Yaman estetik fiyat verirken 2 haftalik veriyor cunku 3 hafta sonra zam yapiyorlar. Ne bicim isletme mantigi anlamadim.kalıcı çok aşırı kilo alımın olmazsa 40 50 kılo gıbı hıcbırsey olmaz @yamanestetik sayfasına bak instangramdan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda bişektomi (yanaktan yağ aldırma) güvenilir yer var mı?
- Konu Sahibi Pembepook
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hangi acidan etik degerleri yok acaba? Isminizi ve yasadiginz deneyimi yazmaya cesaretiniz varsa buyrun hodri meydan. bu sekilde hakarete varan yorumlar yazmaya devam ederseniz mutlaka doktoru sevenler tarafindan şikayet edileceksiniz. Goruyorum ki bayağı bir parladigi icin ciddi ataklara geçilmiş. Samimiyetinize inanmak icin tek derdi para olmak ve etik deger gozetmemekle ilgili deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Yoksa klavye kahramanı gibi isimsiz orneksiz sadece çamur mu atacaksınız?
Ameliyat tarihinizi söyler misiniz acaba? Soylediklerinizi klinikle teyit etmem lazım cok esiri absürt seyler yazmissiniz. En azindan tarihi verin soralım
Merhaba estetik kocuyum ve Ufuk Bey adine yazılan herseyi üzülerek okuyorum. Zaten marka tescili kendisinde ve o yapmadan once Turkiye'de kimsenin umrunda olmayan bir ameliyattı bu. Ama her zaman en cok emek verenlere çamur atilir ya. Maddi olarak yardim isteseniz asla geri devirmeyecek biri. Para icinse asla calismaz. Ancak elbetteki herkesin emeginin bir degeri var. Bu yüksek olunca hekim paracı mi oluyor? Kendisinin zaten 3 aylık listesi dolu ve binlerce bisektomi yapan tek hekim. Yakin zamanda Amerika'ya ( bisektominin anavatanı) sunum yapmaya davet edildi ve siz hala yok öyle yok Boyle.. Valla hayretler icinde okuyorum. Butcenize gore hekim secebilirsiniz ama yüksek ucretli diye hakaret edemezsiniz. Bu platform ondan var zaten. Admin lerin bu konuda daha dikkatli olmasını rica ediyorum.
Pardon siz kendinizde misiniz acaba ya? Herhalde Ufuk Bey’in asistanı falansınız keşke bu kadar belli etmeseydiniz kendinizi sevgili beauty coach çünkü burası tüm internet platformları gibi insanların düşüncelerini ifade ettikleri bir platform ve sizden farklı olarak ben fake reklam amaçlı bir profil değilim, senelerdir üyeyim, diyetten bir derdim vara kadar her başlığı aktif takip ediyorum katılıyorum, asıl yasak olan sizin yaptığınız, sizin gibi kadınların üye olduğu forumlara dadanarak insanları kandırmak ayıp olan.. kendiniz yazdığımı ispat ediyorsunuz o kadar para kazanma hırsı var belli ki ufuk beyde ki aylarca takvimleri dolu olan, günde bir sürü operasyon yapan koca dr burada yazılmış 3-5 olumsuz yorumla uğraşması için birini görevlendiriyor ahahjajsj 2 müşteri 2 müşteridir mi diyorsunuz ne diyorsunuz? Ben reşit olmayan daha kas vücut gelişimi vs tamamlanmamış çocuk sıfatındakilere bile saçma sapan bir sürü etik olmayan işlem önerdiğini, hatalı işlemlerden sonra hiç ilgilenmediğini, ofisine gelenlere diğer hastalarının onayını almadan görselleri gösterdiğini biliyorum mesela, kim bilir başka insanlar neler biliyordur değil mi? Kimsenin kendisinin şahsına hakaret ettiği yok ama çalışma yaklaşımını da beğenmek zorunda değiliz..
Ufuk bey burada yorum yazan 3-5 insana odaklanacağına hastalarına odaklansın söylersiniz bir zahmet..
Mune Kazen i göreve davet ediyorum, gerçi hesabınız pasif olmuş neden acaba :/
Yaman estetik fiyat verirken 2 haftalik veriyor cunku 3 hafta sonra zam yapiyorlar. Ne bicim isletme mantigi anlamadim.
Aynen ben de onlarla konuştum, başka arkadaş 2 hafta önce yaptırmıştı başka fiyata, 2 hafta sonra başka fiyat verdiler bana..
Ben asıl ankarada bir de buldum ya fiyatı da daha iyi, sonuçları da iyi ama ankaraya gitmek
Bana acik acik soylediler, bu fiyat onumuzdeki iki-uc hafta icin. Ucuncu hafta aradiginda bu fiyatlari bulamayabilirsin dediler.Aynen ben de onlarla konuştum, başka arkadaş 2 hafta önce yaptırmıştı başka fiyata, 2 hafta sonra başka fiyat verdiler bana..
Ben asıl ankarada bir de buldum ya fiyatı da daha iyi, sonuçları da iyi ama ankaraya gitmek
Hangi acidan etik degerleri yok acaba? Isminizi ve yasadiginz deneyimi yazmaya cesaretiniz varsa buyrun hodri meydan. bu sekilde hakarete varan yorumlar yazmaya devam ederseniz mutlaka doktoru sevenler tarafindan şikayet edileceksiniz. Goruyorum ki bayağı bir parladigi icin ciddi ataklara geçilmiş. Samimiyetinize inanmak icin tek derdi para olmak ve etik deger gozetmemekle ilgili deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Yoksa klavye kahramanı gibi isimsiz orneksiz sadece çamur mu atacaksınız?
Merhaba estetik kocuyum ve Ufuk Bey adine yazılan herseyi üzülerek okuyorum. Zaten marka tescili kendisinde ve o yapmadan once Turkiye'de kimsenin umrunda olmayan bir ameliyattı bu. Ama her zaman en cok emek verenlere çamur atilir ya. Maddi olarak yardim isteseniz asla geri devirmeyecek biri. Para icinse asla calismaz. Ancak elbetteki herkesin emeginin bir degeri var. Bu yüksek olunca hekim paracı mi oluyor? Kendisinin zaten 3 aylık listesi dolu ve binlerce bisektomi yapan tek hekim. Yakin zamanda Amerika'ya ( bisektominin anavatanı) sunum yapmaya davet edildi ve siz hala yok öyle yok Boyle.. Valla hayretler icinde okuyorum. Butcenize gore hekim secebilirsiniz ama yüksek ucretli diye hakaret edemezsiniz. Bu platform ondan var zaten. Admin lerin bu konuda daha dikkatli olmasını rica ediyorum.
Bu arada bunları okuyan arkadaşlara bu drla ilgilş fikir olması açısından da yazıyorum, önceki mesajımda yazamamıştım: 1) siz kimsiniz beni tehdit ediyorsunuz yok dr beyin sevenleri beni şikayet edermiş de bilmem ne! Sizden korkan sizin gibi olsun.. 2) nişantaşında ufuk beyin kaşesinden çok daha pahalı bir sürü dr var, neden kimse örneğin hemen yan ofisini tutup kopyala yapıştır yaptığı reha yavuzer hakkında teoman doğan hakkında paracı demiyor da ufuk bey için diyor bir tek? 3) amerikaya sunuma gitmeyi bırakın ufuk beye gelene kadar amerikada dersler kurslar veren bir sürü işinde gerçekten iyi böyle pazarlama numaralarına ihtiyaç duymayan plastik cerrahımız var, nişantaşındaki drların her biri her gün bir yurtdışında bir yerde sunum yapıyor zaten, ne mana bu yazdığınız? siz bu işin içindeyseniz bunu bilmemenize imkan yok ama maksat göz boyamak, adam kandırmak değil mi? 4) en çok emek verenin ufuk bey olduğu size vahiy yoluyla mı indi, babası yaşında plastik cerrahlar var, güzelleşmeyi bırakın bir sürü insanın hayatına tıbbi olarak dokunmuş, hiç mi hicap duymadı bunu yazdırırken?!
Arkadaşlar görüşüm aynı, ben birebir deneyimlerimden şahit olduklarımdan uzak durmalısınız bu çeteden diyorum.
Bana acik acik soylediler, bu fiyat onumuzdeki iki-uc hafta icin. Ucuncu hafta aradiginda bu fiyatlari bulamayabilirsin dediler.
Oha ya hayır saçma yaptıkları çünkü insanlar orayı niye tercih ediyor? Hesaplı olduğu için ağırlıklı olarak böyle giderse iyi olmayacak.. asistan kızla konuşmuştum, tatlıydı ben size akrabam falan diyim demişti hahaha
- 2 Ağustos 2018
- 11
- 0
- 1
- 34
Bişektomi ameliyatı olmadan önce sadece Ufuk bey ve Oytun beyle bizzat görüştüm. Oytun bey yapılan ameliyatın aynı olduğunu belirtmişti. Fiyat daha uygun olduğundan oytun beye yaptırdım. Ancak hastane koşulları, doktorun tavrından tutun kesinlikle memnun kalmadım. 2 ayı geçti ve suratımda en ufak bi değişiklik yok.Burdan bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara söylüyorum kesinlikle Oytun beye olmayın. En azından Ufuk beyin sitesinde yaptığı çalışmalar belli görülüyor. Değişim çok net. Keşke baştan kendisine olsaydım dedim. Başka hangi doktorlar yapıyo bilmiyorum ama Oytun beye hem boşa giden parama hem de çektiğim acıya çok üzülüyorum.
Zeynep galiba ismi degil mi, evet ben de Nisantasi kliniklerine gore daha hesapli olur diye boyle daha orta yerlerde klinik bakiyorum...ama azicik begenilsnler hemen fiyatlari artiriyorlar.Oha ya hayır saçma yaptıkları çünkü insanlar orayı niye tercih ediyor? Hesaplı olduğu için ağırlıklı olarak böyle giderse iyi olmayacak.. asistan kızla konuşmuştum, tatlıydı ben size akrabam falan diyim demişti hahaha
Aynen, kızın adı da aynen :)Zeynep galiba ismi degil mi, evet ben de Nisantasi kliniklerine gore daha hesapli olur diye boyle daha orta yerlerde klinik bakiyorum...ama azicik begenilsnler hemen fiyatlari artiriyorlar.
Yüzünüzde bir değişiklik oldu mu? Oytun Beybile ben de görüştüm. Şu an kararsız kaldım.ben 2 ay önce oytun idile oldum bu ameliyatı ve kendisinde hiç memnun kalmadım. Ameliyatı yaptığı hastaneden tutun doktorun tavrına kadar gerçekten çok kötüydü. Ayrıca yüzümde ufakta olsa hiç değişiklik yok. Tavsiye etmem kesinlikle
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
Ben de hep onunu ismini duyuyordum ypatırırsanız mutlaka before after yapın <3 Öreroğlunu da merak ediyorum benYüzünüzde bir değişiklik oldu mu? Oytun Beybile ben de görüştüm. Şu an kararsız kaldım.
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icinSelam bir arkadaşım Ufuk Askerogluna yaptırdı.Cok memnun.Oytun idilde bu konuda iyiydi.Ikisini de araştırın.Instagramda Ufuk Askeroglunun paylasimlari da var ikisini de araştırın kararı siz verin.
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
ya ben instadan bir bayanla konuşmuştu çok güzel olmuştu onun ama ufuk askeroğlu gördüğüm kadaryla yanaktan sabit bir şekilde (ayva şekli gibi alıyor ) yani standard uyguluyor gibi geldi Kiminde çok güzel durur şüphesiz ama yüzün ovalliğini sıfırlamak iyi olmayabilir de. Siz bence hekimle direk görüşün bir yandan da gerçekten bekleyin bu ameliyat 2 ayda oturur (hekimlerden tpoladığım bilgiler doğrultusunda). Bu işte en eski oytun idil sanırım ama ben öreroğlu türegün ve vuralın yaptıklarını çok merak ediyorum.
- 15 Nisan 2017
- 305
- 67
- 98
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
nasıl oldunuz var mı bir incelme güzele doğru gitme
- 26 Ekim 2018
- 7
- 3
- 36
merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
Merhaba sonucu ben de merak ediyoum:) Ayrıca ilk günler şişlik - ödem oldu mu? Dışarıdan belli olacak şekilde kaç gün sürdü? Benim şimdilik en çok takıldım nokta bu. Yakında ben de olacağım 5-6 gün izin yeterli olur mu? Yaşayanlar bahsederse çok sevinirim.
- 29 Ekim 2018
- 24
- 0
- 6
- 44
Merhaba. Ben de 2 hafta önce bisektomi yaptirdim. Hala yanaklarımın aşağisinda odem var. Sizin su an ne durumda acaba? Şişlikler duruyor mu?merhaba bisektomi ameliyatı oldum ben de sizle yalnız 3 hafta oldu hala bi değişiklik olmadı ayni ilk hali ile siz de ark ufuk askerogluna yaptirdi çok güzel oldu demişsiniz ben de ufuk beye ameliyat yaptırdım ne zaman degistigini gozlemlemeye başlamıştı acaba arkadaşınız bilgi verirseniz İnan’ın çok sevinirim moralim çok bozuldu hala bi değişiklik gozlemleyemedigim icin
- 29 Ekim 2018
- 24
- 0
- 6
- 44
Benim 2 hafta oldu yaptirali. Hala yuzumde çok odem var. 5-6 günde yüzünüzde epey ödem olur diye tahmin ediyorum.Merhaba sonucu ben de merak ediyoum:) Ayrıca ilk günler şişlik - ödem oldu mu? Dışarıdan belli olacak şekilde kaç gün sürdü? Benim şimdilik en çok takıldım nokta bu. Yakında ben de olacağım 5-6 gün izin yeterli olur mu? Yaşayanlar bahsederse çok sevinirim.
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Merhabalar bisektomi operasyonunuzun hikayesini anlatırmısınız nerde oldunuz kime oldunuz fiyat memnuniyet sıkıntılarınız bizede tecrübelerinizi anlatın lütfen:)1,5 ay oldu ben çok memnunun açıkçası dr.ekrem keskin bir muayene olmanızı öneririm açıkçası
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Merhabalar cok gecmis olsun aceba operasyonu nerde yaptırdınız fiyatı nedir bende düşünüyorum da tavsiyenizi bekliyodum.Merhabalar herkese, benim de cok hosuma gidiyordu hollywood yanagi yaptiranlarin oncesi sonrasi fotograflari. Yaptirmaya karar verdim. Hatta erkek arkadasimla birlikte karar verdik. O zayif ama yanaklari tombik ve cok rahatsiz oluyordu. Birlikte gittik doktora. Bana sana yapmam senin zaten yanaklarinda yag yok hicbir sey degismez dedi. Ama erkek arkadasim dun oldu ameliyat. 9da hastaneye yattik. 1 saatte odaya cikti ve saat 3 gibi hastaneden ciktik. Hersey yolunda agri sizi hicbir sey yok. Bu aksama kadar sıvıyla beslenecek. Simdilik odem var tabi. Sonucu cok merak ediyoruz. Kesinlikle korkulacak bir surec degil.
- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 36
- 32
Ben ankaradayım canım araştırmadayım aceba bulduğun dr ismini islemin fiyatini soylermisin.Aynen ben de onlarla konuştum, başka arkadaş 2 hafta önce yaptırmıştı başka fiyata, 2 hafta sonra başka fiyat verdiler bana..