İstanbul Ev temizliği ücreti

Paticikk

Şışt Alerjim Var
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
634
1.592
Arkadaşlar ,

Bir türlü İstanbul kavaklıda temizliğe gelecek kimseyi bulamadık bulduklarımız da kişi başına 1000 tl istiyorlar . İki kişi 2 bin ve iki günde bitiririz diyorlar toplam 4 bin tl olacak. Sizce normal mi ?

2 kişi olacak tek günde bitmesi gerekiyor . 3 katlı toplam 150 metrekare . 1 tane mutfak iki tane küçük wc var. eve kaç tlye temizliğe geliniyor biliyor musunuz?

Ev kücük aslında 2 kişi 1 günde bitirebilir ama 3 katlı dediniz bu sebeple fiyat artmış olabilir yinede çok fazla 4 bin lira temizliğe.
Armuttan fiyat alın bence, kriterleri girip kaç saat istiyorsanız size ona göre fiyat veriliyor.
4 bin lira çıkmaz muhtemelen.

Tunceli hozattayız görev için buraya taşındık . 800 tl ye geldi . 2 gün geldi ve eşimin iste olmasını fırsat bildi günün yarısında evde yoktu eminim kargo geldi kapıyı açmadı vs vs ev pislik içindeydi geldiğim zaman hala boya temizliği yapıyorum ben 1 ay oldu sayesinde . Siz ne yaptıracaksınız evde ? Ne temizliği bu

Normal ev temizliğine fazla eşya yok ama eşyalı. İnşaat temizliği de değil . Size üzüldüm

3 katlı ve büyükse aslında normal geldi bana ya ama 2 güne ayırmak saçma. bu arada temizlikçi çağırırsan mutlaka başında heykel gibi dikilin en son ben çağırdığımda temizliğin üstünden ben geçmiştim....

Normal ev temizliğine fazla eşya yok ama eşyalı. İnşaat temizliği de değil . Size üzüldüm
Evet bende kendime üzülüyorum açıkçası kargo geldi mesela kapıyı çaldı evde yok ki açsın ? Beni aradı işim bitti diye kapıya kargo geldi neden açmadınız diyorum bana ben banyoda kireç çözücü yapıyordum üzerim müsait değildi diyor . Eve geldim banyo kireç pislik içinde nasıl bir kireç çözücü yaptın acaba ? Kadın elime geçse boğazını sıkacağım size de üzüldüm 4 bin nedir ya saçmaladılar artık

Çorlu 6 bin.....2 katli evim.....Tabiiki almadım temizlikçi.

6 bin istediler benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…