İstanbul’da 2022 Tüp bebek merkezi arıyorum.Lütfen yardım edin .Çok kararsızım

Raporu nasıl çıkardınız acaba yardımcı olurmusunuz

Merhabalar hangi doktordan tedaviye başladınız acaba yardımcı olurmusunuz

Raporu nasıl çıkardınız acaba yardımcı olurmusunuz
Yazışmaları okudum çapa ile alakalı arkadaş o kadar güzel tesbitlerde bulunmuş ki beş para etmez bi yer kaç seneme benimde mâl oldu. Raporunuzu ordan çıkarın önce infertiliteden randevu alın rapor çıkarmak istediğinizi söyleyin size dahiliye ve psikiyatri birde eşiniz icin sperm testi istek kağıdı verecek her akşam saat tam 20:00 de dahiliye randevusu açılıyor alın randevunuzu eşiniz için istek kağıdını aldığınız gün hastanenin içinde spermografi bölümüne gidip kendiniz randevu alıyorsunuz

Yazdıklarınızı şimdi okudum o kadar haklısınız ki 2017 den beri çapada sürünüyorum git gel git gel sizin olur olur diye diye sürekli yolladılar sonra aaa sizin olmuyor rapor çıkarın raporla kaç ay uğraştık sonra 8 ay sıraya soktular sıra bana geldi bayram girdi bir sonraki aya attılar sonra adetliyken gittim tamam bir sonraki aya başlayalım dediler yanı uzattıkça uzattılar 3 yumurtan var dediler opu günü 1 tane topladık dediler sonra Buda olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler onca zaman boşa zaman kaybıma mı yanayım harcadığım paraya mı sonra aynı rapordan devam edebilirsiniz ama ilaçları kendi paranızla alacaksınız dediler tekrar 8 ay beklemeyeyim dedim 2 ay sonra yine tedaviye başladık 8 yumurtan var dediler 2 tane topladılar biri yine olgunlaşmadı birini dölledik dediler 2 hücreliyen 1. Gün embriyosunu transfer ettiler noldu olmadı simdi 2. Rapor deneme hakkimi başka bir yerde denemek istiyorum

Teşekkür ederim ama rapor süresi çok uzun olacağı için tedaviye başladık

Devlet hastaneleri hep aynı. Birde ilaçlarını aldıktan sonra zaten geriye az Bişey kalıyo ücret olarak resmen dalga geçiyorlar. Valla dediğim gibi benim 4 yılımı çaldılar Allah bildiği gibi yapsın oradakileri zerre hakkımı helal etmiyorum zaten çalışanları inanılmaz gıcık hele androlojidekiler cimer e bile şikayet etmiştim ben. Tabi sonuç alamadım kimi kime şikayet ediyoruz ki beni yalanlayıp cevap verdiler o yüzden hiç güvenmiyorum oraya.

Laboratuvardakiler beni deli etti küçücük çoluk çocuğun elinde stajyerler bide açıklama yapışları olmadı işleminiz iptal edildi vs o kadar rahat normal bir şey gibi söylüyorlar ki sana anlatamam neler çekmişim birde beni bayıltmadılar canlı canlı opu işlemi yaptılar ne kadar çok canım yandı ama hiç bir şeye değmedi

Nasıl uyumadan opu yaptılar banada anestezisiz histereskopi yapmışlardı ölüyorum sandım birde mahremiyet diye Bişey yok kapıdan geçen herkes içeriye bakıyodu rezalet Allah düşürmesin oralara

Bende bağırmaya ağlamaya başladım noldu ne var bunda diyorlar bide aynen han kapısı gibi herkes gelip gidip görüyor o vaziyette halimizi

Birde siz Şişli memorial öneriyorsunuz ya raporlu kabul ediyorlar mi birde ne kadar ücret gidiyor dışarda tahlillerimizi yapmamamıza izin veriyorlar mi

canımm merhaba ,
kac yumoş toplanmıştı? kaçı donduruldu ?

Bende bağırmaya ağlamaya başladım noldu ne var bunda diyorlar bide aynen han kapısı gibi herkes gelip gidip görüyor o vaziyette halimizi
Valla bende bağırdım ağladım çok zor opuyu anestezi olmadan yapan merkez ilk defa duydum

Birde siz Şişli memorial öneriyorsunuz ya raporlu kabul ediyorlar mi birde ne kadar ücret gidiyor dışarda tahlillerimizi yapmamamıza izin veriyorlar mi
Raporlu olmuyor ama raporu olana indirim uyguluyorlar. Şuan 26 binmiş galşba

Çapada hangi doktora gitmiştiniz

Bende çapada Burçin hanıma gidiyorum igne kullanıyorum şuan. Bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım herşeyim hızlı ilerledi inşalkah tutar
İnşallah ne kadar sürede bu aşamaya geldiniz?benim 4 ay gibi bir sürem var zamanım yetermi bilmiyorum.Henuz ne eşimin nede benim raporlarım hazır değil

İnşallah ne kadar sürede bu aşamaya geldiniz?benim 4 ay gibi bir sürem var zamanım yetermi bilmiyorum.Henuz ne eşimin nede benim raporlarım hazır değil
Biz aşılama yapmadık hç bu zamana kadar erkek faktöründen dolayı direk tüp dediler. Dahiliye için akşam arayarak randevu al. Psikiyatri de düşüremezsen doktorundan istek yazısı al sonra başka hastaneden kağıdını al. Ben çam sakuradan almıştım psikiyatri kağıdını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…