Saol canım şişli anadolu yakasında demi ben yeni taşındımda ist.Memorial Şişli prof dr Semra kahraman ve ekibi.. Kesinlikle bir numara.. 1 kızım var 9 yaşında bir tane de pozitifi vardı düşük yaptım. Şimdi birdaha tedavideyim 4 defa da başka merkezde önerdim hepsi negatif
Evet canım.. Meteobüsle ulaşımı çok kolay perpa durağındaSaol canım şişli anadolu yakasında demi ben yeni taşındımda ist.
Varikosel tüp bebek için sebep değil ki tedavisi olan bişey. Varikosel kaynaklı ameliyata rağmen değerler düzelmezse problem ama. Biz 2 senelik evliyken hiç aşılamasız aldık raporu sayı az diyeMerhaba; Kısaca kendimden bahsedeyim 1,5yıllık evliyim eşime varikosel teşhisi koyuldu Yaşım 37 Varikoselden dolayı normal yollarla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik ve devlet hastanesinde tedaviye başladım tüp bebek raporu almak için iki kez aşılama yapıldı ikisi de tutmadı sonra elime aşılama raporunu verdiler yine devlet hastanesi tüp bebek merkezine gönderdiler ama üç yıldan az evli olduğum için sanırım bize rapor vermeyecekler Yaş unsuru da kurtarmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk şimdi gerçekten işinde uzman tüp bebek doktoru arıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim
Meral ettim varikosel tedavisi neymiş.. Ben ve eşim 12 yıllık evliyiz de eşimde varikosel di. Varikosel ameliyatı bazı durumlarda işi dahada sıkıntıya sokuyor. Tüp bebek doktorlar önermiyoe mesela.. Öncesinde muayene olunup bakılmasını istiyorlarVarikosel tüp bebek için sebep değil ki tedavisi olan bişey. Varikosel kaynaklı ameliyata rağmen değerler düzelmezse problem ama. Biz 2 senelik evliyken hiç aşılamasız aldık raporu sayı az diye
Ameliyat çaresi. Damar sertliği ortadan kalktı, tedavi olup sperm sayısını arttıran çok kişi var. Bizde işe yaramadı mesela, bu da işimize yaradı zaten direk rapor çıktıMeral ettim varikosel tedavisi neymiş.. Ben ve eşim 12 yıllık evliyiz de eşimde varikosel di. Varikosel ameliyatı bazı durumlarda işi dahada sıkıntıya sokuyor. Tüp bebek doktorlar önermiyoe mesela.. Öncesinde muayene olunup bakılmasını istiyorlar
Varikosel spermler için yapılan bi ameliyat değil sağlık için yapılıyor ki bence onu bahane etmişler. Ameliyat sonrası kontroller yapıldı kaç kere kaçak yok her gören hoca çok beğendi mesela ama sayı da işe yaramadı. Bizim sıkıntımız sayıydı zaten. İnşallah zamanı vardır diyelimKeske ameliyat care olsaydı bizdede olmadı genelinde olmuyor.. 10 yıldır ugrasıyorum tüp bebekle 8.denememi yapıyorum ve her gittiğim yerde keşke ameliyat olmasaydınız dediler eşime.. Kader... Rabbim ol derse olur..
Sağlık için evet ama sizde bizim gibi spermlerin için yaptırmışsınız. Kaçak bizde de yok.. Spermlerin yıllar içinde daha da geri götürücek dahada düşüyor.. Bizde o yüzden yaş da ilerlediği için fazla embiriyo elde edip dondurmak istedik çok şükür 18 tane dondurulabildi.. 5 tane pgt işlemi yapıldı.. 18 tane fazla oldu ama bakalım..Varikosel spermler için yapılan bi ameliyat değil sağlık için yapılıyor ki bence onu bahane etmişler. Ameliyat sonrası kontroller yapıldı kaç kere kaçak yok her gören hoca çok beğendi mesela ama sayı da işe yaramadı. Bizim sıkıntımız sayıydı zaten. İnşallah zamanı vardır diyelim
Sizin tek sayı mıydı problem? Ameliyattan sonra 40 milyona kadar yükselttim ben eşimin değerleri ama bırakınca yine düştü. Ondn sonra rapora giriştik zaten. Çok güzel dondurmuş. Dönüşlere göre pgtlileri denersin dondurulmuş daha kolay oluyor elbet birinden biri olucaktır.Sağlık için evet ama sizde bizim gibi spermlerin için yaptırmışsınız. Kaçak bizde de yok.. Spermlerin yıllar içinde daha da geri götürücek dahada düşüyor.. Bizde o yüzden yaş da ilerlediği için fazla embiriyo elde edip dondurmak istedik çok şükür 18 tane dondurulabildi.. 5 tane pgt işlemi yapıldı.. 18 tane fazla oldu ama bakalım..
bizde sperm azlığı olduğu için bu konuda iyi doktor arayışıyla memorial'a yönlendik. ürolog-androlog mehmet murad başar bu işlerin piri.Merhaba; Kısaca kendimden bahsedeyim 1,5yıllık evliyim eşime varikosel teşhisi koyuldu Yaşım 37 Varikoselden dolayı normal yollarla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik ve devlet hastanesinde tedaviye başladım tüp bebek raporu almak için iki kez aşılama yapıldı ikisi de tutmadı sonra elime aşılama raporunu verdiler yine devlet hastanesi tüp bebek merkezine gönderdiler ama üç yıldan az evli olduğum için sanırım bize rapor vermeyecekler Yaş unsuru da kurtarmıyormuş bunuda öğrenmiş olduk şimdi gerçekten işinde uzman tüp bebek doktoru arıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim
Bende pko luyum hep dondurulmus yaptık ol adı maalesef şimdi pgt lilerden haber geldi 2 si sağlam sadeceSizin tek sayı mıydı problem? Ameliyattan sonra 40 milyona kadar yükselttim ben eşimin değerleri ama bırakınca yine düştü. Ondn sonra rapora giriştik zaten. Çok güzel dondurmuş. Dönüşlere göre pgtlileri denersin dondurulmuş daha kolay oluyor elbet birinden biri olucaktır.
Olsun canım eli boş dönenler var inşallah bu sefer olsunBende pko luyum hep dondurulmus yaptık ol adı maalesef şimdi pgt lilerden haber geldi 2 si sağlam sadece
İnşallah canım inşaallah maddi olarak da bittim zaten 8 tedavi kolay değil.. Allah yardımcımız olsunOlsun canım eli boş dönenler var inşallah bu sefer olsun
Merhaba ben de Semra Karaman'da denemek istiyorum ama kendisi bakıyor mu yoksa ekibi mi yapıyor hep kontrolleri biliyor musunuz?Evet canım.. Meteobüsle ulaşımı çok kolay perpa durağında
2011 den beri hastasıyım ilk bakıyor sonra ekibi ama ben cok memnunum 3 kere orda denedim 2 si pozitif di bir kızım var.. 4.denemedeyim transferi bekliyorum. Zaten ekip le toplantı yapıyor o karar veriyor ne yapılıcağınaMerhaba ben de Semra Karaman'da denemek istiyorum ama kendisi bakıyor mu yoksa ekibi mi yapıyor hep kontrolleri biliyor musunuz?