İstanbul Tüp Bebek Merkezi mi Şişli Memorial mı?

ashley34

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
22
5
37
Merhabalar. Amh düşüklüğü sebebiyle İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Bey’de tedavi olmaktayım. Geçmişte başka bir hastanede 3 farklı toplamada 3 yumurtam çıkmıştı fakat hiçbiri döllenmemişti. Şimdi de bunun laboratuvar kaynaklı olabileceğini düşünerek en iyi laboratuvar diye araştırdığımda karşıma hep Şişli Memorial çıkıyor, ile ilgili çok yorum göremedim. Her iki merkezde deneyimi olan arkadaşlar yazabilirler mi hangi tarafta devam etmeliyim karar vermem lazım, çok az şansım kaldı diye hissediyorum

Merhaba
Benim 2 farklı hastanede tedavim olduğunda 10-12 yumurtam toplanmıştı. İkisinde de zar zor 2 embriyo elde etmiştik. Aret kamarda klomenle tedavi gördüm. 2 kere yumurta topladık. İlk toplamada 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. 2. Toplamada 5 yumurta toplandı yine 3 ü döllendi. Diğer yerlerde halbuki daha fazla yumurtam oluyordu. Bence labaratuvar olarak evet şişli Memorial i çok duydum ama Aret hocanın da iyi diye biliyorum.

Merhabalar. Ben şu an memorial şişlide tedavi görüyorum, ve evet gerçekten laboratuvarı iyi. 11 tane yumurta toplandı, 10 tane olgundu, 8 tanesi döllendi ve donduruldu, yumurta dinlenme sürecinden sonra transfer olacağım Allahın izniyle

Evet sayıdan çok kalite önemli anladığım. 1 yumurta var diyelim, şartlar en iyi şekilde oluşturulmuş ise ve tabi kısmetse o yumurta da döllenecektir. Benim sıkıntım burada, sayı olarak çok şansım yok, o yüzden bu işe girmişken riski de en aza indirmeye çalışıyorum

Çok sevindim sizin adınıza, sayınız gayet iyi. umarım transferiniz de kolay ve sorunsuz geçer

ben farkli bir tavsiyede bulunmak istedim. şuan gaziosmanpasa tüp bebek merkezine gidiyorum. dr murat keskin ile de ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz. embriyolog ve doktor tecrübe ve egitim bakımından donanımlı insanlar.

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat açıkçası İzmit’te oturuyorum ve bu hastanelere gelmem bile iş çıkışları trafiğinde 2 saat sürüyor. Gaziosmanpaşa daha da uzak bana. Yoksa hastane çok, Acıbademler, Bahçeciler..çok okudum araştırdım sona bu iki hastaneyi bıraktım.

İstanbuldaki yerleri yazınca İstanbul'da yaşıyorsunuz sandım tüp bebek merkezi ile keseyi görene kadar işiniz olacak. eger İstanbul'da bir yakınınız varsa size kolaylık olur. Rabb'im yardımcınız olsun

Ben Gopta 3 kez tedavi oldum 3ü de olumsuz sonuçlandı. Laboratuvar da önemli ama doktorun uyguladığı tedavi de çok önemli. Murat hoca bütün yumurtaları toplayıp olgun veya olgunlaşmamış hepsini döllendirmeye çalışıyor. Aret hoca sadece olgun yumurtaları topluyor. Hatta bazen bu ay tedaviyi pas geçelim bile diyebiliyor. Tabi herkes bir değil bazı insanlar da ilk gidişlerinde hamile kalıyor. Ama amh düşükse kesinlikle Aret kamar derim.

Evet benzer şekilde bir kez kan tahlili yapmadan görülen tüm yumurtaları toplayan doktor da gördü bu gözler. Aret hoca E2 ve progesteron değerinin yeterince yükselmesine kadar bekliyor.

Evet benzer şekilde bir kez kan tahlili yapmadan görülen tüm yumurtaları toplayan doktor da gördü bu gözler. Aret hoca E2 ve progesteron değerinin yeterince yükselmesine kadar bekliyor.
Memorialda aynı şekilde her 2-3 günden ultrasona çağırıyor ve her seferinde kan tahlili yapıyorlar

Ben de GOP da 2 kez tedavi gördüm. İkisi de olumsuz oldu.

sisli memorial, Allah razi olsun hepsinden. Kizim 2.5 yasinda

İkisi iyi merkez.daha önceki yıllarda İstanbul merkezde yaptırdım hepsi tuttu ama maalesef düdük olmuştu.su an Memorial gidiyorum.gonul.hanim gerçekten iyi bir uzman

İkisi iyi merkez.daha önceki yıllarda İstanbul merkezde yaptırdım hepsi tuttu ama maalesef düdük olmuştu.su an Memorial gidiyorum.gonul.hanim gerçekten iyi bir uzman
Ben de Gönül Hanım’la görüştüm daha önce ama durumumla ilgili önceki gittiğim merkezden farklı birşey söylemeyip aynı ilaçları tavsiye edince önceki merkezde devam kararı almıştım bana yakın olduğu için. Şimdi İst. Tüp Bebek de Memorial da benzer lokasyonlarda benim için, dolayısıyla hangisinden daha yüksek verim ve olumlu sonuç alabilirsem orayı tercih etmeye çalışıyorum, artık döllendiğini görmek istiyorum yumurtalarımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…