Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kartal devlet hastanesinin arka tarafında bahtiyar usta akçaabat köftesi fındık sarması ve hamsi köyü sütlacıyla meşhur muhteşem yapıyor köfte yemeye oraya gideriz tavsiye ederim..dönerdede maltepe cevizlide ali ustayı tek geçerim çok leziz döneri...porsiyonlarını afiyetle yiyip bitirdiğim 2 yer ben çok zayıfım pek yiyemem yemek ama bunlar muhteşem...fiyatlarıda her keseye uygun...
kalamışda khalkedon...hafta sonu canlı müzik eşliğinde yemek yiyebilirsiniz. kendine has çok nezih müşterileri var...ve 2 kişi en çok ödeyeceğiniz rakam (içki dahil) 70 5tl. :)) kadıköy belediyesine bağlı olduğu için çok uygun fiyatları. ...karnınız toksa kahve için...çay 1tl. kahve 2 tl. :)
daha önce de tavsiye etmişim fakat bunu mutlaka yazmam gerekli..
bugün beykent'teki perla vista'ya gittik,tesadüfen green salads'da yiyelim dedik eşim-oğlum ve ben..
köri soslu tavuk söyledik eşimle.. önce işletmecisi olduğunu sandığım adam,birer kase çorba ikram etti,çorba söylemedik dediysek de ikramımızdır dedi..devamlı da memnuniyetimizi sordu..
ardından tam 4 garson ve komi ilgilendi bizimle, pervane oldular etrafımızda,garsonlardan biri "siz yerken ben oğlunuza yemeğini yedirebilirim,siz rahat yiyin" dedi hayret ettik,teşekkür ettik teklifine nazikçe..
köri soslu tavuk nefisti..açıkçası biz toriumdaki şubelerinde de yemiştik ama körili makarnaları lapalaşmış olduğundan pek beğenmemiştik ama perla vistadaki şubelerinde aynı malzemeden aynı yemeği baştan savma olmadan ne kadar özenle hazırladıkları belli..
kalkmadan da çay ve porsiyon meyve (kiraz) ikramlarında bulundular..
niye yazdım tüm bunları? ala carte restoranlarda bile bu kadar ihtimam gösterilmezken, fast food olarak iş yapan markalarda böyle bir hizmet-ilgi-güleryüz görünce şaşırıyor insan..en son silivri garden ve beylikdüzü köşebaşı'nda görmüştüm bu kadar ilgiyi ama onlarla klasman farkları olsa da burası da aynı hizmet anlayışında..fast food restoranı üstelik.. yakında olanlara tavsiye ediyorum içtenlikle,biz memnun kaldık perla vista green salads' tan..
daha önce de tavsiye etmişim fakat bunu mutlaka yazmam gerekli..
bugün beykent'teki perla vista'ya gittik,tesadüfen green salads'da yiyelim dedik eşim-oğlum ve ben..
köri soslu tavuk söyledik eşimle.. önce işletmecisi olduğunu sandığım adam,birer kase çorba ikram etti,çorba söylemedik dediysek de ikramımızdır dedi..devamlı da memnuniyetimizi sordu..
ardından tam 4 garson ve komi ilgilendi bizimle, pervane oldular etrafımızda,garsonlardan biri "siz yerken ben oğlunuza yemeğini yedirebilirim,siz rahat yiyin" dedi hayret ettik,teşekkür ettik teklifine nazikçe..
köri soslu tavuk nefisti..açıkçası biz toriumdaki şubelerinde de yemiştik ama körili makarnaları lapalaşmış olduğundan pek beğenmemiştik ama perla vistadaki şubelerinde aynı malzemeden aynı yemeği baştan savma olmadan ne kadar özenle hazırladıkları belli..
kalkmadan da çay ve porsiyon meyve (kiraz) ikramlarında bulundular..
niye yazdım tüm bunları? ala carte restoranlarda bile bu kadar ihtimam gösterilmezken, fast food olarak iş yapan markalarda böyle bir hizmet-ilgi-güleryüz görünce şaşırıyor insan..en son silivri garden ve beylikdüzü köşebaşı'nda görmüştüm bu kadar ilgiyi ama onlarla klasman farkları olsa da burası da aynı hizmet anlayışında..fast food restoranı üstelik.. yakında olanlara tavsiye ediyorum içtenlikle,biz memnun kaldık perla vista green salads' tan..
Benim iki önerim olacak, nacizane :)
Beylerbeyi'ndeki İsmet Baba çok iyi bir balık lokantası. Karnınızı mezeyle doyurmuyorsunuz. Meze isterseniz tabii ki alası var, ama aynı malzemeden 10 çeşit yapıp farklı isimlerle önünüze koyup sonra da 10 çeşit için fiks para vermiştiniz diğerleri ekstradır diyenlerden değil. Hazır mevsimi yaklaşıyorken, palamut ızgarasını tavsiye ederim.
İkinci önerim ise İtalyan yemekleri sevenler için Gayrettepe'deki Maci. Yıllardır kalitesinden hiçbir şey eksilmedi. Dana Robespierre tavsiye ederim, başlangıç olarak. Carpaccio'nun pişmiş etle yapılanı.
Ayrıca Meksika lokantası tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Evde yapıyoruz, çok seviyoruz ama dışarda uygun bir yer bulamadık.