Dün doktor İrinaya giden bi arkadaşım Doğum yaptı ama verdiği kararları çok doğru bulmadık 38. Haftada kendi Doğumu başlatmak istedi dışardan verdiği fitil ile suni ile açılma olmayınca alal acele sezeryana aldı. Doğum ücreti sabit kalmadığı sürekli arttığı için düşünmek zorunda kaldım bende ama düşünmeseydim kesinlikle Meral Arısal ile devam ederdim ciddi anlamda işinin ehli biri ve çok sıcak kanlı yatıştırıcı bi doktor.İrina Hanımı düşünüyordum ama Meral Hanımı da düşünebilirim o zaman. Valla hastanenin kalabalıklığı gözümü korkutuyor. sigorta olduğu için doğum ücretini düşünmedim hiç.
Hadi ya.. Benim bir arkadaşım son haftalarında gitti ve doğumunu onunla yaptı çok övüyordu. ama sezeryen. Ama ben sezaryen yanlısı da değilim. Meral hanımı deneyeceğim. çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinDün doktor İrinaya giden bi arkadaşım Doğum yaptı ama verdiği kararları çok doğru bulmadık 38. Haftada kendi Doğumu başlatmak istedi dışardan verdiği fitil ile suni ile açılma olmayınca alal acele sezeryana aldı. Doğum ücreti sabit kalmadığı sürekli arttığı için düşünmek zorunda kaldım bende ama düşünmeseydim kesinlikle Meral Arısal ile devam ederdim ciddi anlamda işinin ehli biri ve çok sıcak kanlı yatıştırıcı bi doktor.
Merhaba suan gop medicalparka gecti kendisi ben kendisinden cok cok memnun kaldim cok ilgili alakali eli hafif. normal dogum yapabildiysen onun sayesinde catalim dardi ve dogum aninda zorlandik ama pes etmedi sagolsun. cok candan cok gulec biri mutlaka en az 1 kere gitmeniz gerekiyor zaten gitmek isteyeceksinizdir
Ben de Türkiye Hastanesi ile ilgili araştırma yapanlara cevaplamis olayım normal doğum 3900 zorunlu sezaryen 4200 dediler doktorum normal doğumu desteklediği ve her saatte doğuma geleceği için bu hastaneyi tercih ettim benMerhaba turkiye hastanesi dogum ne kadar bilgisi olan varmi acaba ?
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu yeni yüzyıl hastanesinden doğum ücreti hakkında bilgi aldım.
Ben Aylin Güneşe gidiyorum kendisi yardm doc. doktor. doğum ücreti 3500 TL mesai saatleri dısında olan doğum için ayrıca 1000 TL ücret alınıyormuş. Bu ücrete tabi olan bir çok hizmet var bir kağıt aldım ancak suan yanımda değil ilk fırsatta buraya koyacagım. Ssk anlaşmalı oldugu için bu fiyat demişler eşime. Ayrıca yeni doğan bakım ünitesi ücretsizmiş ama şu şekilde bebek doğdugu için kimliğini çıkarıp kimlikle işlem yaptırılırsa ücret alınmıyormuş sanırım ssk kayıt tc ile yapılabiliyor ve devletten o şekilde para alınıyor. Eğer farklı hastaneden yeni doğan bakım ünitesi için gelinirse ücret alınabiliyormuş bu alınabilir kelimesini muammalı sölemiş. Eşim görüştü ben kan verdiğim için biraz fenalaşmıştım. Ek olarak bilmeyenler için sölim ssk anlaşmalı 100 tl muayene ücreti
Merhaba, üzerinden zaman geçmiş ama ben de Levent civarlarında oturuyorum. 3 aylık hamileyim florence nightingale gayrettepeye gidiyorum ama doktorumdan çok da emin değilim. Nasıl geçti sizin bu süreciniz önerileriniz var mı benim için?Herkese merhaba.
9.haftamdayım florya medicalparka gidiyorum ama hiç memnun değilim. Doğum yapan arkadaşlarım doğum sonrası durumun dahada kötü olduğunu anlattılar. Hastane arayışında olumlu sonuca ulaşan arkadaşlar varmı?
170 liraydı en son.Merhaba bende 5 haftalık hamileyim meriç beyi önermemiz gerçekten dikkatimi cekti muayne ücreti nedir var mı bilginiz
Meriç çağrı ağır a giden var mi hala gop medikal park ta.
Merhaba ben bunu yazalı baya oldu zaten. Meriç beyde doğum yaptım Bile :) kendisinin hastasıyım uzun zamandır.Merhabalar, ben Meriç Hocanın Gaziosmanpaşa' da ki muayenehanesine gitmiştim ve size şöyle anlatıyım. Her anne adayı hamilelik sürecinde anlayışlı motive edici güler yüzlü ve güvenilir bir doktor ister. Hamilelik sürecimde aklımda ki sorulardan biri de bu özelliklere sahip olan doktorla karşılaşacak olup olmamamdı. Tavsiyeler ve araştırmalarım sonucunda Meriç Hocayla tanıştım. Meriç Hoca gerçekten işini severek yapan, başarılı, güler yüzlü, samimi, güvenilir, anlayışlı ve istediğim gibi motive edici bir doktor. Hayatım da vermiş olduğum en iyi kararlardan biri. Eğer gitme konusunda kararsızsanız şiddetle gitmenizi tavsiye ederim:) Şuanda Ataköy Towersda kendi kliniğinde.
Üye konuyu 2018de açmış profile bebeğiyle foto bile koymuş hortlatmışsınız konusunumedicalpark gop'ta shahla valizada hanıma gidiyorum. şimdilik memnunum. hastaneyle ücret falan hiçbişey konuşmadım...
mayısta da yazmışlar yaÜye konuyu 2018de açmış profile bebeğiyle foto bile koymuş hortlatmışsınız konusunu
Meriç çağrı ağir. Ataköy de yeri. Memnun kalırsınız.Selamlar ben bağcılar civarında oturuyorum riskli bir gebelik yaşıyorum 7/24 ulaşabilecegim iyi bir doktor arıyorum. Avrupa yakasındada olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum
Onu bilmiyorum. Anlaşmalı oldugu hastane vardir sanirim. Arayip bilgi alın konuyla ilgili. Benim zamanımda hastanede görev yapiyordu ondan bilemiyorum.Teşekkür ederim. hastaneden bağımsız çalışıyor doğum işleri filan nasıl oluo bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?