi alan arkadaşlar mail atabilir :)
belki yaprak333 bu mesajı okumazsa diye:)))))))

neresi dedğin yer ? bayanssulusmile

merhaba canim benimde cok hassasti birkac yerde denedim sonuc alamadim son gittigim yer cok iyi daha 5. seansimda tuylerim kalmadi gibi, bunlarin lazer cihazlari cok degisik acisida az ve bronz tenede yapiliyor. ince tuylerdede basarili sana yerin adini soylemek isterdim ama sanirim reklama gtiriyor yazsamiyoruz ama ben herkesin ordan yararlanmasini isterim. burdan yazisalim bir sekilde bildireyim ama nasil?

özelden msj atsana xD

yaa reklama faalan girdiği yok önceki sayfalarda herkes isim verdi bende dahil.bi sorun da olmadı ste yönetimi kzmadı bizee yani :-) burdan isim de verin ki topicde başlığının amacına hzmet etsin dmi ama :-)

şimdi bağdat mı bakırköy mü daha iyi ben anlayamadım:S

ark. ben bugun b.evler esteeworld e gittim görüştüm açık açık konuştuk bayanla yüzde yüz bişey yok dünya sağlık örgütünün araştımalarına göre %87 imimş bu alt sınır diyor onlarda genelde %90 oranında bitiyormuş nette araştırdığım tüm makineleri mevcut alex dıot ndyag broz tene uygulma yapan cılız tüylere vs. v.s. siz her gelişinizde kıl yapınıza göre makine değişecektir dedi ayrıca kıl zayıflayıp bitmiyosa tekrar lazer olmayı tavsiye etmiyorlar tekrar kıl çıkabiliyormuş bu noktada bazı müşterileri rahatsızlık duymuyormuş birkaç tel tüyden cılız zaten bazıları da iğneli ile işi bitiriyormuş:)
fiyatlara gelince bölgeye göre değişiyor tabii
seans başına ücretlendirme var istersen 10 seanslık paket te var
genital 170 seansı
yarım bacak diz altı 230
benim kol altım az old.dan çene tarfiesi geçerli oda 100 dü sanırım
kulak 25 (eşim için)
ama toplu paket alırsan 10luk fiyat daha uygun oluyor bildigimiz hast.gibi oldukça şık temiz görünüyor doktor kontrolünde hemsireler yapacak uygulamayı benden de bu bilgiler var umarım faydası olur
benim kız kardeşim güzellik merkezi gibi bir yaptırdı kişi değişti uzadı falan filan sorun yasadı ondan dolayı parası biraz fazla olsun ama sağlıklı hijyenik ve güvenilir olsun diyorum neticede bir kez yaptırıcaz ömür boyu olmuycaj artık:)))))))))))

kızlar c.tesi günü epidermden randevu aldım koltuk altı için bakalım...

Peki esteworld ün paket fiyatı nedir canımmmm:)?

bende epiderme gidiyorum
koltuk altına gittim 8 Nisan'da
2. seansı 8 haziran'da, döküldü bayağı memnun kaldım
şimdi genital, bikini, bacak, dudak üzerine gidicem sırayla

Ben de tavsiyeler üzerine yarın yüzüm için Bağdat'taki Epiderm'e gideceğim. Yüz 90 liraymış. İnşallah kurtulurum. İpl yaptırmayın. Bir merkeze girer girmez IPL mi diye sorun. bu çok önemli. Ne derlerse sakın ama sakın inanmayın. Ben bu hatayı yaptım. Hiçbir etkisi yok tüylere. Kanser riski var ve yanık izi bırakıyor. Bunu bilmeden yaptırdım. Sonra da paramı geri istedim. Kötü bir uygulama olduğunu kendileri de çok iyi bildikleri için hemen paramı geri verdiler bir de utanmadan ücretsiz cilt bakımı yapalım size dediler. IPL'le ilgili yorum yapmalarına izin vermeyin. Ağızları kalabalıktır bunların. Sorduğunuza pişman olursunuz. Sanki kara cahilmişsiniz gibi 2 saat konferans verebilirler. Ipl mi diye sorun ve evet derlerse he diyip geçin. SAKIN yaptırmayın.

canım ıpl ile ilgili söylediklerine aynen katılıyorum çok iyi gözlemlemişsin zaten gerçek lazer değilmiş ayrıca o makinenin fiyatları da alexden çok daha düşük ve ucuzmuş geleyim asıl konuya bende bağdat caddesi epiderme gittim orda başalycaktım gerçekten lazxer eğilasyon yapan tek yer ve çok iyi faakt bana yüz epilasyonu yapmıyoruz çok kritik bi durum sonuç vermediği gibi kötü de yapabilir dedi doktorun bizzat kendisi yani anlıycan gönderdi beni aynı şekilde teyze mi de sana sorum sen memnun musun ordan canım ?

canım ben özelden yazamıyorum. memnun kaldığını söylüyorsun. gittiğin yerin adını bana mesaj atabilir misin? teşekkürler

NEKA NEKA NEKA başka birşey demiyorum.Gittim gördüm yaptırdım çokta memnunum.Ne bir iz kaldı ne bir başka birşey :KK66: bilgi almak isteyen varsa mesaj atabilirsiniz.

NEKA NEKA NEKA başka birşey demiyorum.Gittim gördüm yaptırdım çokta memnunum.Ne bir iz kaldı ne bir başka birşey :KK66: bilgi almak isteyen varsa mesaj atabilirsiniz.

canım ben ayva tüylerim için de istiyorum ama süresi ne kadar aacaba,kaç seans gerekir ortalama,1 yıl kadar sürüyo diyolar?

canım neka dediğin yer nişantaşında mı bildiğim kadarıyla orda iğneli epilasyon yapılıyodu de mi bende iğneli epilasyon için bikaç yer araştırıyorum orayı sölemişlerdi yanlış hatırlamıyosam...

X