- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu yakasını oldukça iyi biliyorum :) 10 dk filan sürüyor sahilden en fazla ama muhit ciddi anlamda değişiyor. Özellikle sahil yolu üzerindeki yerler ve minibus yolu çevresindeki yerler maltepeden itibaren bir farklılık gösteriyor. Kartal bana kalırsa daha yeni yeni gelişme gösteriyor, özellikle şu an sahile yapılmakta olan inşaatlar sayesinde hareketlenecek. Ancak şu an Kartal'ın merkezi de sahil kısmı da e5 yukarısı da cansız, Pendik mesela Kartal'a göre daha gelişmiş :)
dilerim gönlünüze göre olur, şimdiden bol kazançlar dileyeyim, oldukça hukuk bürosu görüyorum oralarda özellikle minibüs yolu üzerinde Kaynarca konusunda tamammeennn haklısınız. Pendik'in merkezi ve Pendik burnu tarafları güzel ama :) Yine de hiç biri öyle İstanbul göbeği filan diyebileceğimiz yerler değil, hani konu sahibinin erkek arkadaşının böbürleniyor olması azcık yersiz sanki :)Pendik uydukent gelişmiş...kaynarca pendik merkez tam anlamıyla aynı dandik yani...
keşke kartal da bi evim olsa da keşke babam kartal daki evi bana verse de para ya para demezdim.. Ben orada hukuk bürosu açacağım babamın dairesine :)))
dilerim gönlünüze göre olur, şimdiden bol kazançlar dileyeyim, oldukça hukuk bürosu görüyorum oralarda özellikle minibüs yolu üzerinde Kaynarca konusunda tamammeennn haklısınız. Pendik'in merkezi ve Pendik burnu tarafları güzel ama :) Yine de hiç biri öyle İstanbul göbeği filan diyebileceğimiz yerler değil, hani konu sahibinin erkek arkadaşının böbürleniyor olması azcık yersiz sanki :)
Daha medeni yerler var Türkiye sınırları içindesarıyer var ,beykoz var ,tarabya var ,emirgan var,ulus var incirli var var da var kısaca sola oy çıkan yerler var .Medeni ,temiz .
Yemek işi akasyada biraz sıkıntılı maalesef. Büyüklüğünü seviyorum ama tam bi alışveriş maratonu oluyor.
Eğer Victoria da kendimden geçmezsem, hızımı alamayıp 1 buçuk 2 saat oyalanmazsam her yerini gezebiliyorum
doğma büyüne kartallıyım hiç hayatımda havasını atmadım atsam da bitaraflarıyla gülerlerdi herhalde.
öncesinde cevizli yani e5 tarafında, son 15 senedir de sahile 5 dk mesafede atalarda oturuyorduk.
en güzel yerlerinden birindeydim yani. fakat kartala istanbul demek aka kara demek gibi bir şey :) avrupa yakasında okumaya başlayınca kartalın istanbulla yakından uzaktan alakası olmadığını anladım. kartal olsa olsa kastamonu olur şaka bir yana kadıköy ve üsküdardan doğusu komple kastamonu vilayetiymiş osmanlı zamanında yalan değil
hele şimdi fatihin göbeğinde oturuyorum. kartal sahiden köy buraların yanında esamesi okunmaz.
yalnız soğanlıkta okumuş demişsin. soğanlık semt olarak leştir lakin okuduğu okul anadolu lisesiyse istanbulun en iyi okullarından biri o. çok yüksek puanla öğrenci alır. yeri kötü sadece. hoş şimdi önüne kadar metro gidiyor.
yurdumun her köşesi nerde özeldir .
Tophanenin Kasımpaşanın Okmeydanın arka sokaklarında gece vakti çıkın bakalım cesaretiniz varsa.
Hacıhüsrev :)Kasımpaşada doğdum büyüdüm, mahalleleri %90 oldukça güvenlidir.
Dolapdere Tophane ve Okmeydanı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
ama konumuz İstanbulllllllllllllllll .Daha medeni yerler var Türkiye sınırları içinde
Hacıhüsrev :)
kızcağız istanbulu sevememiş zaar, normaldirama konumuz İstanbulllllllllllllllll .
aman ne bileyim dolapdere tarafında servisimiz camı bile açtırmazdı gece hele hacıhüsreve girince .Orda kısa bir yol var ordan geçerdik mecburi .Maziye gittim .Belki düzelmiştir bilemiyorum.Hacı hüsrev kasımpaşanın değil şişlinin bir mahallesidir.
Daha az türk filmi pls.
Cahil detected :)
Ben Kocamustafapaşalıyım .kızcağız istanbulu sevememiş zaar, normaldir
zaten pendik sevilicek bi yer mi ya. istanbula ilk gel pendike yerleş, tabi sevilmez
aman ne bileyim dolapdere tarafında servisimiz camı bile açtırmazdı gece hele hacıhüsreve girince .Orda kısa bir yol var ordan geçerdik mecburi .Maziye gittim .Belki düzelmiştir bilemiyorum.
Ben Kocamustafapaşalıyım .
Asıl başlangıç Çatalca.
Üjbejlerle büyüdüm .
İstanbulumu hiç bir yere değişmezdim de kalabalığı beni mahvetti.
Aynenn katılıyorum kozmapolitan bir şehiryalnız 20 seneden fazla oturan kendini 7 göbek İstanbullu ilan ediyor
İstanbul'un yüzde biri bile gerçek İstanbullu değil nüfusa bakınca anlaşılır