Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakırköydeki Epiderm tam olarak nerede, meydana yakın mı ?Ben de Epiderm e gidiyorum. Bir kaç kere Etiler, 2 kere de Bakırköy şubesine gittim. Epidermin 4 şubesi de ortak bilgisayar sisteminden çalıştığı için şube değiştirmekte hiç sorun olmuyor. Her 4 şubede de dekorasyondan tut fiyatlar uygulamalar hep aynı macdonalds gibi standart bir hizmet var.Sadece lazer epilasyon yapan çok güvenilir ve kurumsal yapıda gerçek bir sağlık kuruluşu olduklarını düşünüyorum. Bütün arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve hepsi de çok memnun. Olmayacak işe olur deyip paranızı alma peşinde olan yerlerden değil. Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye edrim arkadaşlar.
merhaba canim benimde cok hassasti birkac yerde denedim sonuc alamadim son gittigim yer cok iyi daha 5. seansimda tuylerim kalmadi gibi, bunlarin lazer cihazlari cok degisik acisida az ve bronz tenede yapiliyor. ince tuylerdede basarili sana yerin adini soylemek isterdim ama sanirim reklama gtiriyor yazsamiyoruz ama ben herkesin ordan yararlanmasini isterim. burdan yazisalim bir sekilde bildireyim ama nasil?
bende andolu yakası bağdat epiderme başladım. koltuk altı için baktılar sarı tuyler var bunlar geçmez baştan söliim dedi. ama diğerleri 4-6 arası biter dedi. çok ısrarcı değiller bence kandırmıolar bende güvendiğim için orda başladım. koltukaltı için nakit 40 tl veriorum 2 ayda bi gidiorum. tüm vücut nakit 500 kk 750 sanırım seans ücreti paket programlarla çalışmıolar.
kızlar c.tesi günü epidermden randevu aldım koltuk altı için bakalım...