- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
bakırköyde ethica incirliye gidiyorum çok memnunum.bence güzellik merkezleri yerine hastane tercih et
ümraniyede as lazer var komple nakit 1150 kartla 1350 birde yanında benim gittiğim milenyum lazer var yeni açılmış kampanyalı fiyatı 750 tl idi koltukaltı genital yarım bacak uygulaması 2 seans oldu tüylerin %70 i yok :)) tam eski igdaşın karşısı meydanda
merhaba presnses tacı, beni bilgilendirir misin ethica bakırköy tıp merkezine mi gidiyosun
ümraniyede as lazer var komple nakit 1150 kartla 1350 birde yanında benim gittiğim milenyum lazer var yeni açılmış kampanyalı fiyatı 750 tl idi koltukaltı genital yarım bacak uygulaması 2 seans oldu tüylerin %70 i yok :)) tam eski igdaşın karşısı meydanda
tıp merkezine değil,metrobüs durağının hemen dibindeki hastaneye gidiyorum. ama bir farkı yok sanırım. aynı kurumun ikisi de.ocak ayında başlamıştım ben koltuk altı+genital paket almıştım.4. seansım bitti bi 10 gün sonra 5. seansa gidicem. ben genel olarak memnunum. yaklaşık 45-50 gün aralıklarla gittim. orada ilk olarak ceyda hanımla görüşmüştüm. randevu sıkıntısı yaşamıyorum. güzellik merkezine giden arkadaşlarım randevu sıkıntısı yaşıyorlarmış çünkü. bir de bana hastane güzellik merkezinden daha güvenli geliyor nedense. aklına başka soru gelirse sor, yardımcı olmak isterim çünkü ben de başlamadan önce çok araştırmıştım.
çok teşekkürler..
aynı kurumun olduğu için evet farklı olcağını sanmıyorum ama bilemeyiz denemeden.kaç seansa ne kadar a anlaştın peki cnm,bide hangi makineyi kullanıyolar sana
Kızlar bugün forumlara cevap yazma günüm galiba.. Ama vaktim varken yazayım.. Bu epilasyon olayını da çok uzun süreler araştırmış biri olarak. Şu anda 3 seans oldu bacaklarım genitalim ve koltuk altım için alex , kollarım için nd yag (1 seans bu ) , böbek göğüs ucu ve bel için diode lazer e gidiyorum. Alex den gerçekten memnunum tüğleri azaltması açısından evet etkili oldu genitalim bacaklarım ve koltukaltımda... Diod dan hiçbişey farketmedi diyebilirim jiletle aldıgımla kaldım göbğimi ve belimi.. Bu arada diode dediğim de ( Soprano XL ütüleme cihazi ). Nd yag denen şeyi kollarıma bir kere yaptılar canımdan can gitti böyle bir acı görmedim hep ağladım dayanılmaz bişey.. Sonra bidaha koluma yapmadılar zaten rengi koyulaştı diye.. Arkadaşlar ben uzun süre yaptırmak için merkez aradım hem fiyatı iyi olsun diye hem de kaliteli olsun diye. Şuanda pendik doğa life diye biryere gidiyorum. Cihazları iyi cihazlar ve bölgenize uygun olan cihazı kullanıyorlar yani hangi bölgenizdeki tüğ yapısına hangi cihaz uyarsa bunu cünkü bütün cihazlardan ellerinde var bu bi avantaj dediğim gibi ama ben alex harici begenmedim diger cihazları ki teknolojilerinin son moda cihazları oldugu halde.. Ben buraya beykoz dan gidiyorum sırf araştırmalarım sonucu buraya karar verdim diye. Ama kızlar fiyatta anlaşırken çok çok uyanık olmanız lazım. Burada basıma geleni söylüyorum 2250 TL den tüm vücut 8 seans paket satın aldım ben ve bir sene den fazla zaman oldu ben pek gidemedim başlarda başlayamadım bi türlü senaslarıma neyse.. Geçenlerde bir arkadaşım benim tavsiyemle gitti benim aldıgım paketin aynısı hatta bir de incelmek için kavitasyndu oynu buyd bi dunya şey hediye etmişler bana sdce cilt bakımı hediye etmişlerdi ve benim verdiğim paradan çok daha uyguna kayıt olmuş inanamadım aradan bi sene geçmesine rağmen bide.. Benim kardeşim de aynı yere gidiyor bacaklar genital koltuk altı ve kollarını 1600 TL ye 8 seans kayıt olduk. Aynı paketi yine bu arkadaşımın arkadaşına 1000 tl ye satmışlar bide benim tavsiyemle giden insanlar yani inanamadım anlayacağınız kime ne geçirirsek o taktiğini kullanıyolar yedirebildiğine yani.. Ve ben bunu gidip sordugumda yok şimdi bu mevsimde kampanya var o zaman yoktu .. Yok işte tüğlerin yapısına göre fiyat değişebiliyo sizin tüğününz kalındı işte onun tüğleri çok az o yuzden ona indirim yapabildim. Yok onlar şimdi aldı ama yaptıramıcak yaz oldugu için sonra yaptırıcaklar o yuzden gibi gibi gibi onunuze tonlarca bahane ve sebep çıkarıyorlar.. Bir de sizinle pazarlık yapıp fiyatta anlaşılan gün size imza attırıyolar mutlaka işte bu indirimden yararlanmanız için ödeme yapmanız gerekiyo bi kaç gün içinde diye arayıp arayıp duruyolar oldukça rahatsız edici bi satış yöntemleri var yok işte iptal ettiremezseniz sizinle konuştuk filan paramı ödemememişim neyini iptal ettiriremiyorum da üzerlerine gitmedim zaten kayıt olacagım diye. Ödeme yaptıktan sonra da hiç hizmet almadan daha iptal ettiremiyosun güya böyle saçma sapan şeyleri var.. Yani pazarlık ederken paranız hiç yokmuş gibi davranın ne diyim ayıp yani bunların yaptıkları.. Bide ben size de çok indirim yaptım diyorlar başlıyorlar 3500 3900 lira fiyat diye güya indirim yapıyor biz de enayiydik zaten bir bu satışçılar akıllı.. Hadi neyse ben kendimi avuttum dedim ki en azından piyasa fiyatlarına göre normal fiyata yaptırdım benim zaten gözden çıkardıgım para bu kdrdı yani hadi neyse dedim.. Cihazları ve uygulayan personeli begendim diye dedim boşver.. Merkez de yani bir kaç katlı ve hijyenik biryer hani bu konularda birşey diyemem.. Gerçi bi tane personelleri vardı bilgisizliğinden kardeşimin bacagını yaktı böleleri de var..Sonra kalıcı olmadı geçti Allahtan..Mutlaka sorun kim ilgilenicek benimle ne kdrdr yapıyo bu işi diye. Neyse aldık ilk randevuyu rengimiz açılsın diye keseledik hamamlarda sürekli böyle seansları ertelemeye çalışıyolar en ufacık şeyden sizi ilerki tarihe atmaya bayılıyolar. Bahane de hazır tabi renk koy rek koyu ki zaten ütüleme de renk önemli değil yani yine de yapmıyolar sonra yok işte kıllar çıkmamış haydaa bidaha ertele erteleye erteleye bi hal olduk.. Ki benim kolumun rengi öyle koyu değil resmini çekip koysam şaşırırsanız zaten bidaha yaparlarsa kagıt imzalıcam sorumluluk bendedir yapın diye. Herneys hadi bunlarda tamam.. Ama aman allahım randevu olayı.. Randevuyu ayarlayacak olan kişileri tesadüf müş gibi nasıl bulmuşlarsa kendini oranın sahibi sanan uzmanların değilde kendi keyiflerine göre randevuların ayarlanması gerektiğini düşünün kişiler.. Danışma da duruyor bunlar ikisi de birbirinden suratsız.. Birşeyi çözmekten çok probleme sürükleyen insanlar. Giden herkes bu iki kişiden şikayetçi beklerken aramızda konuşuyoruz ama nasıl hala orada çalışıyorlar anlaşılır gibi değil. Maaşlarımı düşük nedir birşeye yoramadık. Nasıl hala çalıştırıyorlar diye.. Şikayet ediyoruz aman efendim tamam efendim diyorlar ama birşey oldugu yok.. Buranın sahibi gerçekten güler yüzlü çok beyefendi bir insan.. Bu zamana kadar onun hatırına zaten sustum.. Ama en son o da bana söz verdiği halde dönmediği için artık bende bari baska insanlar yanmasın diye forumlara yazacağım.Şikayet var a da tüm şikayet sitelerine de.. Dava da açmayı düşünüyorum gerekirse ama benim baska bir davam da var trafik kaynaklı onun bitmesini istiyorum önce. Randevuya 5 dakika geciktiğim için ve tamına tamına 5 dakika ! Beni randevuma almadılar ve bende bekledim araya belki girebilmek için hiçbir açıklama yapılmadan 2 saat boyunca orada oturdum sizi birazdan alacagız bile demediler.. Ve oturdugum süre içerisinde geç kalıp giren de oldu erken giren de oldu randevusu olmayan bölgeyi seansa ekleten de oldu. Bu resmen terbiyesizlik ve saygısızlıktır. Ve birsonraki hafta beni kendi seansıma 15 dk geç aldılar.İş ahlakı diye birşey vardır ama nerde? Demek ki neymiş beni 15 dakika geç alabiliyor ama baskasını 5 dakika alamıyor. Adamına göre muamele yani. Ben böyle şeylere sorun çıkartan bir insan hiç değilimdir insanlık hali ben beklerim beş on dakika veya on beş dakika sorun diil. ama bir önceki hafta beni beykoz dan geldiğim halde 5 dakika geciktim diye seansa almıyorsun.. Sonra bunu yapıyorsun. Ben bilsem ki burada bir prensip var basım üstüne.. Ama bu kadar yaptıgı işten bi haberlik olur mu ? Randevu alacağız bir surat bir surat yok çorba oldu deniyor bana seanslarım 2 ye bölündü diye çorba oldu ne demek lafa bakarmısınız ? Buna uzman karar verir randevu yapan kişi değil!! Ben daha ne diyim kızlar dikkat edin yani merkezin cihazı kaliteli olması hijyenik olması ve uzmanlarının iyi olması önemli değil sadece ! Bakın bunlar olan bir merkez ama ne yazık ki çalışanları yuzunden ne gözle bakılıyor. Çok iyi araştırın.. Şimdi hiçbir randevuma inanın gitmek istemiyorum ama kurtulmakta ne mumkun ayrılıcam desen para iade etmiyolar. Nefret ede ede gidiyorum seanslarıma çok mutsuzum yani. Aman iyi araştırın...
ben bakırköy de yaptırıyorum tüm bacak+genital+koltuk altı+yüz(bıyık çene altı)paket olarak bitme garantili yani bitene kadar 1300 lira..[/QUOTE
Merkezin ismini bana mesaj atarmisin.
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?