• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

ben de koltuk altı ve genital bölge için lazer yaptırmayı düşünüyorum. bugünlerde araştırma aşamasındayım, anadolu yakasında olmasını istiyorum. anatomica'da veya academic hospitalda lazer yaptıran var mı? anatomicada alex nd-yag cihazı kullanılıyormuş. academicte ise diod kullanılıyormuş. çok beyaz tenliyim ve cildim çok hassas. hangi cihaz daha uygun olur acaba? hijyenik ve güvenilir bir yer önerirseniz çok memnun olurum. özel mesaj yoluyla cvplarınızı bekliyorum :)

anadolu yakasında as lazere gidiyorum. genital bölge bikini ve kolaltı 240 tl 6 seanslık paket satın almıştım şuanda 290 tl paket fiyatları. açıkçası avrupa yakasındayım ama fiyatlar çok uçuk buralarda ve as lazer gibi 10 taksit yapanda yok taksit sayıları çok az veriyolar. bende kalkıp taaaaa oracıklara gidiyorum :) ilk seansımı yaklasık 20 gün once oldum pamuk gibiyim :) ikinci seansıma gittigimde tüm bacagada baslıcam. hepsi birden bi günde cıksın aradan diyorum yol çunku çok yorucu saatler geciyo tüm günde. tüm bacak için de 1000 tl ye anlaştım birde bunun içinde ricada bulundum iki göğüs ucumda da her birinde 7-8 tane falan sert tuylenmeler vardı bacağa basladıgım gun onlarda yapılacak böyle bi jest yaptılar umarım onlardan da kurtulurum. sadece bayanlara özel olması ve görsellik açısından da begenıyorum burayı. umarım ılerleyen gunlerde sorunsuz daha iyi bahsederim

anadolu yakasında as lazere gidiyorum. genital bölge bikini ve kolaltı 240 tl 6 seanslık paket satın almıştım şuanda 290 tl paket fiyatları. açıkçası avrupa yakasındayım ama fiyatlar çok uçuk buralarda ve as lazer gibi 10 taksit yapanda yok taksit sayıları çok az veriyolar. bende kalkıp taaaaa oracıklara gidiyorum :) ilk seansımı yaklasık 20 gün once oldum pamuk gibiyim :) ikinci seansıma gittigimde tüm bacagada baslıcam. hepsi birden bi günde cıksın aradan diyorum yol çunku çok yorucu saatler geciyo tüm günde. tüm bacak için de 1000 tl ye anlaştım birde bunun içinde ricada bulundum iki göğüs ucumda da her birinde 7-8 tane falan sert tuylenmeler vardı bacağa basladıgım gun onlarda yapılacak böyle bi jest yaptılar umarım onlardan da kurtulurum. sadece bayanlara özel olması ve görsellik açısından da begenıyorum burayı. umarım ılerleyen gunlerde sorunsuz daha iyi bahsederim

bahsettiğin yeri biliyorum bende düşünüyorum orayı ama henüz konuşmadım. görsellik olarak güzel evet ama bide icraat nasıl onu merak ediyorum.

bahsettiğin yeri biliyorum bende düşünüyorum orayı ama henüz konuşmadım. görsellik olarak güzel evet ama bide icraat nasıl onu merak ediyorum.

iki hafta sonra 2. seansım var şimdilik memnunum. ıkıncı seansdan sonra tekrar bılgılendırırım. seans sonrası krem onerdler seansa katkısı olacagına daır satın aldım bir aydır onları kullanıyorum bakalım cıdden seanslara katkısı olcak mı bende en cok bunu merak edıyorum yoksa satıs polıtıkasına mı kurban gıttım muallaktayım :44:

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

Kızlar bende tüm vücut lazer yaptırıyorum.
Gittiğim yerde hala kampanya var. (Nişantaşında bir merkez)
Tüm vücut tek seans ücreti 300 TL.
3.seansdan itibaren indirimde yapılıyor. Ayrıca kesinlikle paragöz bir yer değil.
Ben gitmeden önce bir çok yeri araştırdım. Burayı tavsiye edebilirim size.
İsteyen olursa özelden mesaj atabilirim.

mrb, özel mesaj atamıyorum, bana gittiğiniz yeri tarif edebilir misiniz.. ve hala memnun musunuz acaba?

onun dışında gittikleri yerlerden memnun kalan arkadaşlardan önerileri bekliyorum..

ben FGM de yaptrym istanbulda
kampanya vardı o dönem 1500 tl ye 12 seans aldm :) biraz falza geleblr seans normali 8 seans 1000tl idi ama ben istedm onu zor bitiyr 5 yıl önce de yaptrmştm şimdi başka bölgelerime yaptryrm ...

istanbul şişlide sırt ,göbek,koltukaltı,genital,bıyık 1500 TL
peşin fiyatı bu, diode makinasıyla.
toplamda 8 seans...
birincisine bikaç gün sonra gideceğim,memnun kalırım inşallah:21:

ben anadolu yakasında bir yer arıyorum. uzun zamandır aklımdaydı, karar veremiyorum bir türlü. genelde çok pahalı fiyatlar. koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırmak istiyorum. memnun kaldığınız bir yer var mıdır? (özellikle kadıköy civarı)

Bende Bakırköy Lazer'e gitmeyi düşünüyorum daha önce giden var mı aranızda? Paket konusmadım ama bakalım gidince öğreneceğim fiyatları.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben anadolu yakasında bir yer arıyorum. uzun zamandır aklımdaydı, karar veremiyorum bir türlü. genelde çok pahalı fiyatlar. koltukaltı ve bikini bölgesini yaptırmak istiyorum. memnun kaldığınız bir yer var mıdır? (özellikle kadıköy civarı)

Anadolu yakasında Esteticha 'yı önerdiler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back