- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Evet kartalda canımTeyzemde oraya gidiyor , temiz güzel biryer .
Ama demek ki senin orası daha kaliteli ondan o kadar fark vardır
Sen nerede oturuyorsun sana numarasını vereyim mi oranın ?
canım isim yapmış özel bi hastane fiyatlar ondan biraz uçuk olabilir.
ben de çok memnunum aslında ama işte fiyatı malum :26:
bana çok uzak canım yaa. ben bahçelievlerdeyim.
Heee özel olduğu için orası öyle demek kii
Ama muhakkak makinalarda bir farklılık vardır.
Bakalım benimde kol altım 6 da bitecek mi 2 seans kaldı . Genitalde 5 bitti . Teyzeme 7 den sonra 2 ayda bir gel dediler sanırım 8 9 bitecekti . Sonra iğneli olacak heralde falan
Heee özel olduğu için orası öyle demek kii
Ama muhakkak makinalarda bir farklılık vardır.
Bakalım benimde kol altım 6 da bitecek mi 2 seans kaldı . Genitalde 5 bitti . Teyzeme 7 den sonra 2 ayda bir gel dediler sanırım 8 9 bitecekti . Sonra iğneli olacak heralde falan
ben komple bacak yaptırmayıda istiyorum ama seansı 500 tl kızlar yaa
ben bugün ethica incirli'de başladım. tüm kol+tüm bacak+koltukaltı+bikini bölgesi 8 seans ücreti 10 taksitli 1800 Tlye gidiyorum. kontrol seansı tarihini de verdiler, aksatma ya da atlatma olacağını düşünmüyorum.
bakırköyde ethica incirliye gidiyorum çok memnunum.bence güzellik merkezleri yerine hastane tercih et
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:
bnde gdecegm sz basladnzmı?
Selam kızlar :))
Ben üç sene önce gittiğim merkezi beğenmediğim ve iki ameliyat geçirdiğim için uğraşacak yığınla işim olduğundan bırakmıştım.
İyi ki bırakmışım çok fazla zamanımı alıyordu. Şimdi alexsandır diode gibi başka başka modeller çıkmış. Bunları kullanan kişilerin memnuniyeti geçmiş yıllara göre daha fazla. Benim çok uzun bir işlemim kalmadı ama tamamen bitsin istiyorum.
Bana Avrupa yakasında önereceğiniz merkezi bir yer var mı ?
Bir de Acıbadem e giden var mı ? Hastane ortamında yapılıyormuş memnun kalan varsa kendimi Acıbadem'in doktorlarına teslim edeceğim :))
Sevgiler..
Selam kızlar :))
Ben üç sene önce gittiğim merkezi beğenmediğim ve iki ameliyat geçirdiğim için uğraşacak yığınla işim olduğundan bırakmıştım.
İyi ki bırakmışım çok fazla zamanımı alıyordu. Şimdi alexsandır diode gibi başka başka modeller çıkmış. Bunları kullanan kişilerin memnuniyeti geçmiş yıllara göre daha fazla. Benim çok uzun bir işlemim kalmadı ama tamamen bitsin istiyorum.
Bana Avrupa yakasında önereceğiniz merkezi bir yer var mı ?
Bir de Acıbadem e giden var mı ? Hastane ortamında yapılıyormuş memnun kalan varsa kendimi Acıbadem'in doktorlarına teslim edeceğim :))
Sevgiler..
Güzellik merkezi canım benim . Ben memnunum şuan için koltuk altım 4 oldu genital 5 oldu . Senin neden o kadar fazla ki :26:
Kızlar bende tüm vücut lazer yaptırıyorum.
Gittiğim yerde hala kampanya var. (Nişantaşında bir merkez)
Tüm vücut tek seans ücreti 300 TL.
3.seansdan itibaren indirimde yapılıyor. Ayrıca kesinlikle paragöz bir yer değil.
Ben gitmeden önce bir çok yeri araştırdım. Burayı tavsiye edebilirim size.
İsteyen olursa özelden mesaj atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?