• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbula gelin gidecek hanımlar....buyrun

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
bende nişanlıyım ve ewlenince istanbula gidicem nişanlımı çok sewiyorum tek takıldığım hadi alışamazsam korkusu.....

ya arkadaşlar bende sanırım ısparta ya gelin gidicem, ailemden ve özellikle bu istanbuldan ayrılmak beni çok korkutuyo askımı cok seviyorum ama bilmiyorum nolur fikirlerinisi söyleyin bilmiyorum yapabilirim gibi gelio sonucta esimle bana baglı olucak ya benim evlenmeme daha var ama bu sorunlar cıkıcak karsımısa

bende nişanlıyım ve ewlenince istanbula gidicem nişanlımı çok sewiyorum tek takıldığım hadi alışamazsam korkusu.....

bende ist gelin gidicem, hiç aklıma gelmezdi orda yaşamak kalabalık bir yandan cok sorunlu bir şehir,

iceblue anlaşamazsam demişsin ama kimle canım anlamadım ben,

aileden bahsediyordur sanırım..çok zor..
dreamlife ah keske ben olsam istanbulda gelin istanbul evt zor bi şehir olabilir ama inan bana harika bi yer imkanlar her sey burda hayat burda ya

aileden bahsediyordur sanırım..çok zor..
dreamlife ah keske ben olsam istanbulda gelin istanbul evt zor bi şehir olabilir ama inan bana harika bi yer imkanlar her sey burda hayat burda ya

canım bana cok zor geliyor işimi, ailemi ,arkadaşlarımı bırakıp gidicem altından nasıl kalkıcam bilemiyorum.

gider gitmez işe girmeliyim yoksa cok zor adepte olurum ve buhranlı dönemler beni bekliyorum sanırım , hiç arkadaşım olmayacak sadece nişanlımın akrabaları okadar mafoldumben

ya anlıyorum seni aslında bende ıspartaya gidicem gibi görünüyo sevgilimin durumu iyi olsa gelicek ama ıspartada herseyi bende korkuyorum kimse yok orda bilmediğim bi şehir tanımadıgım insanlar ya ısparta da oturan varmı acaba ıspartayı bilenmafoldumben

valla benim nişanlımın ist cok iyi işi bile yok bilmem ne halt etmeye benide sürüklüyorsa oralara sürekli dua ediyorum herşey yolunda gitsin diye off ne zor yeni bir hayat kurmak

canım benim sizin düğününüz ne zaman sen gene bolu yakınsın istanbula ben taa ısparta allah yardımcımız olsun..çıtlatıyorum arada gel burda yasayalım diye ama bilmiyorum off ya offffffffff

kısmet olursa bu yaz canım,
valla bende cok cıtlattım iş bulmaya kalktım önceleri gelirim tabi ordada yaşabiliriz diyordu nolduysa bir anda fikirler değişti bunun için 1 hafta boyunca cok üzüldüm cok sıkıldım şimdi boşverdim biraz işinde de yeni sayılır bakalım toparlanmasını bekliyorum pek artık ince düşünmüyorum bu yaz olmazsa düğünümüz ben beklerim benim içinde ailem içinde hiç sorun değil birazcıkdan nişanlım düşünsün dert etsin zaten fazla rahat

anladım cnm ya benimkide basta düşünüyordu ıstanbulu aynen ne olduysa şimdi kesinlikle istemiyor burdada yasamın zor oldugundan söz ediyor ama benim evlenmeme daha var sözlüyüm ben umarım fikri değişir ıspartaya sevdiğim adam için gidebilirim gibi geliyor ama kesinlikle istemiyorum neyse napalım hayırlısı olsun bizim için...mutluluklar dilerim canım sana

Merhaba Arkadaşlar,

Ben üniveristeyi İstanbul'da okudum ve o süre boyunca İstanbul'da yaşadım.Evet orası gürültülü,kalabalık,yaşam şartları zor bir şehir ama kesinlikle aşık olunası bir şehir de..Ben okulu bitirince ailemin yanına döndüm ve resmen bunalıma girdim..İstanbul kendine bağlıyor bir şekilde kopamıyorsunuz, hiç dert etmeyin derim ben. Bende şu an nişanlıyım ve İstanbul'a gelin gideceğim yaza inşaallah..Ve bu yüzdende çoooookkk mutluyum. Çünkü ilk aşkım nişanlım,ikinci aşkımsa İstanbulll..Bekle beni İstanbullllllllll :)

ne mutlu sana bana istanbuldan ayrılmak çok zor geliyor kabus gibi hemde ıspartaya gitmek senağlama

Bende şubat ayında ıstanbul'a gelin geleceğim..
Zaten dönem dönem yaşadığım bir yerdi,bir kaygım yok.
Hayat şartları dışında yoksa onun dışında ıstanbul'a alışan biri vazgeçemez.
Kaygılanmaya gerek,gün olur ayrılmak gerekir ıstanbul'dan o zaman daha çok kaygılanırsın..
Rahat ol,keyifli bir şehir,keşfedilecek çok şey var..

tam bana göre bi konu olmus bende yaklasık 2 ay önce evlenip mersinden istanbula geldim mersinde 1 otobuse fln binip en fazla yarım saat sonra gideceğin yerde oluodum ay burda suna bin bundan in yok trafik var bekle trafik olmasa cok sevecemde istanbulu ama guzel şehir deniz var en azından o bana yetio ama seneler sonra askımla mersine yerlesmeyi düşünüyoruz

ne mutlu sana bana istanbuldan ayrılmak çok zor geliyor kabus gibi hemde ıspartaya gitmek senağlama

Nişanlım Isparta'da askerlik yaptı, bizde yemin törenine gitmiştik.Ocak başıydı ve dehşet soğuktu :bbo: Ama çok sevimli minicik bir şehir, sanırım şehir içinde heryere yürüyerek gidebilirsin trafik derdi yok kaydirigubbakcemile2 Hem insan nelere alışmıyor ya Allah başka ayrılıklaropuyorumnanaktan vermesin canım..

benim kardeşimde ıspartada okuyor istanbulda gidipte orada yasamak zor tabi ama ben gidip 1 hafta kaldım alıstım hemen özlüyorum bazen guzel yer

bende ist gelin gidicem, hiç aklıma gelmezdi orda yaşamak kalabalık bir yandan cok sorunlu bir şehir,

iceblue anlaşamazsam demişsin ama kimle canım anlamadım ben,

yok canım yanlış okumuşsun alışamazsam dedim ben

bizim ki tayinden sonra belli olacak.. ya istanbul,ya bandırma ...inş. istanbul olur :gitme:

Back