Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Evet kartalda canım Teyzemde oraya gidiyor , temiz güzel biryer .
Ama demek ki senin orası daha kaliteli ondan o kadar fark vardır
Sen nerede oturuyorsun sana numarasını vereyim mi oranın ?

canım isim yapmış özel bi hastane fiyatlar ondan biraz uçuk olabilir.
ben de çok memnunum aslında ama işte fiyatı malum :26:
bana çok uzak canım yaa. ben bahçelievlerdeyim.

canım isim yapmış özel bi hastane fiyatlar ondan biraz uçuk olabilir.
ben de çok memnunum aslında ama işte fiyatı malum :26:
bana çok uzak canım yaa. ben bahçelievlerdeyim.

Heee özel olduğu için orası öyle demek kii
Ama muhakkak makinalarda bir farklılık vardır.
Bakalım benimde kol altım 6 da bitecek mi 2 seans kaldı . Genitalde 5 bitti . Teyzeme 7 den sonra 2 ayda bir gel dediler sanırım 8 9 bitecekti . Sonra iğneli olacak heralde falan

inşallah temelli kurtuluruz

sanırım aynı yere gidiyoruz bende kartala gidiyorum genital bikini ve koltuk altı yalnız benim bacak yok. 4. seansım bitti gayet güzel sonuc %70 i bitti bnm hele koltuk altımda 10 12 tane çıkıyor. kesinliklle gidin derim güzel birşey
simdi komple bacakta kampanya arıyorum bilgisi olan msj atabilirmi

memnun musunuz acaba hangi cihazları kullanıyorlar bilginiz var mı alex ve dioud un hangi türü?

Merhaba,
Laser epilasyonla alakalı bakırköy incirli'de bir kliniğe gittiğinizi yazmışşınız. Rica etsem klinik adını veya irtibat numarasını verebilir bilisiniz. İyi gunler

Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:

ben ağda yaptıramayan biri olarak dün ilk lazer seansıma girdim ve orda burda okuduğum acı yorumlarına istinaden acı bekledim ama ağdaya göre bence acımıyyo. sadece batıklarım acıdı ve alt bacakda kemik üstünde hissediyosun üst bacakta çok his yok gent. zaten anlamadım 3-4 dk sürdü sürmedi bacağa göre gent. daha az acı.
yaptırcağın kişide önemli eli çabuk ve seni rahatlatması lazım çok büyük rahatlık ve korkulcak bi acı yok emn olabilirsin.
benm girdiğim makina alexandirite epicare soğuk hava üflemesi çok iyi :)

bnde gdecegm sz basladnzmı?

medilifeda dün ilk seansıma girdim görevli bayan çok ilgili ve yatıştırıcı bu da çok önemli bence.
öyle korktuğum kafamda büyüttüğüm kadar bi acı duymadım ağdadan daha az tüm bacak ve genital yaptırdım
bakalım 10gün sonra falan dökülmeler başlasın ozaman anlaşılcak iyimi değilmi :)
ama şunu net söylüyorum kesinlikle korkmayın kızlar..... :)
benim girdiğim makina alexandirite epicare

Selam kızlar :))

Ben üç sene önce gittiğim merkezi beğenmediğim ve iki ameliyat geçirdiğim için uğraşacak yığınla işim olduğundan bırakmıştım.

İyi ki bırakmışım çok fazla zamanımı alıyordu. Şimdi alexsandır diode gibi başka başka modeller çıkmış. Bunları kullanan kişilerin memnuniyeti geçmiş yıllara göre daha fazla. Benim çok uzun bir işlemim kalmadı ama tamamen bitsin istiyorum.

Bana Avrupa yakasında önereceğiniz merkezi bir yer var mı ?

Bir de Acıbadem e giden var mı ? Hastane ortamında yapılıyormuş memnun kalan varsa kendimi Acıbadem'in doktorlarına teslim edeceğim :))

Sevgiler..

bende avrupa yakasında gidiyorum çokda memnun kaldım şuan 4. seansım diode lazer uygulanıyo istersen oranın numarasını verebilirim

Reklam içerikli konu veya mesaj Alexandirete cihazı ile başladım bitiş garantisi veriyorlar. toplam 24 seansa kadar çok çok araştırdım kızlar ve fiyatları da kampanyalıymış yeni açıldıkları için.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben anadolu yakasında formed e gıttım favorılerım ıcın hıc memnun kalmadım. bana onerebılecegınız bır yer varmı? komple baslamak ıstıyorum:)

Arkadaşlar merhaba,

Anadolu yakasında epilasyon için hastane yada klinik önerisi olan var mı?

Güzellik merkezi canım benim . Ben memnunum şuan için koltuk altım 4 oldu genital 5 oldu . Senin neden o kadar fazla ki :26:

Bende Kartalda uygun ve iyi bir yere gitmek istiyorum bir arkadaşım ile araştırma yapıyoruz. özel mesaj da attım sana :) Ama emin olmak istiyorum diye buradan da yazdım :) malum mühim konu :)) Bana gittiğin yerin açık adresini verebilir misin lütfeeen :) Bizde arkadaşımla gidip görüşsek ve hemen başlayıp hayırlısı ile kurtulsak artık :/

Evet arkadaşlar lazer epilasyon yaptırmak isteyen arkadaşlara detaylı bilgileri veriyorum.

www.epilasyonepilasyon.org Bu site de yeteri kadar bilgi var ama ben yine de size aşağıda epilasyon yaptırmak isteyen arkadaşlar için yazıyorum.

Lazer Epilasyon Nedir ?
Lazer epilasyon,hastanın vucundunda istemediği tüylerden kurtulmasının en kalıcı ve en sağlıklı metodudur.Lazer epilasyon sayesinde hasta ağrı çekmeden kalıcı bir şekilde istemediği tüylerden kurtulur. Lazer epilasyon ‘ da kullanılan lazer ışığının dalga boyu melanin pigmenti tarafından emilme özelliğine sahiptir.Soğutma sistemli lazer tekniği ile yapılan lazer epilasyon ile lazer ısısı cilde zarar vermeden doğrudan kıl kökünü yok eden ısıya dönüşür.
Lazer Epilasyon Teknikleri
Lazer epilasyon yapılırken bir çok yöntem kullanılabilir.Teknoloji ilerledikçe epilasyon sonrası yaşanan ağrı durumu minimuma indirilmiştir.Başlıca Lazer Epilasyon Teknikleri sırasıyla şöyledir; İğneli Klasik Yöntem-Blend Yöntemi-Radyo Frekansı İle Epilasyon- Bio-Aktif Sistem’dir.
İğneli Lazer Epilasyon ” Klasik Yöntem “
Bu yöntemde epilasyon yapılacak bölge önce alkol ile temizlenir,sonra ince bir iğneyle kıl köküne girilerek elektrik verilir. Bu şekilde kıl kökü tahrip edilmiş olur. Jilet ya da tüy dökücülerle alınarak kalınlaşmış tüylere daha fazla elekrik verilmesi gerektiğinden, bu durumda daha fazla acı hissedilir.Seanslar yüz bölgesine haftada 1 ,vucud bölgelerine 1.5 -2 haftada bir uygulanır.
Lazer Epilasyon ” Blend Yöntemi “
Bu metod iğneli yönteme benzerlik içerir.Aynı şekilde iğneyle kıl köküne girilerek elektrik verilmesine dayanır.Farkı akımdan sonra yüksek frekans uygulanmasıdır. Verilen yüksek frekans nedeniyle kıl kökünde bir çeşit sıvı oluşarak kılı öldürür. Bu sıvının oluşması beklendiğinden seanslar klasik iğneli yönteme göre daha uzun sürer.Operasyondan sonraki 24 saat içerisinde cilde su,fondoten sürülmemesi ve 48 saatlik süreç içerisinde de sabun kesinlikle sürülmemesi gerekir.
Radyo Frekansı İle Lazer Epilasyon
Bu metodda ses dalgalarının kılın kökünde ısıya dönüşerek kılı yakmasıyla epilasyon gerçekleşir.Acı vermez ve iz bırakmaz.Diğer yöntemlerden farklı olarak seanslardan sonra denize girilebilir, yıkanılabilir ya da güneşe çıkılabilir. Kesin sonuç alınması 6 ayla 1 yıl arasında değişir, jilet kullanımı ya da hormon dengesizliği bu süreyi uzatan faktörlerdendir.Bir sonraki
seansın ne zaman olucağı kılların uzama tarihine bağlı olarak değişkenlik gösterir.
Bio-Aktif Yöntem İle Lazer Epilasyon
Diğer yöntemlerden farklı olarak epilasyon yapılacak bölgeye 3 gün üstüste bitkisel ağırlıklı solüsyon olan Biodepyl sürülür.Bu sürede kesinlikle su değdirilmez. Seans sırasında solüsyon sayesinde yumuşamış bölgedeki tüyler sır ağda ile alınır ve tekrar Biodepyl sürülür. Sonra epilasyon makinasının bob adı verilen başlığı ile bu bölgeye 15 dakika kadar masaj yapılır.Az miktarda da olsa uzayan kıllar için fazla vakit geçirmeden tekrar epilasyona girilmesi gerekir.
Kimler Epilasyon Yaptırabilir
Lazer Epilasyon Yöntemi gelişimini tamamlamış ve kılları ortaya çıkmaya başlamış olan bayan ve erkeklere uygulanabilir.Fakat bu bile her zaman epilasyon yaptırabilceğiniz anlamına gelmez.Net olarak söylemek gerekirse 14 yaşını doldurmuş koyu renkli kıllara sahip olan bireylerin yaptırmasında bir sakınca görülmez.Fakat yinede operasyon öncesi doktorunuza danışın.
Lazer Epilasyonun Yan Etkileri
Faydalı olmakla birlikte lazer epilasyonunda yan etkileri bulunmaktadır.Uygulamadan sonraki dönemde uygulama bölgesinde kaşıntı, kızarıklık ve deriden meydana gelen renk değişimleri Lazer Epilasyon sonrasında çok sık rastlanılan bir durumdur.Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda doktorunuzu bilgilendiriniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar dün 2.seansıma girdim zaten daha ilk seansta bile baya bi değişim oldu acı konusunda fikrim aynı tabi bişeyler hissediyosunuz ama ben senelerce acı korkusundan ertelediğim için korkulacak bişey yok bitti bitti diyip bitiriyosnuz
medilife beylikdüzüne gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum

canım bana mesaj atabilir misin? Nişantaşı'na çok yakınım, orayı denemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…