Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

Çok tırstım şuanda :18: Ağdaya giderkende ben o şarkıyı söylüyorum kendi kendime ama gitmem lazımmmm

Kadın neresini isterse oraya yapıyomuş lazeri mesela 2 seans göğüs etrafınada rica etmiş yapmış dökülmüşler 4 bin değil canımm 4 seansı 1000 tl yani seninkiyle aynı 8 seans gitse 2000 tl verecek :)

Çok tırstım şuanda :18: Ağdaya giderkende ben o şarkıyı söylüyorum kendi kendime ama gitmem lazımmmm

korkutmak gibi olmasında senin canın tatlıysa zorlanırsın canım. yengem son seansını ağlayarak yarıda kesmiş

ya ama bi başlarsan o temizliği görünce gidiyimde bitsin dersin.

benim bikaç arkadaşımda gidiyo benle aynı yere. ikidebir oramızı buramızı açıp gösteriyoruz birbirimize baaak kaç ay oldu hiiç çıkmadı diye

hee ben 4bin tl görmüşüm seansı atlamışım

giden arkadaşın memnunsa seninde imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim yani canım.

Neden okadar acıyo acaba tüyleride çekmiyor ama :26: Arkadaşım dayanırsın diyo ama jiletle alırken çok temiz al tüy kalınca daha çok acıyo dedi :26:

Neden okadar acıyo acaba tüyleride çekmiyor ama :26: Arkadaşım dayanırsın diyo ama jiletle alırken çok temiz al tüy kalınca daha çok acıyo dedi :26:

ben yüzüme iğneli epilasyonda yaptırdım mesela. genital lazerin acsıyla yüze iğneli epilasyonun acısı eşdeğer bence

valla bilemiyorum orasını canım. ben makinayla kısaltıyorum gitmeden 3 gün önce. ama mesela arada atladığım yerler olursa onlar kısaltıyolar tekrar.

kendinden emin değilsen dayanamam diyosan git bi deneme atışı yaptır canım.

Evet zaten arkadaşımla gidicem önce konuşmak için hem dediğin gibi bi deneme yaptırırım bakalım nasıl bi his evlenincede çok rahat olur insan yaa Bi banyo yap çık mis gibisin

Canım bende ayda 1 gidiyorum

Kızlar lazerde acı oluyor mu ya ? Ağda yapıyorum heryerime bi tanıdık ağdadan daha kötü demişti bende bu yaz istiyorum lazere gitmeyi ama canım çok tatlı :26:

yazın gidemezsin lazere çünkü yazın lazer yapmıyorlar koyuluyo cilt o yüzden ccanım
gideceksen kışın başla
of bende bir başlayamadım ya ha bugün ha yarın sürekli ihmal ediyorum

yazın gidemezsin lazere çünkü yazın lazer yapmıyorlar koyuluyo cilt o yüzden ccanım
gideceksen kışın başla
of bende bir başlayamadım ya ha bugün ha yarın sürekli ihmal ediyorum

Hadi ya bende sonbaharda başlarm.Zaten önce çalışmaya başlamam lazım

Hadi ya bende sonbaharda başlarm.Zaten önce çalışmaya başlamam lazım

İNŞALLAH başlarsın canım hayırlı bir işe
bende bu kış başlayacaktım ha bugün ha yarın kaldı ilkbaharda başlıcam ama yaza denk geliyor sonra ya
napacağım bilmem belki eylülde başlarsam iyi olabilir aslında sonbaharda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…