İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .
Kazen çok uğraştı mail attı dosyayı fax ladı ama olmadı son çare cumhurbaşkanına mail attı bir haber çıksa hemen haber verirdi bize belliki ondan da ses yok cevap ta yok:KK50:

Cumhurbaşkanlığından gelen mektup ;

$20140228_002338.jpg

Kendisini beğenmiyorum aslında bana çok yakın gelmiyor isim olarak ama yine de oyumu ona vereceğim .

Hanfendinin birisi Ataturk e Ankarada yatan sahsiyet diye bahsediyor ama ben hanfendiye karsilik olarak yazdigim yazidan ki yazimda hic bi sekilde hakaret kufur yoktu bundan dolayi siteye erisimim yasaklandigina dair mesaj aliyorum umarim ayni cezayi o hanfendide almistir nese ben oyle yada boyle bu siteden uyeligimi kaldirmak istedim ama kaldiramiyorum sizden ricam site yoneticileri olarak uyeligimi kaldirmaniz kesinlikle artil bu siteyi kullanmak istemiyorum...
Saygilar

Son düzenleme:
Hanfendinin birisi Ataturk e Ankarada yatan sahsiyet diye bahsediyor ama ben hanfendiye karsilik olarak yazdigim yazidan ki yazimda hic bi sekilde hakaret kufur yoktu bundan dolayi siteye erisimim yasaklandigina dair mesaj aliyorum umarim ayni cezayi o hanfendide almistir nese ben oyle yada boyle bu siteden uyeligimi kaldirmak istedim ama kaldiramiyorum sizden ricam site yoneticileri olarak uyeligimi kaldirmaniz kesinlikle artil bu siteyi kullanmak istemiyorum...
Saygilar

polemikten ceza almışsınızdır
site kuralları gereği hepimiz ceza alıyoruz zaten
illa hakaret etmek gerekmiyo yani polemiğe girince de ceza alabiliyosunuz

polemikten ceza almışsınızdır
site kuralları gereği hepimiz ceza alıyoruz zaten
illa hakaret etmek gerekmiyo yani polemiğe girince de ceza alabiliyosunuz

O zaman ogun herkes polimige girdi herkes ceza aldi ne diyim bana sacma geldi yani acikcasi

biri seni kiblemiş olabilir
sebebini muneye sor istersen

Valla anlamadim ki gercekten kotu birseyde yazmadim Ataturk hepimizin hassas oldugu bi konu olmasi gerek o hanfendi Ataturk e ankarada yatan sahsiyete tapiyorsunuz diyince soka girdim yani bunu kocamda soylese bosama sebebim olur onu ben Ataturk e laf ettigi icin oz yigenimle konusmuyorum 6 senedir acikcasi bu konuda ceza almam beni uzdu sadece... ama olmusla ölmuse care yok tabiki... gene sorarim ben ama tesk ederim

Valla anlamadim ki gercekten kotu birseyde yazmadim Ataturk hepimizin hassas oldugu bi konu olmasi gerek o hanfendi Ataturk e ankarada yatan sahsiyete tapiyorsunuz diyince soka girdim yani bunu kocamda soylese bosama sebebim olur onu ben Ataturk e laf ettigi icin oz yigenimle konusmuyorum 6 senedir acikcasi bu konuda ceza almam beni uzdu sadece... ama olmusla ölmuse care yok tabiki... gene sorarim ben ama tesk ederim

rica ederim de hepimiz ceza alıyoruz alıştım ben artık hakaret etmesen de alıyosun
ben geçenlerde bana kapa çeneni diye hakaret eden biriyle polemiğe girdim diye ceza aldım
en iyisi alıntılamadan genel yazmak heralde

rica ederim de hepimiz ceza alıyoruz alıştım ben artık hakaret etmesen de alıyosun
ben geçenlerde bana kapa çeneni diye hakaret eden biriyle polemiğe girdim diye ceza aldım
en iyisi alıntılamadan genel yazmak heralde

Kesinlikle bencede oyle yapmak lazim sanirim cunku cok sacma cezalar bunlar yani

Saygilar

Kesinlikle bencede oyle yapmak lazim sanirim cunku cok sacma cezalar bunlar yani

Sayın hzlgms,

Burası yeri değil ama topikte yazdığınız için bende burdan yazmak zorunda kaldım, cezalar saçma değil, bu cezaların olması gerekiyor yoksa sitede herkes birbirine istediğini söyler, ortalık çok özür dilerim ama panayıra döner.

Hem sizler üye olurken site kurallarını kabul ederek üye oluyorsunuz, site kurallarında polemik, tartışma, hakaret, bir devleti, kurumu, kişiyi küçültücü resim, alıntı, yazı vb paylaşmanın yasak olduğu yazar.

Atatürk'e hakaret eden kişi hakaretten ceza aldı zaten, sizde üslubunuzdan ceza aldınız, seversiniz sevmezsiniz hiç fark etmez, tasvip etmiyorsanız oyunuz en büyük tepkinizdir, tasvip etmediklerinize oy vermezsiniz lakin bir siyasiye aşağıdaki bir yorum yazamazsınız. Yasaktır.
Üyelik iptali yaptırmak istiyorsanız bize ulaşın'dan mail gönderip talepte bulunabilirsiniz, sitemizin bir parçası olarak kalmayı seçiyorsanız kurallara uymak zorundasınız.

Saygılarımla...

O hanfendiye daha agir konusurdum ama suan hamileyim sinirlenmemeye calisiyorum ama nasil bir nankorluktur ki bu Ataturk icin sahsiyet diyebiliyor!!! Kendimi tutamadim yazdim bende... he bende tayibe sahsiyet derim ama o hak eder cunku apo gibi cocuk katiline sayin diyen bi herif benim basbakanim olamaz asla!!!

Sayın hzlgms,

Burası yeri değil ama topikte yazdığınız için bende burdan yazmak zorunda kaldım, cezalar saçma değil, bu cezaların olması gerekiyor yoksa sitede herkes birbirine istediğini söyler, ortalık çok özür dilerim ama panayıra döner.

Hem sizler üye olurken site kurallarını kabul ederek üye oluyorsunuz, site kurallarında polemik, tartışma, hakaret, bir devleti, kurumu, kişiyi küçültücü resim, alıntı, yazı vb paylaşmanın yasak olduğu yazar.

Atatürk'e hakaret eden kişi hakaretten ceza aldı zaten, sizde üslubunuzdan ceza aldınız, seversiniz sevmezsiniz hiç fark etmez, tasvip etmiyorsanız oyunuz en büyük tepkinizdir, tasvip etmediklerinize oy vermezsiniz lakin bir siyasiye aşağıdaki bir yorum yazamazsınız. Yasaktır.
Üyelik iptali yaptırmak istiyorsanız bize ulaşın'dan mail gönderip talepte bulunabilirsiniz, sitemizin bir parçası olarak kalmayı seçiyorsanız kurallara uymak zorundasınız.

Saygılarımla...

Bize ulasin kismindan mail olarakta attim zaten uyelik iptalim gerceklesmesi adina tesekkur ederim simdiden iyi aksamlar

ben mustafa sarıgüle e vericem oyumu inşş . zaten hep beğendiğim biri olmuştu . istanbul büyükşehir belediye başkanlığı yakışcaktır kendisine ...hatta başbakan olmak bile yakışırdı ama işte maalesef olmadı..:KK52:

lafla peynir gemisi yürümez. daha doğru düzgün seçim şarkısı bile olmayan , yaptığı ilk mitingte tüpbebek için ödenek artırıcam derseniz bu milllet sizi yetersiz bulur.

adamlar denizin altından tüp geçit yaptılar ,

yeni köprüsünün üzerinden metro geçirdiler,

başörtüsünün önündeki tüm kirleri gidererek mağduriyetleri yok ettiler,

metrobüs denen çağın icadını ülkemize de taşıdılar,

ilk tankı,uçağı,gemiyi ürettiler

bunları yapanlara karşın sağlam projerleriniz olmazsa insanlar elbette TOPBAŞ verir.az laf çok iş :KK51::KK51:

ahhsdgsdfah:KK53: o değil de metrobüs ne zaman çağın icadı oldu yav?Metrobüs dediğiniz şey bildiğiniz otobüstür,icadı da yaklaşık 100 yıl önce yapılmıştır.

ahhsdgsdfah:KK53: o değil de metrobüs ne zaman çağın icadı oldu yav?Metrobüs dediğiniz şey bildiğiniz otobüstür,icadı da yaklaşık 100 yıl önce yapılmıştır.

onu ben de anlamadım hatta baya da geç geldi bizim ülkeye
hızlı trende öyle bi yurt dışındakilere bak bi burdakilere

tamam yeni birşeyler getirmeye çalışıyolar ama öyle bi anlatılıyo ki sanki herkesten önce o teknolojiyi biz kullandık
dış ülkelerin çok gerisindeyiz pekçok konuda
olimpiyatlarda bile bu açıkça görüldü altyapı vs hiçbir şekilde hazır değiliz

Son düzenleme:
onu ben de anlamadım hatta baya da geç geldi bizim ülkeye
hızlı trende öyle bi yurt dışındakilere bak bi burdakilere

tamam yeni birşeyler getirmeye çalışıyolar ama öyle bi anlatılıyo ki sanki herkesten önce o teknolojiyi biz kullandık
dış ülkelerin çok gerisindeyiz pekçok konuda
Çünkü kendi teknolojisini üreten bir ülke değiliz.Bu yüzden gelişmiş ülkeler ya uzun zamandır kullanmakta oldukları,ya da çoktan kullanıp bıraktıkları teknolojileri bize fahiş fiyatla kakalıyorlar.

metrobüs denen çağın icadı beri dursun hadi o cümle yanlış olsun, evet metrobüs çağın icadı değil de diğerleri yapılmadı mı yada arkadaşın bahsetmediği daha pek çok projeyle ilgili adımlar atılmadı mı? Arkadaşa hak veriyorum, bu icraatleri yapanların karşısında çok daha iyi-güçlü vaatlerde bulunmak lazım. Bir tarafta yapılan iş var, diğer tarafta yapılan vaatler ama değil iş yapmak vaatler konusunda bile zayıf bir karşı taraf var...

Bu arada bir arkadaş Atatürke hakaret eden birine cevap verdiği için ceza aldığını yazmış ama her iki arkadaşın yorumlarını da takip etmiştim. İlk arkadaşın yorumu Atatürke değil, onu adeta ilahlaştırıp taparcasına davrananlaraydı. Atatürke laf söyledi diye öz yeğenimle 6 yıldır konuşmuyorum diye övünürcesine-matah birşey yapmış gibi söyleyen kişi nasıl anlamak istemişse öyle anlamış bence....

X