- 27 Ekim 2020
- 118
- 94
- 28
- Konu Sahibi ebruli6116
-
Doğru. Bana verilen fiyat listesinde pgt için bir rapor indirimi belirtilmemişti. Sadece tüp bebek ücretinde indirim olduğunu biliyorum. O da belirttiğim gibi 15.000 civarı tüpbebek ücreti 12.000 civarına iniyor rapor indiriminde. Pgt ücreti normal tüpbebek fiyatına ilave olarak embriyo başına 295 Dolar. (Güncel fiyatı bilmiyorum, ben böyle ödemiştim)Canım pgt için tüp bebek raporuyla indirim oluyor mu? Ben sadece normal tüp bebekde indirim var diye biliyordum
Merhaba arkadaşlar yazmış zaten bende fikrimi yazayım kesinlikle Şişli memorial diyorum çapayla falan sakın uğraşmayın yanlış tedavilerle mahvediyorlar insanı bende ilk olarak çapayla gittim tam 1 yıl rapor çıkarmadılar sorun yok deyip durdular eşimi varikosel ameliyatı yaptırdılar ki boşuna olmuş ameliyatı, benim tüplerde sıvı varmış doğal yolla gebe kalabilir yazdılar dosyama hep zaman kaybı hikayem başka merkezlerde negatf denemelerle devam etti ve memorialde tBilgi için çok teşekkür ederim.Ben memoriale konuştum orda rapor kabul etmiyorlar.Ama rapor getirenlere ek indirim yapıyorlar.Aşağı yukarı ilaçlarla beraber toplam 19-20 bin civarı ama dediğiniz gibi ek ücret olabilir .Siz memnun muydunuz ?Eksi ya da artı yönleri neler .Birde rapor indirimi ne kadar oluyor biliyor musunuz? Ben biraz araştırdım ama pek anlamadım .
Bilgi için çok teşekkür ederim düşünceleriniz benim için çok önemli benden önce tecrübe etmişsiniz umarım bende en yakın zamanda gebe kalırımMerhaba arkadaşlar yazmış zaten bende fikrimi yazayım kesinlikle Şişli memorial diyorum çapayla falan sakın uğraşmayın yanlış tedavilerle mahvediyorlar insanı bende ilk olarak çapayla gittim tam 1 yıl rapor çıkarmadılar sorun yok deyip durdular eşimi varikosel ameliyatı yaptırdılar ki boşuna olmuş ameliyatı, benim tüplerde sıvı varmış doğal yolla gebe kalabilir yazdılar dosyama hep zaman kaybı hikayem başka merkezlerde negatf denemelerle devam etti ve memorialde t
Tedaviye başladık iki kez transfer oldum ilkinde düşük oldu ikinci hamdolsun doğum oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet maddi manevi bu süreç çok yorucu ben memoriale gelene kadar daha çok para harcadım ilaçlara falan teşhisi hep yanlış oldu. Birde süleymaniyede ve euro fertilde tadavi oldum orada yumurta kalitesi iyi değildi süleymaniyede hele donacak embriyo kalmamıştıBilgi için çok teşekkür ederim düşünceleriniz benim için çok önemli benden önce tecrübe etmişsiniz umarım bende en yakın zamanda gebe kalırım
Sonucun güzele bağlanması en önemli olanEvet maddi manevi bu süreç çok yorucu ben memoriale gelene kadar daha çok para harcadım ilaçlara falan teşhisi hep yanlış oldu. Birde süleymaniyede ve euro fertilde tadavi oldum orada yumurta kalitesi iyi değildi süleymaniyede hele donacak embriyo kalmamıştı
Merhaba Brüksel tup bebek merkezinin canlı yayını var instagram sayfasında isterseniz izleyip soru sorabilirsiniz ben orada tedavi oluyorum cok memnunum buarada İzmir den geliyorumİlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Aynen canım nasip gerçekten sizde sadece erkek faktörü mü var nice zorlu vakalar memorialden mutlu ayrıldı. Bahçecide güzel ama bana biraz ticarethane gibi geldi her adımda para istiyorlar memorial öyle değilSonucun güzele bağlanması en önemli olanİnsan olacağını bilse belki bu kadar kaygılı olmaz.Maddi ve manevi olarak insan çok yıpranıyor gerçekten.
Evet canım bana bir şey söylemediler eşimin sayısında ve kalitesinde düşüklük var maalesef normal yolla denedik olmadı bizde o yüzden tüp bebek deneyelim dedik şimdi nereye gidelim ne yapalım karar aşamasındayız.Çok merkez var ama dediğin gibi bazı yerler bu işi ticaret olarak yapıyor .Zaten zor bir süreç o yüzden bende deneyimli olan kişilerin bilgilerini almak istedim .Çoğunluk olarak Memorial dediler bende oraya gideceğim gibi gözüküyorAynen canım nasip gerçekten sizde sadece erkek faktörü mü var nice zorlu vakalar memorialden mutlu ayrıldı. Bahçecide güzel ama bana biraz ticarethane gibi geldi her adımda para istiyorlar memorial öyle değil
Yeni gördüm mesajınızı yayına geç kaldım maalesef.Siz neden orayı tercih ettiniz ?Merhaba Brüksel tup bebek merkezinin canlı yayını var instagram sayfasında isterseniz izleyip soru sorabilirsiniz ben orada tedavi oluyorum cok memnunum buarada İzmir den geliyorum
Git canım rahim filmini falan tahlillerinizi her şeyinizi alın zaten ön görüşme deyince ücretsiz oluyor ve yücel bey benim drum ama hangisi olursa olsun hepsi çok iyilerEvet canım bana bir şey söylemediler eşimin sayısında ve kalitesinde düşüklük var maalesef normal yolla denedik olmadı bizde o yüzden tüp bebek deneyelim dedik şimdi nereye gidelim ne yapalım karar aşamasındayız.Çok merkez var ama dediğin gibi bazı yerler bu işi ticaret olarak yapıyor .Zaten zor bir süreç o yüzden bende deneyimli olan kişilerin bilgilerini almak istedim .Çoğunluk olarak Memorial dediler bende oraya gideceğim gibi gözüküyor
Önce arayıp randevu alman gerekiyor cnm Rabbim denk getirsin inşaAllahTamam canım inşallah yarın ya da Perşembe gitmeyi düşünüyorum.İnşallah hayırlı olur.Bakalım
Benim 3 kez olumsuz denemem oldu, 2 özel muayene 1 devlet hastanesinde yaşım 35 oldu bir yakınımın tavsiyesi ile gittim oda benimle aynı durumdaydi bu merkez ve doktorları cok ilgili ve bilgili. Benim gibi ileri yaş kişilerde başarı oranları yüksek bu yüzden tercih ettimYeni gördüm mesajınızı yayına geç kaldım maalesef.Siz neden orayı tercih ettiniz ?
Hangi doktordasiniz bir de ücretler nedir acabaMerhaba Brüksel tup bebek merkezinin canlı yayını var instagram sayfasında isterseniz izleyip soru sorabilirsiniz ben orada tedavi oluyorum cok memnunum buarada İzmir den geliyorum
Memorial ve acıbademle görüsürk eşimde cok cok az sayıda sperm vardı neyse tese dedklerş için memorialden vaz geçtik ama içime sineni aorarsanız memorial yani tese demedikleri sürece mem
Memorial ve acıbademle görüsürk eşimde cok cok az sayıda sperm vardı neyse tese dedklerş için memorialden vaz geçtik ama içime sineni aorarsanız memorial yani tese demedikleri sürece memorial
Bende instadan takip ediyorm güzel başarılı sonuçlar var ama giden deneyimleyen biri bizi bilgilendirirse iyi olurBahceci fulya tup bebek merkezinde docent dr mehmet resit asoglu var ben kendisini instadan takip ediyorum isterseniz bi bakin
Benim yaş 28 bizde sperm sayısı ve kalite az olduğu için özellikle bu alanda iyi olan bir merkez daha iyi olur diye düşünüyorumBenim 3 kez olumsuz denemem oldu, 2 özel muayene 1 devlet hastanesinde yaşım 35 oldu bir yakınımın tavsiyesi ile gittim oda benimle aynı durumdaydi bu merkez ve doktorları cok ilgili ve bilgili. Benim gibi ileri yaş kişilerde başarı oranları yüksek bu yüzden tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?