• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbula gelin gidecek hanımlar....buyrun

benimde ilk aşkım nişanlım ve 8yıldır beraberiz iiki tanımışım onu dün yanımdaydı bugün yok o yüzden kendimi berbat hissediyorum tek sorunum bu işte ayda bir görüşmek artık tamamen ona kavuşmak istiyorummm...

evet soguk şehir diyorlar sogunu gectim alısamamaktan korkuyorum ya mecbur alışıcam napayım ama ben yinede istanbul olsun diye dua ediyorum :)

Ben de nişanlıyım ve yaza ıstanbul'a gidicem hiç korkmuyorum çünkü daha öncesinde defalarca gittim ve çok seviyorum.Sadece ailemden ayrılmak çok zor olacak benim için :(

anladım cnm ya benimkide basta düşünüyordu ıstanbulu aynen ne olduysa şimdi kesinlikle istemiyor burdada yasamın zor oldugundan söz ediyor ama benim evlenmeme daha var sözlüyüm ben umarım fikri değişir ıspartaya sevdiğim adam için gidebilirim gibi geliyor ama kesinlikle istemiyorum neyse napalım hayırlısı olsun bizim için...mutluluklar dilerim canım sana

tşk ler bitanem sana da mutluluklar enkısa sürede sevdiğinle kavuşmanız dileğiylei herşey gönlünüzce olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Ben üniveristeyi İstanbul'da okudum ve o süre boyunca İstanbul'da yaşadım.Evet orası gürültülü,kalabalık,yaşam şartları zor bir şehir ama kesinlikle aşık olunası bir şehir de..Ben okulu bitirince ailemin yanına döndüm ve resmen bunalıma girdim..İstanbul kendine bağlıyor bir şekilde kopamıyorsunuz, hiç dert etmeyin derim ben. Bende şu an nişanlıyım ve İstanbul'a gelin gideceğim yaza inşaallah..Ve bu yüzdende çoooookkk mutluyum. Çünkü ilk aşkım nişanlım,ikinci aşkımsa İstanbulll..Bekle beni İstanbullllllllll :)

birde ben diye bilsem şöyle bekle beni istanbul diye ....

yok canım yanlış okumuşsun alışamazsam dedim ben

pardon şeker :kedi:

tam bana göre bi konu olmus bende yaklasık 2 ay önce evlenip mersinden istanbula geldim mersinde 1 otobuse fln binip en fazla yarım saat sonra gideceğin yerde oluodum ay burda suna bin bundan in yok trafik var bekle trafik olmasa cok sevecemde istanbulu ama guzel şehir deniz var en azından o bana yetio ama seneler sonra askımla mersine yerlesmeyi düşünüyoruz

beni,de yol trafik kalabalık uff büssürü olay bunlar kasıyor huzurlu şekilde evime gidim akşamları dışarı cıkım yürüyüşümü yapım sessiz sakin bir yerde yaşayım cocuklarımı orda büyütüm isterdim hayırlısı olsun hakkımızda

tşk ler bitanem sana da mutluluklar enkısa sürede sevdiğinle kavuşmanız dileğiylei herşey gönlünüzce olsun

çok teşekkür ederim canım benim aynen dileklerin senin içinde geçerli kendine iyi bak

Off tam yarama basan konu

İstanbul iyi,hoş ama yaşamak için değil.Gezmek için güzel bir yer

Fakatttt herkes tam bir ben eksiğim gibi ben de geliyorum.

Back