Hayır canım gidip görüşmedim hiç biriyle instagramdan sordum sadeceCanım merhaba. Ben martta ameliyat oldum, ama hem nefes problemim var hem de sonuçtan memnun değilim. Alparslan beye ameliyat olmayı düşünüyordum ama fiyat baya uçuk geldi. Arda pelen nasıl bi doktor bilgin var mı. Bir de sen gidip görüşüp mü fiyatları aldın
Hayır canım gidip görüşmedim hiç biriyle instagramdan sordum sadece
Arda pelen hakkında iyi şeyler duydum ama buradan bir kullanıcı da ona yaptırmıştı hiç memnun kalmamıştı şahsi hiçbir fikrim yok canım
Ahmet Alp ile de burdan bir kullanıcının kızı ameliyat olmuştu o memnun kalmıştı baya onu biliyorum sadece fiyatı da bana uygun geldi yaptığı burunlar da güzeldi canımPeki ahmet alp nasıl, bi bilgin var mı :)
Ne kadara ameliyat oldunuzEmel yurdakul sıkar doktorum tavsiye ediyorum
İstanbul Kartal’da
Kesinlikle Ahmet Alp kızım oldu çok memnun çok iyi ve ilgili bir doktor
Kızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.
Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Süleyman taş- 16/18.00 tl
Abdülkadir Göksel- 15.000tl
Muhammet dilber- 11.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Alparslan yıldırım- 9/11.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Hüseyin Altun - 7500/9.000 tl
Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Şu anda aklımda Betül Cengiz var ama Hüseyin Altun'u da düşünüyorum
Şimdiden teşekkür ederim kızlar
Merhaba, ben 1 sene önce Göksel beye ameliyat oldum. Zor bir operasyondu ama sonucundan memnunum. Doğal ve minnak bir burnum oldu. Bu operasyon biraz da şans işi. Ameliyat sonrası iyileşme süreci farklılık gösterebiliyor.Abdulkadir göksele ameliyat olan yazabilir mi? Ben de senelerdir doktor ariyorum
Tam 3 ay oldu ameliyat olalı çok şükür hiç bşr sıkıntısı yokMerhaba, maşallah gayet güzel, kaç ay oldu kızınızın burnu acaba ? :) bir sıkıntısı yoktur inş, zamanla düşme, çökme gibi ?
Reha yKızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.
Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Bu doktorlara ameliyat olan, veya ameliyat olmuş tanıdığı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Ozan Balıkta kardeşim ameliyat oldu 14.000 bir de Güncel Öztürk( aynı zamanda heykeltraş ) var ikiside cok iyi doktorlar tavsiye edebilirimKızlar merhaba ben İstanbul'da burun estetiği için araştırma yapıyorum epeydir. Şimdi aşağıya sizler için de fiyat bilgilerini yazacağım.
Emre İlhan- 18.000 tl
Cem Payaslı- 10.000 tl
Mirza Fırat- 5.000 tl
Arda pelen- 8.000tl
Volkan kahya- 6.000tl
Betül Cengiz- 7.000tl
Tamer şakrak- 8.000tl
Burak beyin yanına istediğiniz kadar tedirgin gidin , sonrasında gülerek çıkıyorsunuz acayıp pozitif ve dansöz burnu diye tabir ettiği burun sekillerini pek sevmeyen bir cerrah . 2015de 6.000 demişti .Bence fiyatı uygun Kardesim baska bir doktorda 14.000de olduBen ucuz demedim ki zaten.Sizin listenizdeki bir doktor 18.000 tl istemis.Bu fahis fiyattir.Listenizin cogu ile ayni fiyat bazilarindan da uygun.Burun estetigi icin 7.000-9.000 TL civari normaldir.Ucuz veya pahali sinifina girmez.Ama bu fiyatlarin ustu yuksektir artik