Kesinlikle acıbadem maslak hastanesini öneririm. Acelen yoksa bekle. Ben gebeliğimin en başından beri oraya gidiyorum. doktorum da ordan prof. dr. ibrahim bildirici. kendisini de şiddetle tavsiye ederim. benimki planlı bi gebelikti. önceden özel doğum sigortası falan yaptırmştım. evet arkadaşlar haklı fiyatlar çok uçuk hatta türkiyedeki en pahalı doğum orada ama değer bence. ben öğretmenim buna rağmen başka şeylerden kıstım bu hastaneyi tercih ettim .ilk bebeğim herşeyin özel güzel ve sorunsuz olmasını istiyorum. o yüzden bence aldıkları paralara da değer. bi kere kafanız rahat oluyor. Allah izin verirse doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum. Hastanenin ctesi günleri yoga kursları var gebelere özel. ayrıca doğuma hazırlık kursları çiftlere yönelik. bence bi katılın arkadaşlar. burdan bile farkı görebilirsiniz. herkese keyifli sağlıklı gebelik ve doğumlar dilerim.
musee merhaba,
Bende Acıbadem Kadıköy hastanesinden Prof.Dr.Tayfun Bağış'a gidiyorum. Ben hastaneden doğum için hiç fiyat almadım, sen Acıbadem Maslak'ın doğum fiyatı nedir hiç sordun mu?
Aslında bir şikayetim yoktu ama tıp merkezi diye işte tereddüt ettim biraz, hastanede nasıl durumlar diye öneri üzerine Avcılar Hospital' da son bir kaç kontrolümü yaptırdım. Şeker testi için bu hafta yine Beylikdüzü Tıp Merkezine gitmeyi planlıyorum. Şimdi düşününce hastane çok kalabalık oluyor tıp merkezinde devam etmek daha mantıklı gibi.
Cnm mrb bende doktor arayışındayım aslında gittiğim bi Dr var ancak daha iyisi varmıdır diye de düşünüyorum tıp merkezi bana ulaşım olarak yakın aslında sen ne yaptın tekrardan gittinmi oraya gittiysen hangi Dr a gittin ve memnumusun cnm
Merhaba, kusura bakma geç cevaplıyorum. Ne zamandır bakmıyordum buraya. Evet yeniden Beylikdüzü tıp merkezinde devam ediyorum. Ayten Hanım'a gidiyorum. Kısmetse doğumumu da o yaptırsın istiyorum. Hatta bugün yine kontrole gidip geldim. İyi ki başka doktorda devam etmemişim dedim. Çok tatlı bir doktor anne şefkatiyle yaklaşıyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.
Çok Saol cnm aslında ben nisa hastanesi asiye Hanım'a gidiyorum ancak çok yoğun oluyor ve içeriye tek tek almıyor bu biraz can sıkıcı yoksa memnunum hastanedende kendisindende.olmadı tıp merkezinide düşünürüm cnm..çok Saol..bu arada muayene ücreti doğum ücreti falan hakkında bi bilgin varmı
Benim sosyal güvencem yok henüz. Özel hasta kategorisinde 40 tl muayene ücreti ödüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sosyal güvenceye 20 tl oluyor. Bugün doğum içinde konuştum doktorla, yine sosyal güvenceyle normal doğum 300 tl- sezaryen 700tl gibi bir şeye denk geliyor dedi. Şaka gibi fiyatlar, diğer hastanelerden öyle uçuk meblağlar duydum ki. Diğerleri otelcilik hizmetine giriyor dedi doktorda bence o kadar para vermek gereksiz diyor doktor bile düşün artık. Bence de çok haklı. Bence bir git muayeneye beğenirsen devam edersin. Dediğim gibi ben çok memnunum. Sen ne kadar ödüyorsun şu an ? Bebeğin kaç haftalık :) ?
Evet cnm gerçekten çok uygunmuş..benim muayene ssk ya 42 normal doğum 650 sezeryanda 1250.ayrıca doğumun mesai dışına denk gelir kendi Dr nü istersende +150 veriyorsun...düşünücem bakalım cnm..ayrıca bi arkadaşımın kuzeni tıp merkezinin ortaklarınındanmış o tavsiye etmişti bana orayı tanıdık yer diye.bu arada benim daha çok yeni 6haftalık..bundan 4 ay öncede kalp durmasından kürtaj oldum endişeliyim o yüzden..Allah a emanetiz artık.umarım sende sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın cnm
doğum fiyatları hakkında bilgin varmı canımkolan international şişli de..güzel bir hastane tavsiye ederim.doktorum da çok ilgili Meliz hanım.
doğum fiyatları hakkında bilgin varmı canım[/sgklıysan eğer normal 2600 sezeryan 3100.epiduralde ise artı 600 galiba..
kolan international şişli de..güzel bir hastane tavsiye ederim.doktorum da çok ilgili Meliz hanım.
doğum fiyatları hakkında bilgin varmı canım
öyle maalesef canım..hastane baya lüx geldi bana..medikal parka göre daha uygun fiyat vermişler gene.doğum fiyatları 2600Tl demişsin sanırım sgk fiyatı mı bu? beylizdüzü kolanda 650 Tl iken bu şubedeki bu fiyat farkı neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?