- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Hahah evet meydan okunmuş ben de gördüm bugün montajsız fotolar yayınlanınca. Tabi bir de emniyet müdürünün resmi rakamı iki bin iki yüz olarak açıklaması tuz biber ekti:) Demek basın haber yaparken yanlışlıkla bir kaç sıfır eklediyse artık:))) Ayıptır ya medyayla el ele olmuş halkı nasıl kandırırız diye takla atıp duruyorlar.
dünde bunu konuştunuz bedava otobüs bedava yemek,eğer durum böyleyse diğer partilerde bunu yapmıyormu?
ben hiç mitinge gitmedim,ama siz ithamda bulunuyorsunuz
bedava yemek bedava otobüs kim olsa gider diyorsunuz, ben gitmem mesala
çünkü kalabalığı çekemem,he istesem başta eşim götürmez o ayrı
hırsızlar toplanmış desenize..
1) elbette değil ancak bu sese tahammül edemeyen zihniyetin çok yoğun çaba sarf ettiği bu günlerde ,bu milletin onlara fırsat vermemesi gerekli çünkü "istanbulu eski günlerine kavuşturacağız" derken neleri kast ettiklerini tam anlamıyla bilmiyoruz.bu başbakanda bu sesin ebediyyen susmaması için elinden geleni yapıyor
2)yaşımın bir önemi yok çünkü çok okuyan ve araştıran biriyim aradaki açık bununla kapanıyor.TARİHİMİZİ inançlı insanlarımızın çektiği sıkıntıları unutturmak için çaba sarfeden medyadan değil GERÇEK TARİH kitaplarından takip etmenizi tavsiye ederim
3) bu konuda pek bişey bilmediğim için hakim olmadığım konuda konuşamam.
o zaman allah izin ederse seçimlerden sonra görüşelim. tabi o zamanda yok ölülere oy kullandırıldı yok elektirikleri kestiler bir sürü bahaneyle gelmezseniz.
birde geçen gün seçim kağıtları evlere gitmişte yok 3 kişilik eve 8 kişilik kağıt gitmişte. hangimizin evine secim kağıdı geldi soruyorum . kimligini verirsin imzanı atarsın bu kadar . bir sürü yorum yapılmıştı açıklık getirmek istedim.
Ya nerede para veriyorlar. Nerede mitinge götürüyorlar. Hayir AKP nin içinden gençlik kollarından arkadaslarim olmasa inanacagim valla. Hani onlara neden para vermiyorlar çok da samimi arkadaşlarım veya bana neden gel para veriyoruz demiyorlar. Valla efsane bunlar ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
45 milyon secmen varken neden 145 milyon secim kagidi basilir?
Sahtekarliklara hilelere baslamislar bile.
Bir kurus hakkim geciyorsa helal etmiyorum,haram olsun.
bende onu sordum beni niye kimse davet etmiyor mitinge :)
sadece Üsküdar belediyesinin etkinlikleri gelir cep telime o kadar
Bizim evede sseçim kağıdı geldi herkese gelmiyor mu ki?
evet siz şimdi 200.000 e inanın , asıl sandıktaki sayıya ne diyceksiniz onu merak ediyorum , biraz gerçekçi olun ve bu partiyi gönülden seven, çoğunluğa saygı duyun ,
Ülkemiz için dua eden , el açıp Amin diyen milyonların duaları bu ülkeyi ayakta tutuyor, yoksa iki dk da amerikanın oyununa gelip bizi alaşağı ederler .
bu konu kapanır
Arkadaşım, bana bile teklif edildi yanlışlıkla:) Hani şu sürekli ceplere atılan mesajlar var ya, nasıl oldu da böyle bir hataya düştüler bilmiyorum ama benim gibi müzmin muhalif bir vatandaşın cebine de geldi aynı mesajdan. Ücretsiz yol + (ücretsiz olmasına rağmen) yol harcirahı + yemek :) O kadar ucuza gitmeyeyim dedim. Elin oğlu evde sıfırladıktan sonra arta kalan parayla üç villa alsın ben ekmek arası peynire mitinge gideyim yok ya:) Bizzat yaşadığım olay da efsane değildir herhalde:)
Devletin imkanları belediyelerin imkanları kullanıldığında ses çıkarıyorum ben bu hiç bir partinin hakkı değil A partisi B partisi hiç farketmez.
Tutsunlar kiralasınlar otobüs minibüs her neyse ama belediyelerin otobüslerini hiç kimse kullanmasın.
Sadece partilerin kendi imkanları ile taşıma olsa zaten çoooook az olur onu burada konuşmayız bile kimseyide ilgilendirmez.
Meraktan giden çok. gezi olaylarından sonra Ankaraya gelmişti erdoğan miting alanına o kadar çok tanıdığım gittiki sırf meraktan destekliyormusunuzda gidiyorsunuz dediğimde yooo ama yakından bi görelim dediler.Başbakan ı merak ediyorlar demekkiDün de aynısı oldu işte..Anlam veremediğim davranış biçimide olsa akrabalarım gitti
o videoyuda izladim,belkide kurmacadır olamazmı?
sen hakkın neyse onu da ak partiyle almaya başladın , bi deli kuyuya bir taş atmış misalı 145 mio kağıt basılmış sen mi bastın ? nerden biliyorsun bu ülkenın ysk sı var , bundan sonra o yolsuzluklar zor olur zorrrr ..
1)ezan sesine tahammül edemeyenlerden biri ANKARA DA MALAZGİRT YOLU AÇILIRKEN BİZANS KIYAFETİ GİYİP AÇILIŞa katılanlardır
2)maalesef yanlış cevap. ben başbakanın ağzıyla değil GÖZÜMÜN GÖRDÜĞÜ GERÇEKLER ışığında konuşuyorum bunları söylemek için partili değil gözlerimin sağlıklı olması kafi
3)saolun ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?