- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
arkadaşlar bitme garanti gibi yalanlara inanmamanızı tavsiye ederim:44: malesef bende bir yere güvendm bitm e garanti falan diye o lanet olası insan bir sürü insanı mağdur edip kaçtı hatta isminide söylim istanbulda sakine yılmaz diyee pisliğin biri dikkat edinsanırım yeni bir yer açmış bi bulim o yeri zatennnn hastane olmasına dikkat edin güzellik merkezlerine güvenmemenizi tavsiye ederim 200 300 lira fazla vermim ddiye bütün paranızdan olmayın
Merhabalar,
Ben sehir disinda oldugum icin bizzat gidemedim ve paralarimi da alamadim ama birkac kisi oyle buldu kendisini. Beylikduzunde bulmuslar yeni yerini, tabii oradan da tasinmadiysa bulabilirsin belki.
ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?