Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Maltepe'de oturan gündüzlü bebek bakıcısı arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sweddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
4
0
86
İstanbul
15 aylık çocuğuma evimizde bakacak deneyimli, gündüzlü bakıcı arıyorum (saat 9.00-18.00 arası) İlgilenenlerin özelden mesaj göndermesini rica ederim.

merhaba istanbul maltepe cevizlide oturuyorum özelinize 100 mesaj kotasından dolayı mesaj atamıyorum ama sizinle görüşmek isterim siz özel mesaj atabiliyorsanız iletişim bilgilerinizi gönderin ben ulaşayım size yada svncyln gmail uzantılı mail adresine mail atabilirsiniz.

ilanınızla ilgileniyor ancak özelden mail.atamıyorum. çocuk gelişimi sertifika sahibiyim 7 yıllık tecrübem var.kartal da ikamet ediyorum.referans verebilirim.görüşmek isterim.

Tatilde mesajlara bakamadım ama bakıcı aramaya devam ediyoruz. Bebeğim 16 aylık. Maltepede oturuyoruz. Sabah 9 dan akşam 6 bucuğa kadar, haftada 5 gün çalışacak güvenilir,deneyimli,sabırlı ve sevecen bir yardımcıya ihtiyacımız var.Oğlumun ve benim seveceğimiz ve anlaşabileceğimiz biriniarıyoruz.

Tatilde mesajlara bakamadım ama bakıcı aramaya devam ediyoruz. Bebeğim 16 aylık. Maltepede oturuyoruz. Sabah 9 dan akşam 6 bucuğa kadar, haftada 5 gün çalışacak güvenilir,deneyimli,sabırlı ve sevecen bir yardımcıya ihtiyacımız var.Oğlumun ve benim seveceğimiz ve anlaşabileceğimiz biriniarıyoruz.

özelden mesaj atamıyorum...ben 34 yaşındayım .tecrübem var..özelden siz bir irtibat numarası verırsenız ayrıntıları görüşebiliriz..

Maltepe cevizlide oturuyorum 6 yıldır profosyonel bakıcılık yapıyorum sizinle iletişime geçmek istiyorum ancak 100 mesaj kotasından dolayı özel mesaj atamıyorum hotmail uzantılı svncyln adresine mail atabilirsiniz görüşmek dileği ile.Referans verebilirim.

merhaba acaba eleman bulduınuzmu bulmadıysanız ilanınızla ilgilenmekteyim bende maltepede oturuyorum telefon numaram 05459790545

Merhaba,

Benim de 13,5 aylık oglum var ve gunduzlu bakıcı aramaktayız calısma saatlerim standart ofis saatleri degildir detaylı bilgi ilgilenen arkadaslara verilecektir. Ucret ve taleplerinizi iceren mesaj bırakırsanız sevinirim.

tesekkur ederim.

15 aylık çocuğuma evimizde bakacak deneyimli, gündüzlü bakıcı arıyorum (saat 9.00-18.00 arası) İlgilenenlerin özelden mesaj göndermesini rica ederim.

Merhaba. İsmim Nesrin Sökmen. 55 yaşındayım. Maltepe'de oturuyorum. Uzun zamandır çocuk bakımı ile ilgileniyorum. Daha önce 4 çocuğu bebeklikten itibaren ilkokul çağına kadar büyüttüm. Referans verebilirim. Evliyim. Bir kızım var. Bana tssokmen@hotmail.com dan ve 0534 212 46 41 gsm numaramdan ulaşabilirsiniz.

Merhaba,

Benim de 13,5 aylık oglum var ve gunduzlu bakıcı aramaktayız calısma saatlerim standart ofis saatleri degildir detaylı bilgi ilgilenen arkadaslara verilecektir. Ucret ve taleplerinizi iceren mesaj bırakırsanız sevinirim.

tesekkur ederim.

Merhaba. İsmim Nesrin Sökmen. 55 yaşındayım. Maltepe'de oturuyorum. Uzun zamandır çocuk bakımı ile ilgileniyorum. Daha önce 4 çocuğu bebeklikten itibaren ilkokul çağına kadar büyüttüm. Referans verebilirim. Evliyim. Bir kızım var. Bana tssokmen@hotmail.com dan ve 0534 212 46 41 gsm numaramdan ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar topicte telefon numarası ve mail adresi vermek yasak.

100 mesaj doldurmak için topicler var.
Orda doldurup özel mesaj atabilirisiniz.

Merhaba,

tesekkur ederim.

merhaba ben maltepede ikamet etmekteyim ilanınızla ilgilenmeteyim eger sizde ilgilenirseniz sevinirim sartları telefonda konusabiliriz şimdiden teşekkür ederim 05459790545

Back