İstanbul’da 2022 Tüp bebek merkezi arıyorum.Lütfen yardım edin .Çok kararsızım

Bizde 3/5 adet var acıbadem spermleri donduruyor transfer günü cözmeyi tercih ediyor eger o günkü sayı yetmezse

Benim yaş 28 bizde sperm sayısı ve kalite az olduğu için özellikle bu alanda iyi olan bir merkez daha iyi olur diye düşünüyorum
Bende hergün canlı yayın var demiş olacağım ama bugün de Hüsamettin Uslu doktorumun canlı yayını var istersen izleyin soru sorun tedaviniz ile ilgili en azından fikir oluşur, benim de tup bebek yapma sebebim erkek faktörüydü sonradan yaşım da ilerledi :)

Ben Brükseli aradım randevu için ilk muayenede 1100 dediler ya çok pahalı geldi bana ön görüşme sonuçta

Ben Brükseli aradım randevu için ilk muayenede 1100 dediler ya çok pahalı geldi bana ön görüşme sonuçta
Evet diğer merkezlere göre biraz pahalılar ama bizleri ticari müşteri gibi görmüyor kişiye özel tedavi yapıyorlar, bende sgk ile anlaşmaları olsun cok isterdim

Merhabalar benimde döllenme olmama nedeniyle 2 başarısız tüp bebek denemesi var bende laboratuvar kalitesi nedeni ile şişli memoriali seçmek istiyorum ama ön görüşme yaptığımız doktor soner.bey hastaneden ayrılmış siz hangi doktoru öneriyorsunuz?

Yücel Şahin ya da beril hoca

Merhaba,
Karar aşamasındayım..
bende Beylikdüzü- bahçeşehir tarafında oturuyorum.. şuan bahçelievler medicana dr Yavuz bey ile görüştüm. Kadın doğum uzmanım önerdi Yavuz beyi.. Pgt’li tüp bebek olucak. Tekrarlayan düşüklerim var..
herşeye bilirmsel yaklaştı açıkcası içime sindi gereksiz test vs istemedi henüz. Adetimi bekliyorum muhtemelen bayramdan sonra başlayacağım.
Yarın da şişli memorial ile görüşmem olucak duruma göre karar vereceğim..

Teşekkür ederim hangi doktor olduğu çok farkediyor mu yoksa kim denk gelirse o mu giriyor takiplere
Siz tek doktor konusunda diretirseniz sadece o ilgileniyor muayenelerde ama fark etmezse başka doktorlarda girebiliyor muayenelere

Şişli memorial diyorum cnm başka hiç Bi yerde zaman kaybetme

Canım sana bşey sorucam bende çapada rapor çıkarıcamda liste kağıdını verdiler ama bir türlü sahile randevusu alamıyorum. Nasıl aldınız yada başka bir yerde dahiliye randevusu alsam onay kagıdı götürsem olurmu ? Kafayı yicem hep bir aksilik oluyor

Merhaba canm bana rapor çıktı ama tedaviye başlamadığım için dahiliye vs gitmedim o yüzden bilmiyorum

Bende tedaviye başlamadım kasımda sıra verdiler bana ama özelde yaptırabilirim.Karar veremedim .Sizin çapa hakkında bir bilginiz var mı?Fiyat olarak nedir?Çapada yaptırıp memnun kalan var mı?
Ben çapayı hiç bilmiyorum. Devlette rapor çıkarabilmek çok zor. Ben bekleyemeyip özelde denemeye karar verdim. Devlette ücretsiz yaptırabilmek için şartlar var bildiğim. En az 3 senelik evli olmak ve yaş sınırı var diye biliyorum

Bende tedaviye başlamadım kasımda sıra verdiler bana ama özelde yaptırabilirim.Karar veremedim .Sizin çapa hakkında bir bilginiz var mı?Fiyat olarak nedir?Çapada yaptırıp memnun kalan var mı?
Çapa benim 4 seneme mâl oldu. Rahim filmimi yanlış yorumlayıp doğal yolla gebe kalır yazısı verdiler, eşimi varikossl ameliyatı için zorlayıp ne aşılama ne tüp bebek raporu vermediler. Aynı rahim filmiyle iyi bir tüp bebek merkezine gittim 4 yıllık filme bakarak tüplerin sıvı dolu dedi o an yığıldı tekrar film çekildim tüplerim gerçekten sosis gibi şişmiş ve içindeki sıvı rahme akıp gebeliği engellemiş tüp bebekte. Eşim boşu boşuna ameliyat oldu ve ben 2 kez ameliyat oldum tüplerim alındı öyle hamile kaldım. Şişli memoriali öneririm çapayla falan zaman kaybetmeyin. Tabi arada süleymaniyede de denedim Bi sefer tüp Bi seferde bezmialemde aşılama, buradaki hiç Bi Dr anlamadı sıvıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…