Canım ben gittiğim yerden çok memnunum para için yapmıyolar eminim bilinçli yapan kişiler sonuçtada çok güzel aalmalar war bitti sayılır bakırköyde yaptırıyorum istersen yardımcı olurumopuyorumnanaktan
Arkadaslar size biyer soyliycem oraya gidin her turlu kili taniyan bir cihaz gelmis beyaz tene koyu tene uygulanan ve digerlerine gore acisiz ve kesin sonuclu super bir uygulama bende burdan bir kac kisiden aldim adreslerini bu aralarda yuzde elli indirim varmis normalde pahali bir yer ama deger isteyen yazssin yerini soyliyeyim cok memnun kaldigim icin herkes yararlansin istiyorum. kilsiz gunler:)
Arkadaslar size biyer soyliycem oraya gidin her turlu kili taniyan bir cihaz gelmis beyaz tene koyu tene uygulanan ve digerlerine gore acisiz ve kesin sonuclu super bir uygulama bende burdan bir kac kisiden aldim adreslerini bu aralarda yuzde elli indirim varmis normalde pahali bir yer ama deger isteyen yazssin yerini soyliyeyim cok memnun kaldigim icin herkes yararlansin istiyorum. kilsiz gunler:)
merhaba canim benimde cok hassasti birkac yerde denedim sonuc alamadim son gittigim yer cok iyi daha 5. seansimda tuylerim kalmadi gibi, bunlarin lazer cihazlari cok degisik acisida az ve bronz tenede yapiliyor. ince tuylerdede basarili sana yerin adini soylemek isterdim ama sanirim reklama gtiriyor yazsamiyoruz ama ben herkesin ordan yararlanmasini isterim. burdan yazisalim bir sekilde bildireyim ama nasil?
Ben de tavsiyeler üzerine yarın yüzüm için Bağdat'taki Epiderm'e gideceğim. Yüz 90 liraymış. İnşallah kurtulurum. İpl yaptırmayın. Bir merkeze girer girmez IPL mi diye sorun. bu çok önemli. Ne derlerse sakın ama sakın inanmayın. Ben bu hatayı yaptım. Hiçbir etkisi yok tüylere. Kanser riski var ve yanık izi bırakıyor. Bunu bilmeden yaptırdım. Sonra da paramı geri istedim. Kötü bir uygulama olduğunu kendileri de çok iyi bildikleri için hemen paramı geri verdiler bir de utanmadan ücretsiz cilt bakımı yapalım size dediler. IPL'le ilgili yorum yapmalarına izin vermeyin. Ağızları kalabalıktır bunların. Sorduğunuza pişman olursunuz. Sanki kara cahilmişsiniz gibi 2 saat konferans verebilirler. Ipl mi diye sorun ve evet derlerse he diyip geçin. SAKIN yaptırmayın.
merhaba canim benimde cok hassasti birkac yerde denedim sonuc alamadim son gittigim yer cok iyi daha 5. seansimda tuylerim kalmadi gibi, bunlarin lazer cihazlari cok degisik acisida az ve bronz tenede yapiliyor. ince tuylerdede basarili sana yerin adini soylemek isterdim ama sanirim reklama gtiriyor yazsamiyoruz ama ben herkesin ordan yararlanmasini isterim. burdan yazisalim bir sekilde bildireyim ama nasil?
NEKA NEKA NEKA başka birşey demiyorum.Gittim gördüm yaptırdım çokta memnunum.Ne bir iz kaldı ne bir başka birşeybilgi almak isteyen varsa mesaj atabilirsiniz.
NEKA NEKA NEKA başka birşey demiyorum.Gittim gördüm yaptırdım çokta memnunum.Ne bir iz kaldı ne bir başka birşeybilgi almak isteyen varsa mesaj atabilirsiniz.