- 21 Haziran 2022
- 53
- 14
- 8
- 30
- Konu Sahibi ebruli6116
-
Merhaba ben Emsey hastanesi ni tavsiye ederim fakat yeri Anadolu yakası Pendik Kurtköy de ben şu an transfer oldum beklemedeyim dr.Nesrin Baştuğ harika bir insanİlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Labaratuar araştırmasını nasıl yapacağım ,nelere dikkat etmem gerekiyor bu konuyla ilgili olarak.Tabi bizim için rapor kabul eden merkezler daha iyi olur.Beni yoran kısmı çok sayıda merkez olması ve karar verememek.Morfoloji olarak çok farklı değerler çıkıyor.Hangisini baz alacağımı bilemedim.Bir tanesinde 5 çıktı bir tanesinde 0.Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Merhaba Şişli Memorial ile görüşmeye gidin isterseniz ücretsiz di görüşmeleri ben merkez araştırırken labaratuvarina önem vermiştim çünkü bizdede aynen sizin gibiydi durum bu durumda labaratuvar çok önemli morfoloji sorunuzdada varsa kesinlikle dikkat edeceğiniz konu bu olsun sonrası zaten hem maddiyat hem rahat olma geliyor yanlız şuan fiyat nedir bilgim yok baya herşey arttı sene başından beri raporluya indirim olmuyordu ama rica ederseniz bir evrak var onu getirirseniz yardımcı oluyorlardı geçen sene
Merhaba bana orası çok uzak kalıyor Beylikdüzü tarafındayım gidip gelmesi zor olur ama tavsiyeniz için teşekkür ederim inşallah sizinki tutar sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınızMerhaba ben Emsey hastanesi ni tavsiye ederim fakat yeri Anadolu yakası Pendik Kurtköy de ben şu an transfer oldum beklemedeyim dr.Nesrin Baştuğ harika bir insan
Merhaba, ben de sizin belirttiğiniz bölgede ikamet ediyorum. Çok araştırdım. Üstelik genetik-kromozom sorunum var. Embriyolarımın PGT ye gitmesi gerekiyordu. İşin mutfağı yani laboratuvar konusunda en iyisi olduğuna kanaat getirerek Şişli Memorial tercih ettim ve çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Sürecim hala devam ediyor. Merkezimden çok memnunum. Ulaşım biraz zor oluyor ama çok hayati bir konu, evime yakın olsun diye içime sinmeyen biryerde yaptırmak istemezdim.İlk defa tüp bebek yaptıracağım.Eşimin sperm sayısı az olduğu için aşılama yapmak istemediler.Direk tüp bebek raporu çıktı.Çapada Tüp bebek raporunu çıkardım.Kararsızım.Özellikle Beylikdüzü,Bahçeşehir tarafında bildiğiniz önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Evet metrobüsle yakınmış ciddenBen de sizinle aynı yerde oturuyorum. Şişli memorialde tedavi gördüm. İlki kimyasal, ikincisi tuttu çok şükür. Daha başındayız sağlıkla ilerler umarım. Ulaşım aslında basit metrobüsle darülacaze perpa durağında inince 5-6 dk yürüme mesafesinde.
Evet metrobüsle yakınmış ciddenBende ön görüşme yapmayı düşünüyorum sizin tavsiyelerinizle.Özel Memorial tüp bebek merkezi değil mi? Hastaneden ayrı bir yerde anladığım kadarıyla.Haritada öyle gösteriyor.Siz ne kadar ödediniz acaba ?Rapor kabul ediyorlar mı? Hangi doktoru önerirsiniz ?
Çok teşekkür ederimŞişli Memorial Hastanesi. C blok kısmından 1. Kata çıkıyorsunuz orda tüp bebek bölümü var ayrı bir şekilde. Rapor olayını bilmiyorumBen ocak ayında başladım o zamanla bu zamanın fiyatı aynı değildir ama bence 25-30 arası gidiyor. Benim doktorum Umut Göktürk’tü. Fakat izinli olduğu günlere denk geldiğimde diğer hocalarda giriyordu. Hepsi birbirinden bilgili doktorlar zaten
Evet oranında adını duydum çokça.Siz orada mı tedavi gördünüz .Bilgi verir misiniz rica etsem ? Rapor kabul ediyorlar mı?Fiyat ne kadar?Bahçeci fulya tüp bebek merkezini öneririm. Bahçeşehir yakınları ve çevresi olsun diğer birçok yeri bende araştırdım ama birtek orası içime sindi.
Rapor bildiğim kadarıyla çok da büyük indirimler sağlamıyor. Fiyatları yaklaşık söylüyorum, hatırladığım kadarıyla. Tüp bebek ücreti atıyorum 15.000 tl iken raporlu olduğunda 2500-3000 indirimli oluyordu,yani 12.500 civarı. Şimdi değişmiştir fiyatlar büyük ihtimalle ama oransal olarak bukadarı karşılanıyor yani. İlaçlarda rapor indirimi oluyormu onu bilmiyorum.Rapor kabul ediyorlar mı merkezde yoksa kendileri indirim mi yapıyor ?Merkezin rapor kabul etmesi benim açımdan önemli diğer türlü fiyatlar çok yüksek çıkabilir diye düşünüyorm.Hele ki şu dönemde.Siz ne kadar ödemiştiniz ve rapor vermiş miydiniz? Bende siz söyledikten sonra sayfasına girdim araştırdım ve sizin söylediklerinizden de yola çıkarak görüşmeyi düşünüyorum.Dah önce hiç tüp bebek merkezine gitmedim ,görüşmedim yolun başındayım.Ağustos gibi tedaviye başlamayı düşünüyorm .Çok teşekkür ederim.İnşallah sizde hayırlı bir şekilde evlat sahibi olursunuz .
Evet kabul ediyor. Çoğu yer kabul ediyor aslında ama para kazanmak için raporun çok uğraştırıcı olacağını söyleyerek biraz bastan saviyorlar. Evet ben fulyada tedavi oluyorum. Fiyat için işlemlere göre ek ücret alarak fiyat artıyor tabi ki. Ama düz tüp bebek fiyatı yeni zamla beraber şu an 19 bin.(18bin kusuratli ben düz olsun diye dedim)Evet oranında adını duydum çokça.Siz orada mı tedavi gördünüz .Bilgi verir misiniz rica etsem ? Rapor kabul ediyorlar mı?Fiyat ne kadar?
Bilgi için çok teşekkür ederim.İlaçların bazılarında oluyor indirim öyle biliyorm.Rapor indirimini ben daha çok biliyordumRapor bildiğim kadarıyla çok da büyük indirimler sağlamıyor. Fiyatları yaklaşık söylüyorum, hatırladığım kadarıyla. Tüp bebek ücreti atıyorum 15.000 tl iken raporlu olduğunda 2500-3000 indirimli oluyordu,yani 12.500 civarı. Şimdi değişmiştir fiyatlar büyük ihtimalle ama oransal olarak bukadarı karşılanıyor yani. İlaçlarda rapor indirimi oluyormu onu bilmiyorum.
İnternette okuduğumda 1. Tüp bebekte %30 oranında katılım payı öderler yazıyor .Yani 15 bin TL olduğunu varsayarsak yüzde otuzu 4bin500 TL oluyor.Eğer 4.500 TL vereceksek oldukça iyi bir rakamRapor bildiğim kadarıyla çok da büyük indirimler sağlamıyor. Fiyatları yaklaşık söylüyorum, hatırladığım kadarıyla. Tüp bebek ücreti atıyorum 15.000 tl iken raporlu olduğunda 2500-3000 indirimli oluyordu,yani 12.500 civarı. Şimdi değişmiştir fiyatlar büyük ihtimalle ama oransal olarak bukadarı karşılanıyor yani. İlaçlarda rapor indirimi oluyormu onu bilmiyorum.
Canım pgt için tüp bebek raporuyla indirim oluyor mu? Ben sadece normal tüp bebekde indirim var diye biliyordumMerhaba, ben de sizin belirttiğiniz bölgede ikamet ediyorum. Çok araştırdım. Üstelik genetik-kromozom sorunum var. Embriyolarımın PGT ye gitmesi gerekiyordu. İşin mutfağı yani laboratuvar konusunda en iyisi olduğuna kanaat getirerek Şişli Memorial tercih ettim ve çok doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Sürecim hala devam ediyor. Merkezimden çok memnunum. Ulaşım biraz zor oluyor ama çok hayati bir konu, evime yakın olsun diye içime sinmeyen biryerde yaptırmak istemezdim.
Fiyat konusunda da diğer iyi merkezlere göre kesinlikle pahalı değil, aynı, hatta daha uygun. Rapor indirimi var. Hem tüp bebek, hem ilaçlar için. Fiyat listesinde gördüğümü hatırlıyorum. Ama rakam hatırlamıyorum. Zaten fiyatlar da yükseldi ekonomiden dolayı, bendeki liste geçerli değildir.
İlk görüşme ücretsiz, gidip görüşüp öyle karar verin.
Karar vermeniz durumunda doktor önerisi için de yardımcı olabilirim.
Hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?