Şimdi baktım doktorun sayfasına burunlar çok güzel gerçekten Kızınız ne kadara oldu acabaKesinlikle Ahmet Alp kızım oldu çok memnun çok iyi ve ilgili bir doktor
5000 tl canımŞimdi baktım doktorun sayfasına burunlar çok güzel gerçekten Kızınız ne kadara oldu acaba
Fiyat olarak da uygunmuş şu an iyice kafam karıştı :)5000 tl canım
Ömer faik saguna da bir bakÖnerisi olannn yok muu
Teşekkürler bakıyım hemen ücreti ne kadar biliyor musunuzÖmer faik saguna da bir bak
Kızınızın fotosunu koyabilirmisiniz
Canım evet çok güzel oldu bizde çok beğendik ameliyat 4 saat sürdü bir gece kaldık hastanede evet doktor ve asistanı çok ilgililer her soruyu cevaplıyorlar morluk olmadı sadece 2 gün şişti 3. Gün inmeye başladı tqmponlar çıkana kadar bşraz sıkıntılı olduğunu söyledi kızım gece özellikle başka bir sorun olmadı şükürÇok güzel olmuş gerçekten ben Anadolu yakası düşünüyordum ama şuan kızınızın burnunu da görünce Ahmet Alp'i de düşünmeye başladım nasıl karar vereceğim bilemiyorum
Kızınızın ameliyat süreci nasıl geçti ne kadar kaldınız hastanede ilgililer miydi acaba
Çok soru sordum teşekkür ederim şimdiden :)
Canım instagramdan yazarsan ahmet beye her türlü cevabı verecektir zaten asistanı herşeyini ayarlıyor benim kızım ağustosta oldu ameliyatÇok sevindim maşallah :)
Peki şu anda şişlikler inince burun şekli çok değişti mi
Bir de son olarak ben Haziran gibi olmayı düşünüyorum onun için şimdiden gitmem gerekir mi ayrıca muayene ücreti var mı :)
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çünkü çok zor bir karar hiç aklımda olmayan bir doktor şu an sayenizde 1. Sırada düşündüğüm biri oldu. Bir annenin bunları söylemesi çok ikna edici :)
Teşekkürler :)Canım instagramdan yazarsan ahmet beye her türlü cevabı verecektir zaten asistanı herşeyini ayarlıyor benim kızım ağustosta oldu ameliyat
O kadar çok doktor varki insan kararsız kalıyor gerçektenBende çok kararsızım ahmet alp,ebru topuz,muhammet pamukçu arasında kaldım