• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi AUZEF Tarih Bölümünü seçmeyi düşünen var mı?

ortak derslerimizde artık alms ye yüklendi.oradan takip edeceğiz.

Son düzenleme:
Yeni Demo Sınavı
22 Kasım Perşembe günü Saat 21:00 - 22:00 arasında ALMS sistemi üzerinde yeni bir demo sınavı düzenlenecektir. Ara sınavlar öncesinde sistem hakkında deneyim kazanmanız için demo sınavına girmeniz sizler açısından faydalı olacaktır.

Uyarı : Demo sınavına ALMS sistemi üzerinden giriş yapılacaktır.

Anasayfa

Öğrenci Temsilciliği Seçim Sonuçları
Muhammed Yasir YAMAN, Tarih programına Öğrenci Temsilcisi seçilmiştir.

AUZEF TARİH BÖLÜMÜ RESMİ ÖĞRENCİ GRUBU nun linkini paylaşmak istedim fakat link paylaşılmadı.öğrenmek isteyen olursa mesaj ile gönderirim artık.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu sene girdim ygs'ye, barajı geçtim. auzef düşünüyorum. sizler kaç puanla girdiniz? yorumlarınızı paylaşır mısınız benimle lütfen.

auzef tarih zordur . ben 2. üniversite uygulaması ile girdim 5 ders muafiyeti aldım. bütünleme sınavı var.öğrenci temsilcimiz var.
2.üniversite uygulaması şöyle üniversite öğrencisi veya mezunu iseniz kendi alanınız dışında bir bölüm okuyabileceğiniz anlamına gelir.w

Arkadaşlar formasyon kalkmadı. Eğitim süreci bitince İstanbul Üniversitesinin Sürekli Eğitim Merkezi'ne başvurabilirsiniz. Ben de kısmetse sosyoloji okuyacağım.

Selam arkadaşlar ben de cuma günü İ.Ü'ne sosyoloji bölümüne kayıt yaptırcam.Gerekli evraklar'da lisans diplomasının "aslı gibidir"resmi kurum onaylı fotokopisini istiyorlar.Bundan kasıt diploma fotokopisinin noter tasdiği midir?

Arkadaslar merhaba, ben ikinci uni olarak auzef cografya okumak istiyorum. Su an ogretmenim ama cok sevemedigim bir bolumhm var. Ogrenmek istedigim ilk sayfalarda yazilan sistem sorunlari hala var mi?

Arkadaslar merhaba, ben ikinci uni olarak auzef cografya okumak istiyorum. Su an ogretmenim ama cok sevemedigim bir bolumhm var. Ogrenmek istedigim ilk sayfalarda yazilan sistem sorunlari hala var mi?

ilk başlardaki gibi olmasada yine var. ama auzef bayağı yol katetti.

Back