Lazer Epilasyon İstanbul'da En İyi Epilasyon Merkezi Nerede?

efsung bana esteeworld'un ücreti cok yüksek geldi :S
Bende Bakırköy Epiderme gitmeyi düşünüyorum .. umarım faydasını görürüm ...
Bakırköy epiderme giden arkadaşlarim yorum yaparsanız sevinirim ...

Ben de Epiderm e gidiyorum. Bir kaç kere Etiler, 2 kere de Bakırköy şubesine gittim. Epidermin 4 şubesi de ortak bilgisayar sisteminden çalıştığı için şube değiştirmekte hiç sorun olmuyor. Her 4 şubede de dekorasyondan tut fiyatlar uygulamalar hep aynı macdonalds gibi standart bir hizmet var.Sadece lazer epilasyon yapan çok güvenilir ve kurumsal yapıda gerçek bir sağlık kuruluşu olduklarını düşünüyorum. Bütün arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve hepsi de çok memnun. Olmayacak işe olur deyip paranızı alma peşinde olan yerlerden değil. Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye edrim arkadaşlar.

Bakırköydeki Epiderm tam olarak nerede, meydana yakın mı ?

ıstanbulda anadolu yakasında Kadıköy EUROderm estetik güzellik merkezine gidiyorum gerçektn memnunum tavsiye ederim :)

merhaba ben de epiderm'e gittim.koltuk altıyla başladım şimdi alt bacak yaptırıyorum.koltuk altım 6 seansta bitti sayılır çok ince bi kaç tüy kaldı.onlara da yaptırmayın boş yere bunlar için en iyi çözüm iğneli dedi.yani boş yere yapıp para alma derdinde değiller.ben etiler'e gidiyorum ve çok memnunum.fiyatlar diğer yerlere göre biraz yüksek ama ben çok memnun olduğum ve de çok hassas bi konu olduğu için vazgeçemiyorum tavsiye ederim.

bende andolu yakası bağdat epiderme başladım. koltuk altı için baktılar sarı tuyler var bunlar geçmez baştan söliim dedi. ama diğerleri 4-6 arası biter dedi. çok ısrarcı değiller bence kandırmıolar bende güvendiğim için orda başladım. koltukaltı için nakit 40 tl veriorum 2 ayda bi gidiorum. tüm vücut nakit 500 kk 750 sanırım seans ücreti paket programlarla çalışmıolar.

isteyenlere mseja atabilirsiniz . mesela ben kaydirigubbakcemile2

hayır reklam olmuo herkes yazıyor bu şekilde fikir ediniyoruz zaten açık olarak yazarsanız herkes öğrensin..

nasil yani bütün vucut icin bir seansi 750 tl, yani ikinci seansta yine 750, cok fazla ya :S

valla bencede biraz pahalı .. denemek için kolaltı ile başladım. eğer memnun kalırsam tume gidecem.. kısmetse .. seneye falan anca başlarım eğer başlarsam ..benneyaptımki

anadolu yakasında bır yer bılen varmı tabı ıyı bır yer olmalı keske bende bakırkoy tarafında otursaydım

arkadaşlar avcılarda varmı bildiğiniz lazer epilasyon?

Kızlar epiderm çok pahalı değil mi?

herkesin bütçesine göre değişir bu :) bana gelmez başkasına gelebilir. bence güvenilir ve temiz biryere yaptırmak önemli.

kızlar c.tesi günü epidermden randevu aldım koltuk altı için bakalım...

başladın mı? sonuçlarından haberdar edebilirmisin. bende bakırköy epiderme sadece koltuk altı düşünüyorum. ufacık bir bölge kısa sürede bitsede tereddütlüyüm. fikir paylaşırsan çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…