- Konu Sahibi ebruli6116
-
Bende hergün canlı yayın var demiş olacağım ama bugün de Hüsamettin Uslu doktorumun canlı yayını var istersen izleyin soru sorun tedaviniz ile ilgili en azından fikir oluşur, benim de tup bebek yapma sebebim erkek faktörüydü sonradan yaşım da ilerledi :)Benim yaş 28 bizde sperm sayısı ve kalite az olduğu için özellikle bu alanda iyi olan bir merkez daha iyi olur diye düşünüyorum
Bu sefer yakaladım canlı yayını inşallah sizde bende bir an önce hayırlı sonuçlara ulaşırız
Ben Brükseli aradım randevu için ilk muayenede 1100 dediler ya çok pahalı geldi bana ön görüşme sonuçtaBende hergün canlı yayın var demiş olacağım ama bugün de Hüsamettin Uslu doktorumun canlı yayını var istersen izleyin soru sorun tedaviniz ile ilgili en azından fikir oluşur, benim de tup bebek yapma sebebim erkek faktörüydü sonradan yaşım da ilerledi :)
Evet diğer merkezlere göre biraz pahalılar ama bizleri ticari müşteri gibi görmüyor kişiye özel tedavi yapıyorlar, bende sgk ile anlaşmaları olsun cok isterdimBen Brükseli aradım randevu için ilk muayenede 1100 dediler ya çok pahalı geldi bana ön görüşme sonuçta
Merhabalar benimde döllenme olmama nedeniyle 2 başarısız tüp bebek denemesi var bende laboratuvar kalitesi nedeni ile şişli memoriali seçmek istiyorum ama ön görüşme yaptığımız doktor soner.bey hastaneden ayrılmış siz hangi doktoru öneriyorsunuz?Merhaba, ben de sizin belirttiğiniz bölgede ikamet ediyorum. Çok araştırdım. Üstelik genetik-kromozom sorunum var. Embriyolarımın PGT ye gitmesi gerekiyordu. İşin mutfağı yani laboratuvar konusunda en iyisi olduğuna kanaat getirerek Şişli Memorial tercih ettim ve çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Sürecim hala devam ediyor. Merkezimden çok memnunum. Ulaşım biraz zor oluyor ama çok hayati bir konu, evime yakın olsun diye içime sinmeyen biryerde yaptırmak istemezdim.
Fiyat konusunda da diğer iyi merkezlere göre kesinlikle pahalı değil, aynı, hatta daha uygun. Rapor indirimi var. Hem tüp bebek, hem ilaçlar için. Fiyat listesinde gördüğümü hatırlıyorum. Ama rakam hatırlamıyorum. Zaten fiyatlar da yükseldi ekonomiden dolayı, bendeki liste geçerli değildir.
İlk görüşme ücretsiz, gidip görüşüp öyle karar verin.
Karar vermeniz durumunda doktor önerisi için de yardımcı olabilirim.
Hayırlısı olsun hakkımızda
Yücel Şahin ya da beril hocaMerhabalar benimde döllenme olmama nedeniyle 2 başarısız tüp bebek denemesi var bende laboratuvar kalitesi nedeni ile şişli memoriali seçmek istiyorum ama ön görüşme yaptığımız doktor soner.bey hastaneden ayrılmış siz hangi doktoru öneriyorsunuz?
Teşekkür ederimYücel Şahin ya da beril hoca
Merhaba,İlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Siz tek doktor konusunda diretirseniz sadece o ilgileniyor muayenelerde ama fark etmezse başka doktorlarda girebiliyor muayenelereTeşekkür ederimhangi doktor olduğu çok farkediyor mu yoksa kim denk gelirse o mu giriyor takiplere
Şişli memorial diyorum cnm başka hiç Bi yerde zaman kaybetmeİlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Canım sana bşey sorucam bende çapada rapor çıkarıcamda liste kağıdını verdiler ama bir türlü sahile randevusu alamıyorum. Nasıl aldınız yada başka bir yerde dahiliye randevusu alsam onay kagıdı götürsem olurmu ? Kafayı yicem hep bir aksilik oluyorİlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba canm bana rapor çıktı ama tedaviye başlamadığım için dahiliye vs gitmedim o yüzden bilmiyorumCanım sana bşey sorucam bende çapada rapor çıkarıcamda liste kağıdını verdiler ama bir türlü sahile randevusu alamıyorum. Nasıl aldınız yada başka bir yerde dahiliye randevusu alsam onay kagıdı götürsem olurmu ? Kafayı yicem hep bir aksilik oluyor
Merhaba, tuttu mu acaba? Ben de şuan orada başladım süreceMerhaba ben Emsey hastanesi ni tavsiye ederim fakat yeri Anadolu yakası Pendik Kurtköy de ben şu an transfer oldum beklemedeyim dr.Nesrin Baştuğ harika bir insan
Bende tedaviye başlamadım kasımda sıra verdiler bana ama özelde yaptırabilirim.Karar veremedim .Sizin çapa hakkında bir bilginiz var mı?Fiyat olarak nedir?Çapada yaptırıp memnun kalan var mı?Merhaba, tuttu mu acaba? Ben de şuan orada başladım sürece
Ben çapayı hiç bilmiyorum. Devlette rapor çıkarabilmek çok zor. Ben bekleyemeyip özelde denemeye karar verdim. Devlette ücretsiz yaptırabilmek için şartlar var bildiğim. En az 3 senelik evli olmak ve yaş sınırı var diye biliyorumBende tedaviye başlamadım kasımda sıra verdiler bana ama özelde yaptırabilirim.Karar veremedim .Sizin çapa hakkında bir bilginiz var mı?Fiyat olarak nedir?Çapada yaptırıp memnun kalan var mı?
Çapa benim 4 seneme mâl oldu. Rahim filmimi yanlış yorumlayıp doğal yolla gebe kalır yazısı verdiler, eşimi varikossl ameliyatı için zorlayıp ne aşılama ne tüp bebek raporu vermediler. Aynı rahim filmiyle iyi bir tüp bebek merkezine gittim 4 yıllık filme bakarak tüplerin sıvı dolu dedi o an yığıldı tekrar film çekildim tüplerim gerçekten sosis gibi şişmiş ve içindeki sıvı rahme akıp gebeliği engellemiş tüp bebekte. Eşim boşu boşuna ameliyat oldu ve ben 2 kez ameliyat oldum tüplerim alındı öyle hamile kaldım. Şişli memoriali öneririm çapayla falan zaman kaybetmeyin. Tabi arada süleymaniyede de denedim Bi sefer tüp Bi seferde bezmialemde aşılama, buradaki hiç Bi Dr anlamadı sıvıyıBende tedaviye başlamadım kasımda sıra verdiler bana ama özelde yaptırabilirim.Karar veremedim .Sizin çapa hakkında bir bilginiz var mı?Fiyat olarak nedir?Çapada yaptırıp memnun kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?