• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul trekking / hiking

garnet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
1.571
253
163
istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum. Haftasonuları trekking veya hiking yapmak istiyorum. Ama kendime göre bi grup bulamadım. İnternetten bulduklarım yürümek yerine mangal yapalım havasındalar. Sosyal medya üzeründen bulduğum gruplar yürümek yerine piknik düzenleme modundalar ayrıca yapılan etkinlikler çok sık olmuyor :KK61: Bana yardımcı olursanız çok sevinirim En Büyük KK

Yerinde olsam tek takilirdim ben cok seviyorum tek takilmayi ohh misss:KK24:

istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum. Haftasonuları trekking veya hiking yapmak istiyorum. Ama kendime göre bi grup bulamadım. İnternetten bulduklarım yürümek yerine mangal yapalım havasındalar. Sosyal medya üzeründen bulduğum gruplar yürümek yerine piknik düzenleme modundalar ayrıca yapılan etkinlikler çok sık olmuyor :KK61: Bana yardımcı olursanız çok sevinirim En Büyük KK
İnsanımız, orada yemek yemeden doğal güzellikleri sindiremiyor. Anca yiyelim!

Birde yayla şenlikleri olur. Hiiiiiç anlamam. Ya doğadasın sen. Gökyüzüne yakınsın, gürültüden uzak, temiz hava, ağaç, çimen, çiçek, şelale...hayır, anlayış başka. iğne atsan yere düşmeyecek kalabalık olacak. O çimenler ezilecek, çiçekler yolunacak, tulum, kemençe sesleriyle, kuşlar, tavşanlar ürkütülüp kaçırılacak. Vur patlasın çal oynasın. anlamıyorum. Aynı şeyleri niçin şehir stadyumunda yapmıyorlar. Yaylaya has bir şey yaptıkları yok! Arkalarından bıraktıkları çöp dağlarıda cabası! İnsanımız doğadan nasıl fayda sağlayacağunı bilmiyor.

Back
X